Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 14

Aiko

Öne çıkan mesajlar

reyou said:

http://www.fifa.com/interactiveworldcup/information/mode.html

suna katilan var mi lan,
3 mac yaptim 2w 1 lost var..

seasons u birakip mayisa kadar bunu oynicam sanirim sdfdsf

bole bisi yazmistim onceki postlarda

20.000 dolar odulu var kazananin

rankingde 1.ye baktim ramos diye bi adam var, herif manyagin teki 800 fln mac yapmis galiba ahah herif gecen senenin kazanani sanirim yada 2012 olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:

fifa international world cup oynayan yok mu lan? her takim esit orda 85 overall, div 1 e yetemedim ciktim yaka paca indirdiler assagi ahah div 2 e demir attim resmen dsfsdf

her ay sifirlaniyor rankler fln, bidahaki aya artik

bu fifa int wc olayı nerden? pcde de var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ABİ? adam çatır çatır oynuyordu valla maçın başında, dk 35 te gittim gol attım kontradan adama 1-0 oldu daha gol sevincini yapamadan oyun dondu ve connection error bilmemne dedi maçı hiç oynanmamış saydı. serverler falan gidik değil direk seasonın içine attı ana menüye değil?
Sosyal ağlarda paylaş

peç ne zaman gelcek ya

acayip baydım ultradefensive oynayan 2 kişi ile uzun top kasan adamlardan.

adam seçme problemli olduğundan çok top kaçıyor arkaya. bam güm ileri vur oynuyor millet. yemin ederim her maç topla oynama yüzdelerim %70 oluyor. rakip %20 lerde 30 larda.

total futbol oynuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi işte ben bu takıma nasıl yenilirim diye kendini sogulayıp götü topuklara vurarak fifa points almanı bekliyorlar işte. düşmemek lazım tuzağa.

bariz yani dosyalar sızdı, forumda tartışan direk banlandı, işsizler üşenmeden tekrar tkerar aynı maçları yapıp istatistik çıkardı

adamlar kansız. EA işte.
Sosyal ağlarda paylaş

fut zaten seasons gibi olsa efsane olurdu bence. keşke öyle olsa seasons falan olmasa direk kadrolarımızla oynasak.

açıkcası para verip kart açanlar iyi kadro kuranlar yine umrumda olmazdı. zaten hali hazırda real madrid , city barcelona gibi takımlar yeterince güçlüler.

oynamayı bilmeyeni 4 yıldızlı takımla da tokatlayabiliyorsun. hayvan gibi kadroları tokatlaması muhteşem keyifli
Sosyal ağlarda paylaş

ya bana en çok koyan da o, herif daha oyunun ilk haftasında dortmund - munih karması yapmış.

150klik Reus'u almış, Mandzukic, Müller, Swa, Schmelzer, Lahm, Neuer falan filan kadro işte full iki takımdan. Birde yarısı işte Finisher'di ottu boktu özel kartlar. Fark attım.

Ama gidip Arap karmasından fark yedim, 4 pozisyon 4 gol...

NASIL SİNİRLENİYORUM, DÜŞÜNDÜKÇE TİTRİYORUM A.Q
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda en moronco şeylerden biri de aut atışını veya faul atışını yakındaki oyuncuna kısa paslan atmak için harcanan efor, ulan bu kadar çok aut/faul atışını kapmak kaç maçta bir oluyor ki Fifada hep olsun!?
Penaltı kullanmak zaten atomu parçalamaktan zor, insan şu duran toplara bi ayar çekmez mi bunca senede...
Sosyal ağlarda paylaş

call second player yaparsan rahat atiyorsun yakindaki adama

penalti da sut tusundan cektikten sonra yon veriyorsun gayet basit.

oyuncunun topu takip etmemesi icin de ben de tuslar degisik gerci ama LT+RT ( ps3 de L2+R2 oluyor sanirim) basili tutarak farkli yone gonderirsen bu eski PES'deki super cancel gibi topu birakmasini saglayabiliyorun.

ulan bu fenerliler de hic anlamiyor acin biraz training oynayin zevkli hem.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

benim anlamadığım şey top auta çıkıyor işte bizim adam 21314321 km öteden deparla koşup çizgide topa çarpıyor korner oluyor boşu boşuna. yok mu bunu engellemenin yolu oyunda en çok buna ayar oluyorum boş kaleye atamamaya falan değil...

tuş kombinasyonlarına bakaydın var orda stop action. hangi tuşları ayarladığına göre değişiyor.

bu arada penaltı atmak çok kolay lan. şu oyunda penaltıya zor demek sdfs

penaltının mantığını bilmiyorsanız arena'da penaltı atarken r2 ye mi ne basıyorsun gizli target çıkıyor. analogu ne kadar oynatınca topun dışarı çıktığını görüyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...