Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kotu 10 oyun

GERGE

Öne çıkan mesajlar

reampage said:

Bide sen GM felan kastın yani hatırladığım kadarı ile, eh illa bi şekilde bi yönünü beyenmişsin ki o kadar zaman gerektiren bi title için mücadele etmişssin yani.

O sadece ben oynadın mı en hardcore neyse onu oynarım demek değil.

Vanilla dışında verdiğin paralar evet belki dediğin gibi ama o dönem için wow hak etti ya.

istersen sor beraber oynadığım arkadaşlar anlatsın, dellendim bıraktım oyunu sonra "yapma bu kadar yaklaştın, sonuna kadar devam et gelmişken" dediler öyle geri döndüm. hiç keyifli bir süreç değildi r12 sonrası.

evet oynadım mı hardcore oynarım, yarım yamalak oynamam.
Sosyal ağlarda paylaş

1.Kinect Star Wars Dance Party (ne diyim ki..)
2.Dragon Age 2 (en hizli ve en dandik cikan sequel)
3.Call of Derp MW Sonrasi seri (sifir innovasyonlu doritos bebe odulu)
4.Wow Panda (Sakaydi gercek oldu, vatandas kekkek aldi haberturk odulu)
5.Zynga'nin herhangi bir oyunu (True Evil)
5.Diablo 3 (Fuck that looser and his community odulu)
6.Sim City Societies (yorumsuz)
7.War Z (Juri ozel dolandirici odulu)
8.Colonial Marines (Juri ozel dolandirici odulu)
9.SWTOR (en bastan f2p ciksa listeye koymazdim)
10a. Simdiden yaziyorum, Assassins Creed 4: Pirates tiem!
10b. Moba, lol, dota vs serisi, Sam'e katiliyorum, pvp tasarimi olarak super sig/mod gibi geliyor bana, ote yandan o kadar oynayani seveni olduguna gore belkide ben yanlis dusunuyorum heh.

edit: Kotu neye gore kotu? ben yazarken Oyun endustrisine ve kavramina verdigi zarara gore kotuler diye yazdim. Hani bir akradasina sevdicegine hediye etmeye utanacagin oyunlar. :)
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

quixef said:

Sam, worst games ever list yapar mısın, senin için top 10 worst games ama, ki kaçırdığım güzel oyun var mı bir kontrol edeyim sdfd

Sam degilim ama ben yaptim, cok fazla oyun oynamadigim icin ama bunlar cok bilinen kotu oyunlar =)

Oblivion
Postal III
Bad Day LA
South Park
Gothic III
Magicka (Oyun iyiydi ama optimasyon oldurdu binlerce kisiyi)
Legends of Pegasus
Magic The Gathering Online New GUI
Elemental: War of Magic
Diablo III (Oyun yine iyi ama ne bekledik, ne cikti...)

Gothic III'u mesela Gothic I ve II'ye kiyasliyorum. Diablo III de epey iyi ona kalirsa ama Diablo II'ye kiyasliyorum. Beklentileri ve verilenleri yorumluyorum. Yoksa kimsenin oynamadigi oyunlarla dolu en kotu oyun listesi yapilir, bir anlami da olmaz.

en kotu on oyunum dan cok, bekleneni veremeyen 10 oyun listesi olmus o. yoksa elf bowling ile falan bas edemez o listedekilerin hic birisi.

http://youtu.be/gSz7RDtnh7I?t=3m55s
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

flame wars'a dönüşürse direkt kitlerim, çok patlamaya müsait bir konu.
GERGE said:

Oyunu 100TL verip de beklediginin 1/10'u cikarsa diyebilirsin pekala bence cok kotuydu diye.

şu mantıkla bütün aaa+ oyunları dizebilirsin neredeyse "en kötü" diye, gerçek kötüler ucuz oldukları için sıyrılırken. kusura bakma ama gördüğüm en kötü en kötü tanımı. (:P) overrated sanırım demek istediğin burada? overrated ile kötüyü içiçe geçirmek son derece yanlış olmuş.

ha ama şu yukarıdaki tanımla bir "en kötü" listesi yaparsak..

world of warcraft (gerge'nin dediği gibi para/tatmin oranına vurursak daha kötü oyun hayatımda oynamadım ve oynayamayacağım muhtemelen)
diablo3
starcraft2
age of conan
fable
black & white
wizardry 8

mass effect 2
sim city societies
heroes of neverth

Tüm oyun geçmişimde top 10e girer, kaç kere oynadım kaç kere bitirdim belli değil. Olası her built ile her zorlukta bitirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

önceki sayfalarda moba'lara fail denmiş de çok güldüm.
çünkü moba'lar fail diyen herkesin hislerini çok iyi anlıyorum.

ilk dotaya başlayıp, weplada online oyuna geçip, ağzıma sıçılan bir şeyi beceremediğim bir haftalık bir dönem vardı. her mobacının başladığında olur bu tarz bir dönemi çok zor çünkü öğrenmesi. işte o hafta arkadaşlarımla beraber devam etmeseydim oyuna bok atmaya başlamıştım neredeyse.

sanırım zamanında tam bu dönemde pes edip bu postları hazırlamış arkadaşlar.

abi moba'nın sırf çekişme mantığı bile adamı kendine bağlar. nasıl da oynamamışlar belli ki.

hele sam'in attığı o karikatür.
koskoca moba'yı bütün oyun krip kesion, büyülerin var ama arada kullanıyon, gibi 2-3 kısa cümleyle özetleme çabası kadar pathetic bir şey görmemiştim hayatımda fasdfg

iddia ediyorum dota oynarken alınan o standart keyfi tadıp bu oyunu sevmeyecek adam yoktur. genelde gördüğüm kadarıyla ya öğrenmeye üşeniyor insanlar ya da işte beceremeyip -ki çok normal başta- oyuna bok atılıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

moba denilen olay bloodline champions gibi olunca kapım sonuna kadar açık. %100 pvp, tamamen eşit şartlar. kaçamak, kaypakça dövüşmek yok. herkes er meydanına dövüşmeye iniyor, genke değil. ölünecek mi kalınacak mı, hemen sadede geliniyor. GAÇ LA GAÇ FEEDLEME, LAST HIT OK 10 LVL ALDIM ONLAR 8 HADİ DALAG saçmalıkları yok. wc3'ten çakma sistemle pvp olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben lise dönemindeyken ilk dota w3 modu olarak acayip popülerdi. Bizde sınavlara falan çalışmadan deli gibi oynardık zevkliydi. Ama şimdi yenileri çıkınca uğraşıp öğrenmek istemedim o eski dota kafasını. Oyun zevkim değişmiş. tf oynamıyor kimse mesela ben stres atmak için deli gibi oynuyorum falan. Beğenmeyen kötü diyebilir, ben tf2'yi gayet beğeniyorum. Beni çokta bağlamaz başkasının sıkıntısı. Oynamayan sevsin diye, oynamadığım oyun sevilmesin diye efor harcamama gerek yok.

Birbirinizle dalga geçme seviyesine düşmenizi gerektirecek bir dert yok ortada bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...