Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kotu 10 oyun

GERGE

Öne çıkan mesajlar

diablo 3
gta4
bioshock 2
far cry 2
risen
simcity (yeni çıkan)
assassins creed 1
crysis
tomb raider anniversary ve son oyun hariç aradaki saçmalıklar.
stalker clear sky (diğerleri çok iyi)

çok berbat oyunlar var bunlara oranla ama bunlar beklentiye girdiğim ve kötü çıkanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Para veripte yorum yapma hakkına sahip olduğum kötü oyunlar.

Swtor
Age of Conan
Dragon Age 2 (evet para verdim)
Mass Effect 3 (lanet olsun)
Operation Flashpoint (2.ci)
The WarZ
Call of Duty: Modern Warfare 2-3.
SimCity 2013
Diablo 3

Daha vardır kesinde aklıma gelip paramın yandığını düşündüğüm kötü oyunlar.

Gerçi diabloda parayı kurtardık ama olsun. Blizzard kazandı dsf.

İlaçlı indirdiklerimin için yorum yapmayı doğru bulmuyorum.

Hepsi çok güzeldi çünkü, oh beleş
Sosyal ağlarda paylaş

Red Alert 3
Simcity Societies
NFS Carbon ve NFS Hot Pursuit

Zaten hot pursuit'den sonra bir daha nfs almam heralde hayatta. Rezil senaryo, rezil bir gameplay. Sadece grafik boost.

beğenmediğim hayli oyun var da, çıksın da para dökeyim dediğim ve ödedikten sonra elimde patlayan oyunlar bunlar.

RA3'ü nasıl bu kadar rezil edebilmişler hala anlayamıyorum. Ehueh düşündüm de zamanında en fazla vakit harcadığım oyun serileri bugün bulaşmak dahi istemediğim serilere döndü ve hepsinin EA'den çıkmış olması lol
Sosyal ağlarda paylaş

Moba bence nefret edilecek kadar kotu bir tur degil ama oynayanlarin en az %50si cidden gerizekali oldugu icin , geri kalanlar da zevk alamiyor.Yalniz iyi bir takimin varsa gayet de zevk alinabiliyor maclarda.
Ozellikle yuksek ratingli oyunlarda , pvp suresi pve suresine yakin oluyor.Odun gibi yarim saat farm yap, 5 dakka fighta gir oyun bitti olayi yok.
Sosyal ağlarda paylaş

wow'a bug doluydu falan demiş de, wow ilk çıktığında müthiş temizdi ya. bug doluydu diyen başka mmo oynamamış herhalde. mmorpg'nin doğası gereği her şeyi mükemmel yapmaları diye bir şey söz konusu değil. milyon tane quest'i 5000'er kişi yapar ama 5001. kişi gider ufak bir şeyi diğer kişilerden farklı yapar, quest iptal olur falan..
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

moba denilen olay bloodline champions gibi olunca kapım sonuna kadar açık. %100 pvp, tamamen eşit şartlar. kaçamak, kaypakça dövüşmek yok. herkes er meydanına dövüşmeye iniyor, genke değil. ölünecek mi kalınacak mı, hemen sadede geliniyor. GAÇ LA GAÇ FEEDLEME, LAST HIT OK 10 LVL ALDIM ONLAR 8 HADİ DALAG saçmalıkları yok. wc3'ten çakma sistemle pvp olmaz.

aslan sam be ehueh
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne kadar fail bir mantık var o postta. bir oyunda -özellikle moba gibi taktiksel bir oyunda- er meydanı arzusu ile bodoz savaş aramak nedir yahu

hele ki gank yapmak taktik, zamanlama isteyen çok zevkli bir şeydir, bunu kötü bir şey olarak öne sürüp mobaya bok atmak çok fail değil mi bir tek ben mi böyle anlıyorum anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

char seciyosun birbirine daliyosun diye anlatmislar. arena yapcam diye girmis, umdugunu bulamamis heralde.

10 sene once bi arkadas ayni seyleri diyodu gang yiyince, arkadan gelmeyin, ormandan gelmeyin, onden gelin ergeg gibi savasin diye isyan ediyodu.

dotada, honda masumlari genklemenin tadi bambaska.

bir de oyun pve - cok az pvp var demek icin ya hic oynamadan yorum yapmak ya da carrier alip 90 dakka mob farmlayan 9 kisiyle falan oynamak lazim.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

wow'a bug doluydu falan demiş de, wow ilk çıktığında müthiş temizdi ya. bug doluydu diyen başka mmo oynamamış herhalde. mmorpg'nin doğası gereği her şeyi mükemmel yapmaları diye bir şey söz konusu değil. milyon tane quest'i 5000'er kişi yapar ama 5001. kişi gider ufak bir şeyi diğer kişilerden farklı yapar, quest iptal olur falan..

ben de hiç hatırlamıyorum açıkçası oyunu bozan bi bug, ki oyun kasım'da çıkmış şubat'ta başlamıştım ben de işte
Sosyal ağlarda paylaş

Marty said:

bir de oyun pve - cok az pvp var demek icin ya hic oynamadan yorum yapmak ya da carrier alip 90 dakka mob farmlayan 9 kisiyle falan oynamak lazim.

evet özeti bu bir önceki postumda da dediğim gibi zaten. özellikle sam'in yorumları okuyunca, çok az oynayıp -üstelik büyük bir kısmını da önyargıyla- yorum yaptığı belli oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

moba denilen olay bloodline champions gibi olunca kapım sonuna kadar açık. %100 pvp, tamamen eşit şartlar. kaçamak, kaypakça dövüşmek yok. herkes er meydanına dövüşmeye iniyor, genke değil. ölünecek mi kalınacak mı, hemen sadede geliniyor. GAÇ LA GAÇ FEEDLEME, LAST HIT OK 10 LVL ALDIM ONLAR 8 HADİ DALAG saçmalıkları yok. wc3'ten çakma sistemle pvp olmaz.

sam afedersinde bildiğin 3 oyun oynamıssın ezmişler gibi his doğuruyosun içimde
gel bizle 2 3 el oyna
arachnaya platemail almaz itemlar için mantığı dinlersen söz gangletmicez

yane senlik bi oyun olmayabilir tabe
sen böle adam bağıra bağıra gelsin
SALDIRIYORUM KENDINI SAVUNNNN
diye istiyosunda sc2 de oynayamassın ki öle
öle oyun istiyosan en güzeli bence aok
imperialdan önce saldırmak yok
arkadan saldırmak yok dşye 3 vs 3 oynucan
enfes zevkli
meydan muharebeleri
Sosyal ağlarda paylaş

@arcane
abi ne bileyim hiç umrunda olmayan bir konuda sana da iğneleyici ince hakarette bulunsam senin de umrunda olmazdı emin ol. :)

ayrıca anlamadım bile nerd vs nerd hakareti olmuş o biraz.

eğleniyorum ben işte. ilk oynadığımda konsepte hasta oldum yıllardır oynuyorum.

tek derdim insanların -sam mesela- çok eğlenebileceği bir genre'yi 2 kere oynayıp öf bu ne lan deyip burada laf etmesi.

hakikaten bir insan moba'nın zevkini anlayınca "eşit şartlarda dövüşülmüyor" "yok krip kesios of o ne" falan diyemez zaten olayın zevki buradadır ama dediğim gibi oyunların uzun sürmesinden ötürü yakın arkadaşlarınız bile size öğretmek için saatlerini geçirmekten çekinebileceğinden, öğrenmesi zor olduğundan bu tarz insanlar çok duyuyorum.

yıllar önce uo oynuyoruz diye bizle dalga geçip neden uo'yu sevmediğini sorunca bir kaç kere girdim mezarda kestiler eşyalarımı aldılar bir daha girmedim böyle salak oyun mu olur diyen adamdan farklı görmüyorum bunu.

neler neler oynuyorsunuz, moba'nın karakteristiklerine neden takılıyorsunuz onu da anlamadım fsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

abi ne kadar fail bir mantık var o postta. bir oyunda -özellikle moba gibi taktiksel bir oyunda- er meydanı arzusu ile bodoz savaş aramak nedir yahu

hele ki gank yapmak taktik, zamanlama isteyen çok zevkli bir şeydir, bunu kötü bir şey olarak öne sürüp mobaya bok atmak çok fail değil mi bir tek ben mi böyle anlıyorum anlamadım.

ahah bende cok guldum suna yanliz.
Bu mantikla RTS lerde kötü.

İŞÇİLERE NE DALİYON LAN GELSENE ÖNDEN

lol. Hiç CM oynamayıp dotaya laf edenler nasil belli oluyor yanliz ya
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

sabonis said:

ben de hiç hatırlamıyorum açıkçası oyunu bozan bi bug, ki oyun kasım'da çıkmış şubat'ta başlamıştım ben de işte

warrior baya brokendı ılk 4-6 ay falan. hersey %15 speciallar %30 missliyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abicim tepkim sana değil
sen kendince mesela mantıklı bi açıklama sunuyosun
epeyde dota oynadın bizle biliyorum ki oynu biliyosun

ama samin yorumları o kadar çiğ ki
cidden 3 5 oyundan fazla oynadığını düşünemiyorum

abi bone başıma ne iş açtın, "BEYLER ANNE DEDİ, MOBA DEDİ" diye ayaklandı işte forum ehueh

öm ile "helal olsun, eline diline sağlık" mesajları geliyor ama, bu haklı mücadelemde bu sefer yalnız değilim. arkamda sessiz milyonlar var. (:P)

ya bir kere NEDEN ama NEDEN berbat olduğunu düşündüğüm bir oyunu oynayayım deneyip beğenmedikten sonra, şunu izah edin bana. kötü çünkü, bayağı kötü. bedava olduğu halde en kötü 10 listeme alacak kadar kötü. neden kötü olduğunu da sebepleriyle şu başlıkta açıklayan tek kişi benim.

beğeniyorsanız caydıracak değilim de gerçek pvp bu değil. pve'nin en kötü kısımlarının (anlamsız, derinliği sıfır mob grind) pvp'nin en kötü kısımlarıyla (dengesiz, orantısız ve asimetrik vurkaç) harmanlandığı, son yıllarda peydah olan en fuzuli oyun türü.
Black-ice said:

şunu yapan adam tam 4 el atıp yenilmiş küfür yemiş bu ne lan LEL ne biçim oyun hemen eleştireyim bu tarzı demiş.

yok dışarıdan bakınca aynen bu şekilde olay, durum tespiti yapmış umut sarıkaya gibi. olayın içindeki insanın tepkisi de zaten mevcut, o da uyuyor. :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...