Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Yavru husky ve sibirya kedisi alıp beslemeyi düşünüyoruz. Husky bulmak pek zor olmadı lakin hangi pet shopa sorsam Sibirya Kedisi mi o da ne diye cevap alıyorum. Ne yapmalı nereden almalı bilen bir pati var mı acaba ? PS: yavru kedi ve yavru köpek (max 1,5-2 aylık) birbirlerine saldırmadan sessiz sakince geçinebilir mi ? Yoksa tamamen şansa mı bağlı bu konu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 geçinir abi beraber yetiştirirseniz, birini daha fazla sevmeyin, yemeklerini aynı anda verin, tam aynı anda yalnız. birisine ceza verip diğerine vermemezlik etmeyin vs diye gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 aynı dili konuşsunlar mı istediniz? şaka yaptım, sibirya kedisini bile bilmiyorum, yine banlamayım bu bölümden anlamsız : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 pallas kedisi al. http://img820.imageshack.us/img820/2552/pallas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Hmmmmm. Alma. Rica ederim petshoptan alma. Hangi şehirdesin bilmiyorum ama önce bir hayvan barınağına uğra. Yani bulunduğun şehirde varsa uğra. Eminim o barınakta Husky'de vardır. Yavru da vardır yavru olmayanından da vardır. Abidik gubidik başka bir cinste vardır hatta. En azından bir git şansını dene. Sonra petshop düşünürsün. Naçizane bir rica tabi bu bendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 İzmir'e yeni taşındık, Karşıyaka'da oturuyoruz. Etrafta hayvan barınağı var mıdır bilemiyorum hiç. Dün bi tane husky buldum petshopları gezerken tam sıpa çıktı aklım onda kaldı. Buz mavisi gözler kafasının ortası beyaz yanlar koyu kahve rengi sırta doğru giderken renkler koyulaşıp siyah oluyor. Hayvan barınaklarından almak mutlaka daha iyi olacaktır ama ne bileyim yavru husky bulabileceğimizi hiç sanmıyorum. Therru said: pallas kedisi al. http://img820.imageshack.us/img820/2552/pallas.jpg kediye gel :d bu yer beni gece uyurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sibirya kedisi şu fotoğraftaki ise bizim sokaktan eve aldığım ve şuan beslediğim tıpa tıp bir kedi var http://www.keditv.com/wp-content/uploads/Sibirya-Kedisi_04.jpg meğersem sibirya kedisiymiş. satim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 tüyleri uzun sarmandır o. ama sende onu birine kakalayacak potansiyel gördüm ben sldfksl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Yıllar geçiyor Mayhem değişmiyor. Gider postiş yapar şimdi hayvana sibirya kedisi diye tekiri verir bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 pallas kedileri evcil değil ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 vaşak gibi bu ne abi. http://www.hayvanresim.com/wp-content/uploads/Vasak-5.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Doğadaki ve canlılardaki "Bilinçli Tasarım" Allah'ın varlığının en büyük delillerinden biridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 o değilde bendeki bu. http://i48.tinypic.com/152ng5g.jpg akşam olsun yukarıdaki pozda bir foto daha atarım asdasd an itibariyle satılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 bildiğin kedi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Claiborne said: bildiğin kedi bu hahaha hayal kırıklığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 normal kediyi çok besle böyle tüylü tüylü oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Claiborne said: bildiğin kedi bu HAYIR YA AKŞAM KOYİM VİDEOSUNU BİDE ÖYLE GÖR ASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Hehe benim evdekinin siyahıymış. Suratını yerim onun ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Nessaftw said: İzmir'e yeni taşındık, Karşıyaka'da oturuyoruz. Etrafta hayvan barınağı var mıdır bilemiyorum hiç. Dün bi tane husky buldum petshopları gezerken tam sıpa çıktı aklım onda kaldı. Buz mavisi gözler kafasının ortası beyaz yanlar koyu kahve rengi sırta doğru giderken renkler koyulaşıp siyah oluyor. Hayvan barınaklarından almak mutlaka daha iyi olacaktır ama ne bileyim yavru husky bulabileceğimizi hiç sanmıyorum. Öncelikle İzmir'e hoşgeldin. Yaklaşık 2 ay kadar önce kız arkadaşımla beraber köpeklenmeye karar verdik. Küçük cinste bir köpek alacaktık. Işıkkent barınağına gittik. Şu kadar söyleyeyim 26 yıllık hayatımda ne olduğuna dair hiç bir fikrimin olmadı düzinelerce köpek vardı. Sen bernar, Kangal, rot, doberman, bilimum teriyer fino, kaniş türevleri... Ya gerçekten bütün cinsleri buraya yazacak kadar zaman harcayamıcam :D Yanılmayorsam 4-5 tane büyük 2 tane de küçük huskyde vardı.... Golden hariç gerçekten her cins köpek var. Biz daha yeni yavrulamış bir Dalmaçyalı yavrusu almaya niyetlendik. Ama sonra barınaktan da değil direk sokaktan 2 defa sokağa atılmış bir papillonu sahiplendik. Belki gittiğinde direk karşılaşmayabilirsin ama barınaktaki popüler cins köpek sirkülasyonu o kadar fazla ki... *Ornekkoy Hayvan Barinagi Sorumlu: Celal Uner Adres: Ornekkoy, Karsiyaka-Izmir *Sopen Gazi Hayvan Ciftligi Sorumlu:Nebiha Deprem Adres: Deliomerli Koyu, Menderes-Izmir Hayvan Sayisi:3000 kopek *Isikkent Barinagi Adres: gökdere caddesi no:2 ışıkkent bornova (ayakkabıcılar sitesinin karşısından dümdüz devam edilecek) bornavadan ışıkkent minübüsüne binebilirsiniz ama sonrasında bir on dakıka yurumenız gerekıcek konaktan ise 64 e bindiğinizde barınağa ulaşabilirsiniz. Telefon: (232) 437 02 08 *Aliaga Sokak Hayvanlari Rehabilitasyon Merkezi Sorumlu: Aliaga Bld.Vet.Isl.Md. Adres: Caltikdere Koyu, Aliaga-Izmir Telefon: 232 616 1980 Gerçekten petshoptan almadan önce 1 defa uğra. İzmir barınaklarının durumu berbat değil. Pek çok şehirden iyi durumda hatta. Yalnız köpeği alman için yanında arabayla gelmiş olmanı şart koşuyorlar. Öyle otobüsle geri döneyim falan durumu yok yani :D Ki sen almadan hemen önce tekrar sağlık kontrolünden de geçiyor. Barınaktan almanın tek dezavantajı köpek üzerinden para kazanmak gibi bir amacın varsa hayvanın seceresinde ilk 2 nesil için sıkıntı yaşayacak olman. Daha sonra sorun ortadan kalkıyor. (ki bence bir hayvan üzerinden para kazanmaya çalışmak cidden ağır aşşaağılıktır.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Teşekkür ederim faydalı bilgiler için. Yarın bize en yakın olan 2 tanesini ziyaret etmeye karar verdik. Barınakların durumunu bilmiyorum ama illa ki ihtiyaçları vardır diyerek; giderken kedi ve köpek maması ile tavuk et karışımı birkaç paket getireceğiz. Ellerinde yavru husky ve yavru kedi varsa harika olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Eeeee... Kediyi direk unut :D O yok işte:D Umarım vardır. Daha önce 2 defa köpek besledim. Bu 3. köpeğim. Sadece 1.5 ay geçmiş olmasına rağmen inanılmaz derecede bize bağlı. Yani diğerleri de sadıktı tabii de bu sefer gerçekten birbirimize daha çok bağlandık. Kerata sokakta kaldıktan sonra sadakat +1 almış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 sibirya herhangi biseysini neden sibirya disinda, alakasiz iklimli yerlerde yetistirme hevesindesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Aceace said: Eeeee... Kediyi direk unut :D O yok işte:D Umarım vardır. Daha önce 2 defa köpek besledim. Bu 3. köpeğim. Sadece 1.5 ay geçmiş olmasına rağmen inanılmaz derecede bize bağlı. Yani diğerleri de sadıktı tabii de bu sefer gerçekten birbirimize daha çok bağlandık. Kerata sokakta kaldıktan sonra sadakat +1 almış resmen. Barinak icin bir suru yardim paketi birakip kopekleri vitamin kemikleriyle besledik epey zevkliydi. 1 adet dalmacyali ve bir adet inanilmaz guzel husky gordum. Insanlar nasil bu hayvanlari sokaga salar ve terkeder anlamiyorum. 1.5-2 yasinda olmasalar hic dusunmez ikisinide alirdim. Ozellikle husky cok cana yakindi, izmirde yasayanlarin bilgisine.. Farkli bir barinaktan 1,5 aylik kedi aldik. Sonrasinda da cok yakisikli bir husky alip evimize geldik. Suanda epey utangac yavas yavas alisir artik;) Tek derdim tuvalet egitimi. Yatagina yapmadi henuz oradan havlayarak uzaklasip gazeteleri serdigim yere gitse de tuvaletini gazetelerin bitim noktasina yapiyor. Bunun egitimini vermek ne kadar surer ? En etkili yoldan ne yapmamiz gerekir ki tuvalet egitimi duzene girsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oksuzveben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 memlekette kedi kalmadı sanki illa cins mi olmak zorunda benim kedilerim sokak kedisi hepsi bi can o binlerce dolar verip aldiğin kedi buda kedi yazıkdır günahtır şekilcilikten vazgecin bu yavrucakların çok büyük kalbi var birine sahip çıktığınızda anlarsınız kuru mama yaş mamada ney ben ne yiyorsam oda yiyor döner ekmek patates sosis hayvana siz yön vereceksiniz yoksa bu bunu yemedi bilmem ne demeyin herşey sahibinin elinde biz varoş olunca kedimizde azla yetinmesini biliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar