df Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 diablo 3 gta4 bioshock 2 far cry 2 risen simcity (yeni çıkan) assassins creed 1 crysis tomb raider anniversary ve son oyun hariç aradaki saçmalıklar. stalker clear sky (diğerleri çok iyi) çok berbat oyunlar var bunlara oranla ama bunlar beklentiye girdiğim ve kötü çıkanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Assassins Creed 1: PS3 e buyuk umutlarla bekleyip gameplaydeki tekrar yuzunden 4. gorevden sonra sirf story neymis bakiyim diye oynadim. Crysis 2: FPS olmasi disinda ilk oyunla hic bir ilgisi olmamasi. Hele MP olarak CoDla ayni ayarda olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Para veripte yorum yapma hakkına sahip olduğum kötü oyunlar. Swtor Age of Conan Dragon Age 2 (evet para verdim) Mass Effect 3 (lanet olsun) Operation Flashpoint (2.ci) The WarZ Call of Duty: Modern Warfare 2-3. SimCity 2013 Diablo 3 Daha vardır kesinde aklıma gelip paramın yandığını düşündüğüm kötü oyunlar. Gerçi diabloda parayı kurtardık ama olsun. Blizzard kazandı dsf. İlaçlı indirdiklerimin için yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Hepsi çok güzeldi çünkü, oh beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Ha bide bu oyunları zaman zaman savunmuş olabilir öyle bir hata yaptıysamda dank etmiştir. Misal Age of Conan ve Diablo 3. Ha bide AION var, pek oynayamdım o kadar zordu ki kasması. Tabula Rasadan bedava geldiği için oda beleş sayılrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Red Alert 3 Simcity Societies NFS Carbon ve NFS Hot Pursuit Zaten hot pursuit'den sonra bir daha nfs almam heralde hayatta. Rezil senaryo, rezil bir gameplay. Sadece grafik boost. beğenmediğim hayli oyun var da, çıksın da para dökeyim dediğim ve ödedikten sonra elimde patlayan oyunlar bunlar. RA3'ü nasıl bu kadar rezil edebilmişler hala anlayamıyorum. Ehueh düşündüm de zamanında en fazla vakit harcadığım oyun serileri bugün bulaşmak dahi istemediğim serilere döndü ve hepsinin EA'den çıkmış olması lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mobalar baya kötüya, cekilebilir gibi belki biraz olabilen bitek lol, oda muabbet ile anca 2-3 oyun. baya kötü bi tür moba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 warz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Moba bence nefret edilecek kadar kotu bir tur degil ama oynayanlarin en az %50si cidden gerizekali oldugu icin , geri kalanlar da zevk alamiyor.Yalniz iyi bir takimin varsa gayet de zevk alinabiliyor maclarda. Ozellikle yuksek ratingli oyunlarda , pvp suresi pve suresine yakin oluyor.Odun gibi yarim saat farm yap, 5 dakka fighta gir oyun bitti olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 wow'a bug doluydu falan demiş de, wow ilk çıktığında müthiş temizdi ya. bug doluydu diyen başka mmo oynamamış herhalde. mmorpg'nin doğası gereği her şeyi mükemmel yapmaları diye bir şey söz konusu değil. milyon tane quest'i 5000'er kişi yapar ama 5001. kişi gider ufak bir şeyi diğer kişilerden farklı yapar, quest iptal olur falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Sam said: moba denilen olay bloodline champions gibi olunca kapım sonuna kadar açık. %100 pvp, tamamen eşit şartlar. kaçamak, kaypakça dövüşmek yok. herkes er meydanına dövüşmeye iniyor, genke değil. ölünecek mi kalınacak mı, hemen sadede geliniyor. GAÇ LA GAÇ FEEDLEME, LAST HIT OK 10 LVL ALDIM ONLAR 8 HADİ DALAG saçmalıkları yok. wc3'ten çakma sistemle pvp olmaz. aslan sam be ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 abi ne kadar fail bir mantık var o postta. bir oyunda -özellikle moba gibi taktiksel bir oyunda- er meydanı arzusu ile bodoz savaş aramak nedir yahu hele ki gank yapmak taktik, zamanlama isteyen çok zevkli bir şeydir, bunu kötü bir şey olarak öne sürüp mobaya bok atmak çok fail değil mi bir tek ben mi böyle anlıyorum anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 char seciyosun birbirine daliyosun diye anlatmislar. arena yapcam diye girmis, umdugunu bulamamis heralde. 10 sene once bi arkadas ayni seyleri diyodu gang yiyince, arkadan gelmeyin, ormandan gelmeyin, onden gelin ergeg gibi savasin diye isyan ediyodu. dotada, honda masumlari genklemenin tadi bambaska. bir de oyun pve - cok az pvp var demek icin ya hic oynamadan yorum yapmak ya da carrier alip 90 dakka mob farmlayan 9 kisiyle falan oynamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 sabonis said: wow'a bug doluydu falan demiş de, wow ilk çıktığında müthiş temizdi ya. bug doluydu diyen başka mmo oynamamış herhalde. mmorpg'nin doğası gereği her şeyi mükemmel yapmaları diye bir şey söz konusu değil. milyon tane quest'i 5000'er kişi yapar ama 5001. kişi gider ufak bir şeyi diğer kişilerden farklı yapar, quest iptal olur falan.. ben de hiç hatırlamıyorum açıkçası oyunu bozan bi bug, ki oyun kasım'da çıkmış şubat'ta başlamıştım ben de işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Marty said: bir de oyun pve - cok az pvp var demek icin ya hic oynamadan yorum yapmak ya da carrier alip 90 dakka mob farmlayan 9 kisiyle falan oynamak lazim. evet özeti bu bir önceki postumda da dediğim gibi zaten. özellikle sam'in yorumları okuyunca, çok az oynayıp -üstelik büyük bir kısmını da önyargıyla- yorum yaptığı belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Sam said: moba denilen olay bloodline champions gibi olunca kapım sonuna kadar açık. %100 pvp, tamamen eşit şartlar. kaçamak, kaypakça dövüşmek yok. herkes er meydanına dövüşmeye iniyor, genke değil. ölünecek mi kalınacak mı, hemen sadede geliniyor. GAÇ LA GAÇ FEEDLEME, LAST HIT OK 10 LVL ALDIM ONLAR 8 HADİ DALAG saçmalıkları yok. wc3'ten çakma sistemle pvp olmaz. sam afedersinde bildiğin 3 oyun oynamıssın ezmişler gibi his doğuruyosun içimde gel bizle 2 3 el oyna arachnaya platemail almaz itemlar için mantığı dinlersen söz gangletmicez yane senlik bi oyun olmayabilir tabe sen böle adam bağıra bağıra gelsin SALDIRIYORUM KENDINI SAVUNNNN diye istiyosunda sc2 de oynayamassın ki öle öle oyun istiyosan en güzeli bence aok imperialdan önce saldırmak yok arkadan saldırmak yok dşye 3 vs 3 oynucan enfes zevkli meydan muharebeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Sam said: http://i.imgur.com/EY1gR.png şunu yapan adam tam 4 el atıp yenilmiş küfür yemiş bu ne lan LEL ne biçim oyun hemen eleştireyim bu tarzı demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 moba gençleri tepkili sdfsd. lesser pvpciler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 abicim tepkim sana değil sen kendince mesela mantıklı bi açıklama sunuyosun epeyde dota oynadın bizle biliyorum ki oynu biliyosun ama samin yorumları o kadar çiğ ki cidden 3 5 oyundan fazla oynadığını düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 @arcane abi ne bileyim hiç umrunda olmayan bir konuda sana da iğneleyici ince hakarette bulunsam senin de umrunda olmazdı emin ol. :) ayrıca anlamadım bile nerd vs nerd hakareti olmuş o biraz. eğleniyorum ben işte. ilk oynadığımda konsepte hasta oldum yıllardır oynuyorum. tek derdim insanların -sam mesela- çok eğlenebileceği bir genre'yi 2 kere oynayıp öf bu ne lan deyip burada laf etmesi. hakikaten bir insan moba'nın zevkini anlayınca "eşit şartlarda dövüşülmüyor" "yok krip kesios of o ne" falan diyemez zaten olayın zevki buradadır ama dediğim gibi oyunların uzun sürmesinden ötürü yakın arkadaşlarınız bile size öğretmek için saatlerini geçirmekten çekinebileceğinden, öğrenmesi zor olduğundan bu tarz insanlar çok duyuyorum. yıllar önce uo oynuyoruz diye bizle dalga geçip neden uo'yu sevmediğini sorunca bir kaç kere girdim mezarda kestiler eşyalarımı aldılar bir daha girmedim böyle salak oyun mu olur diyen adamdan farklı görmüyorum bunu. neler neler oynuyorsunuz, moba'nın karakteristiklerine neden takılıyorsunuz onu da anlamadım fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Black-ice said: abi ne kadar fail bir mantık var o postta. bir oyunda -özellikle moba gibi taktiksel bir oyunda- er meydanı arzusu ile bodoz savaş aramak nedir yahu hele ki gank yapmak taktik, zamanlama isteyen çok zevkli bir şeydir, bunu kötü bir şey olarak öne sürüp mobaya bok atmak çok fail değil mi bir tek ben mi böyle anlıyorum anlamadım. ahah bende cok guldum suna yanliz. Bu mantikla RTS lerde kötü. İŞÇİLERE NE DALİYON LAN GELSENE ÖNDEN lol. Hiç CM oynamayıp dotaya laf edenler nasil belli oluyor yanliz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 ra3 bir firmanın düşebileceği en alt pozisyon herhalde ya. ulan oyuna o kadar kasıyoz da onun yerine karıları dayasak ya mantığını ortaya atan ergen kafayı merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 cc4 var ondan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Saeros said: sabonis said: wow'a bug doluydu falan demiş de, wow ilk çıktığında müthiş temizdi ya. bug doluydu diyen başka mmo oynamamış herhalde. mmorpg'nin doğası gereği her şeyi mükemmel yapmaları diye bir şey söz konusu değil. milyon tane quest'i 5000'er kişi yapar ama 5001. kişi gider ufak bir şeyi diğer kişilerden farklı yapar, quest iptal olur falan.. ben de hiç hatırlamıyorum açıkçası oyunu bozan bi bug, ki oyun kasım'da çıkmış şubat'ta başlamıştım ben de işte warrior baya brokendı ılk 4-6 ay falan. hersey %15 speciallar %30 missliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 BonePART said: abicim tepkim sana değil sen kendince mesela mantıklı bi açıklama sunuyosun epeyde dota oynadın bizle biliyorum ki oynu biliyosun ama samin yorumları o kadar çiğ ki cidden 3 5 oyundan fazla oynadığını düşünemiyorum abi bone başıma ne iş açtın, "BEYLER ANNE DEDİ, MOBA DEDİ" diye ayaklandı işte forum ehueh öm ile "helal olsun, eline diline sağlık" mesajları geliyor ama, bu haklı mücadelemde bu sefer yalnız değilim. arkamda sessiz milyonlar var. (:P) ya bir kere NEDEN ama NEDEN berbat olduğunu düşündüğüm bir oyunu oynayayım deneyip beğenmedikten sonra, şunu izah edin bana. kötü çünkü, bayağı kötü. bedava olduğu halde en kötü 10 listeme alacak kadar kötü. neden kötü olduğunu da sebepleriyle şu başlıkta açıklayan tek kişi benim. beğeniyorsanız caydıracak değilim de gerçek pvp bu değil. pve'nin en kötü kısımlarının (anlamsız, derinliği sıfır mob grind) pvp'nin en kötü kısımlarıyla (dengesiz, orantısız ve asimetrik vurkaç) harmanlandığı, son yıllarda peydah olan en fuzuli oyun türü. Black-ice said: şunu yapan adam tam 4 el atıp yenilmiş küfür yemiş bu ne lan LEL ne biçim oyun hemen eleştireyim bu tarzı demiş. yok dışarıdan bakınca aynen bu şekilde olay, durum tespiti yapmış umut sarıkaya gibi. olayın içindeki insanın tepkisi de zaten mevcut, o da uyuyor. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 aylnzı benım moba eliştirimlerimde sam'in dedikleri yok, o resimdekilerde yok. belirtityimde. Mobaların sorunu kötü olmaları genel olarak. hanı iyiside olmaz gibi zaten tür böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar