bucurukunannesi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Bıkmadan, usanmadan, korkmadan her yere yazacağım. Dünyada böyle bir rezalet yoktur. Türkiye'den başka bir ülkede böyle kepazelik yoktur. Eski kocası uyuşturucu baronu bir pkk'lı, Kürt Mafyası mensubu! Kayınbiraderi eroin kaçakçısı! Kaynının oğlu eroin kaçakçısı! Kaynının yeğeni eroin kaçakçısı! birisi hangi ülkede MİLLETVEKİLİ OLUR? Cevap: Türkiye. Savaş Buldan Nihat Buldan Serdar Buldan Rojdan Buldan Alayı yıllardır eroin işindeler! Şimdiye kadar zehirledikleri insan sayısını kimse bilmez! kepazeliğin ispatı ve bu ailenin gelini Pervin Buldan halen TBMM'de sizlerin vergileriyle vekil maaşı alıp, namustan, adaletten, vicdandan sözetmektedir! Kocam faili meçhule gitti diye zırlamaktadır! Eroin kaçakçısı kocan eceliyle mi geberecekti? Yıllardır zehirlediğiniz ve zehirlemeye devam ettiğiniz o gençlerin ve PKK denen pislik teröristlerin öldürdüğü Mehmetçiklerimizin, sivillerin, bebeklerin, örgüte katılmadığı için cezalandırdığınız köylülerin, o köylülerin tavuklarının, koyunlarının AHI BİR GÜN TUTACAK. AMA BU DÜNYADA, AMA ÖTEKİ DÜNYADA EROİNDEN ZEHİRLETTİĞİNİZ O İNSANLAR SİZDEN HESAP SORACAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Welcome to Turkey Obama And Tayyeap Will Be Your Guide! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 kimseye zorla eroin sattiklarini zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 eroini alan türklere kızan yok mu? teröriste yardım eden türkler kendi zevkleri için? adamlar sonuçta bir ürün satıyor. bunu alanı sorumlu tutmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 O insanları dertlerinden uzaklaşmak için eroin kullandırtacak hale getirenlere kızan yok mu? Adamlar sonuçta bir ürün alıyor. Bunu aldırtanı sorumlu tutmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Bütün çevresi uyuşturucu kaçakcısıysa kendisinin milletvekili olması normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Cons said: kimseye zorla eroin sattiklarini zannetmiyorum sana katılacağım hiç aklıma gelmezdi. yaman münazaracıymışsın delikanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 olm zorla satmaya gerek yok ki eroini. bi kere sattıktan sonra devamı geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 işte kürdistan şehir temsilcisi kardeşimiz de ilk satışı zorla mı yapıyolar demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 aslında güzel ürün ya, bi kere satıyosun, memnuniyetsizlik sıfıra yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ha zorla satmıyorlarsa tamam sıkıntı yok. bi an zorla satacak kadar vahşi ve barbar olduklarını düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ben ilk ifadei verirken esrarı normal sigara sanıp aldığımı söledim, çok pahalıydı o yüzden çok kaliteli bir tütün sanıp aldım bilmiyordum dedim saldı beni hakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Theridone said: Cons said: kimseye zorla eroin sattiklarini zannetmiyorum sana katılacağım hiç aklıma gelmezdi. yaman münazaracıymışsın delikanlı bana katılmayan herkes haksızdır koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Olm çok pis gaza geldim bak nerede toplanıyoruz tüfekleri ayarlayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 efendiler! işe vazifelerimizi hatırlayarak başlamalıyız. ne kadar büyük harfle yazarsak o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bu da female çetintaş mı ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 türkiye dünyada değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/_np/7399/19887399.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sanssizsansli said: bu da female çetintaş mı ne bu? Sanırım siyasi oluşumların propaganda kolları artık sanal alemin farkına vardı. Her halde oralardan gönderiyorlar. 80 lerde de kahvehane filan geziyorlarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ahahah harbiden çipetpet falan direk propaganda robotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 ÖTÖKÖ DÖNYÖDÖ HÖSÖBÖNÖ SÖRÖCÖKLÖR diyebilmek için var şu dinler ha. ya olmasaydı, elin kolun bağlı sinirinden köprüyosun hiçbişey yapamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 GERGE said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Kaan canım sıkıldı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar