reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 fifa international world cup oynayan yok mu lan? her takim esit orda 85 overall, div 1 e yetemedim ciktim yaka paca indirdiler assagi ahah div 2 e demir attim resmen dsfsdf her ay sifirlaniyor rankler fln, bidahaki aya artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 nerden girilio ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 reyou said: http://www.fifa.com/interactiveworldcup/information/mode.html suna katilan var mi lan, 3 mac yaptim 2w 1 lost var.. seasons u birakip mayisa kadar bunu oynicam sanirim sdfdsf bole bisi yazmistim onceki postlarda 20.000 dolar odulu var kazananin rankingde 1.ye baktim ramos diye bi adam var, herif manyagin teki 800 fln mac yapmis galiba ahah herif gecen senenin kazanani sanirim yada 2012 olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 reyou said: fifa international world cup oynayan yok mu lan? her takim esit orda 85 overall, div 1 e yetemedim ciktim yaka paca indirdiler assagi ahah div 2 e demir attim resmen dsfsdf her ay sifirlaniyor rankler fln, bidahaki aya artik bu fifa int wc olayı nerden? pcde de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Bunun finali Las Vegas'ta mı ne yapılıyordu değil mi? Canlı yayınlanıyordu streamlerden vs. asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 20 bin dolar için kalp krizi geçirmeye değmez. ben ölürüm lan sinirden oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 canlı streamde kol kıran adam olarak dünyada 10 milyon izlenme sayısı olan videoların ana kahramanı olamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ABİ? adam çatır çatır oynuyordu valla maçın başında, dk 35 te gittim gol attım kontradan adama 1-0 oldu daha gol sevincini yapamadan oyun dondu ve connection error bilmemne dedi maçı hiç oynanmamış saydı. serverler falan gidik değil direk seasonın içine attı ana menüye değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 modemi kapamıştır ya. genelde maçı sen kazandın olarak sonuçlanıyor ama arada sayılmadığı da olmuyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 bana yarım saat sonra falan win geldi öyle bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 peç ne zaman gelcek ya acayip baydım ultradefensive oynayan 2 kişi ile uzun top kasan adamlardan. adam seçme problemli olduğundan çok top kaçıyor arkaya. bam güm ileri vur oynuyor millet. yemin ederim her maç topla oynama yüzdelerim %70 oluyor. rakip %20 lerde 30 larda. total futbol oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ağlama lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 DarKRideR said: ya yeter a.q yeter ... Bu FUT'u nasıl komple engellerim yok mu bir yol ... hala handikap ve skript var dimi? sinirlenip parayı basıp messi çıkan kart almaya uğraş diye? seasons oynamak alzım az ve öz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 eski oyunlara göre kat ve kat daha fazla bunda öyle diyeyim. seasons rulaz, sinir harbi yaşamıyorum artık cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 futta kadro kurması güzel ya. oynaması sıkıntı. ah'da falan ucuza iyi topçu kapatınca mutlu oluosun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ya abi işte ben bu takıma nasıl yenilirim diye kendini sogulayıp götü topuklara vurarak fifa points almanı bekliyorlar işte. düşmemek lazım tuzağa. bariz yani dosyalar sızdı, forumda tartışan direk banlandı, işsizler üşenmeden tekrar tkerar aynı maçları yapıp istatistik çıkardı adamlar kansız. EA işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 fut zaten seasons gibi olsa efsane olurdu bence. keşke öyle olsa seasons falan olmasa direk kadrolarımızla oynasak. açıkcası para verip kart açanlar iyi kadro kuranlar yine umrumda olmazdı. zaten hali hazırda real madrid , city barcelona gibi takımlar yeterince güçlüler. oynamayı bilmeyeni 4 yıldızlı takımla da tokatlayabiliyorsun. hayvan gibi kadroları tokatlaması muhteşem keyifli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 ya bana en çok koyan da o, herif daha oyunun ilk haftasında dortmund - munih karması yapmış. 150klik Reus'u almış, Mandzukic, Müller, Swa, Schmelzer, Lahm, Neuer falan filan kadro işte full iki takımdan. Birde yarısı işte Finisher'di ottu boktu özel kartlar. Fark attım. Ama gidip Arap karmasından fark yedim, 4 pozisyon 4 gol... NASIL SİNİRLENİYORUM, DÜŞÜNDÜKÇE TİTRİYORUM A.Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Seasons iyi hoşta, milli takım kadrolarını ayarlatmıyor oyuncu seçtirmiyor. Brezilyada çok eksik var, yine Belçikada Vermaalen, Naingolan gibi ilk11 oynayacak adamlar kadrodışı, mesela H2Hde ekleniyor National Squadstan negüzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Üfff çıkıp gidenler çok bayıyor. Dk 25'e kadar 4 tane yedi, sonra oyundan da çıkmadı. Bıraktı öyle gamepedi. Oyun zevkinin içine ediyor öyle olunca da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Seasons da scripting yok mu? Fifa 13'te onda da vardı diye hatırlıyorum ben. Böyle salak salak yenilgiler, adamların mallaşması fln hep seasons'ta da oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 benim anlamadığım şey top auta çıkıyor işte bizim adam 21314321 km öteden deparla koşup çizgide topa çarpıyor korner oluyor boşu boşuna. yok mu bunu engellemenin yolu oyunda en çok buna ayar oluyorum boş kaleye atamamaya falan değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Oyunda en moronco şeylerden biri de aut atışını veya faul atışını yakındaki oyuncuna kısa paslan atmak için harcanan efor, ulan bu kadar çok aut/faul atışını kapmak kaç maçta bir oluyor ki Fifada hep olsun!? Penaltı kullanmak zaten atomu parçalamaktan zor, insan şu duran toplara bi ayar çekmez mi bunca senede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 call second player yaparsan rahat atiyorsun yakindaki adama penalti da sut tusundan cektikten sonra yon veriyorsun gayet basit. oyuncunun topu takip etmemesi icin de ben de tuslar degisik gerci ama LT+RT ( ps3 de L2+R2 oluyor sanirim) basili tutarak farkli yone gonderirsen bu eski PES'deki super cancel gibi topu birakmasini saglayabiliyorun. ulan bu fenerliler de hic anlamiyor acin biraz training oynayin zevkli hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Liebe said: benim anlamadığım şey top auta çıkıyor işte bizim adam 21314321 km öteden deparla koşup çizgide topa çarpıyor korner oluyor boşu boşuna. yok mu bunu engellemenin yolu oyunda en çok buna ayar oluyorum boş kaleye atamamaya falan değil... tuş kombinasyonlarına bakaydın var orda stop action. hangi tuşları ayarladığına göre değişiyor. bu arada penaltı atmak çok kolay lan. şu oyunda penaltıya zor demek sdfs penaltının mantığını bilmiyorsanız arena'da penaltı atarken r2 ye mi ne basıyorsun gizli target çıkıyor. analogu ne kadar oynatınca topun dışarı çıktığını görüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar