Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi bone, alıntıladığın yazıdaki boldlu kısmı okumamışsın resmen. şuna dönüştürecekseniz başlığı, kitlerim. çok net. esas soru fikrini yazana saldırmak üzerine kuruluydu zaten, gerge getirip her niyeyse başlığını açmış. ilk niyetim kitlemekti direkt ama belki birazcık olgunluk kalmıştır forumda dedim. kalmadıysa kitleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 swtor red alert oblivion dragon age league of legends bunların kötülüğüyle yarışıcak başka oyun gelmedi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Sam said: abi bone, alıntıladığın yazıdaki boldlu kısmı okumamışsın resmen. şuna dönüştürecekseniz başlığı, kitlerim. çok net. esas soru fikrini yazana saldırmak üzerine kuruluydu zaten, gerge getirip her niyeyse başlığını açmış. ilk niyetim kitlemekti direkt ama belki birazcık olgunluk kalmıştır forumda dedim. kalmadıysa kitleyeyim. anamadım flame ward nerde ayrıca yasak olmayan ota boka topik kitlemek ne zamandan beri normal patideki kavga eden yok kufreden yok bi fikir belirtmişsin bende kendi fikrimi belirtmişim tartısmak istemiyosan yazmassın fikirini olur biter herkez ayrı bi ay bası forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Red Alert dedi yaaaaaaa..... Yemin ederim Westwood rüyalarına girer lanetler seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Sam said: abi bone, alıntıladığın yazıdaki boldlu kısmı okumamışsın resmen. şuna dönüştürecekseniz başlığı, kitlerim. çok net. esas soru fikrini yazana saldırmak üzerine kuruluydu zaten, gerge getirip her niyeyse başlığını açmış. ilk niyetim kitlemekti direkt ama belki birazcık olgunluk kalmıştır forumda dedim. kalmadıysa kitleyeyim. Fikrini yazana saldırmak mı? Abi nereden çıkarıyorsun böyle şeyleri? Sadece şöyle bir gözlemde bulundum: "Sam benim iyi bulduğum oyunları kötü, kötü bulduğum oyunları iyi buluyor" Bunun üzerine de, Bilgisayar Oyunları bölümü yetkilisi olduğun için senin kötü bildiğin başka oyun var mı diye sordum ki, bilmediğim bir oyun çıkar ve yukarıdaki durumdan dolayı beğenirim belki diye. Zevklerimiz farklı demek bir saldırı mı? Sorunun amacı evet, görüldüğü üzere, hakiki worst games list yaptırmak değildi, konu ile ilgili görüşlerin çok orjinal olduğu için senin worst games list ini öğrenmek idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mass effect 3 ilk 10 da kesinlikle.ilk 5 ide zorlar.1-2yi oynamıştım gayet 3 ü yarısına kadar dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi red alertin hangisi oldugu onemli red alert 1 ve 2 deildir umarım yane hell march tanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mass effect 2 derim. dedim şunu üç arka arkaya oynayayım. bir süperdi, ikincide senaryo yok bişey yok. bi de soldier açtım ilkini vanguard oynayıp silah göreyim diye. ölmüştüm resmen call of duty gibi. sonrasında 3 süper gelmişti hem oynanabilirlik hem bir senaryoya -iyi kötü tartışılır- sahip olmasından çok beğenmiştim. neden 3 kötü dendi bana garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Black-ice said: mass effect 2 derim. dedim şunu üç arka arkaya oynayayım. bir süperdi, ikincide senaryo yok bişey yok. bi de soldier açtım ilkini vanguard oynayıp silah göreyim diye. ölmüştüm resmen call of duty gibi. sonrasında 3 süper gelmişti hem oynanabilirlik hem bir senaryoya -iyi kötü tartışılır- sahip olmasından çok beğenmiştim. neden 3 kötü dendi bana garip geldi. abi vanguard mı oynadın 3ü? ben bütün seriyi vanguard oynadımda 3te resmen 1 ve 2 spam(charge-shock)belki soldier falan oynasam oynardımda afakan basmıştı vanguard ile.1 ve 2 de çok zevkliydi ama vanguard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 hah bi de skyrim oynuyorum şuan ve resmen hayalkırıklığı içinde kaldım. birbirinin aynı questler, kuru diyaloglar ne bileyim bir şehirde yaptığın şeyin sonuçlarını pek görememek falan. resmen baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Bence topic beklenti/performans açısından değerlendirilmeli. Gerçekten 1.99 dolarlık oyunu kötü listesine almak haksızlık. Güzel bir serinin devamı olan, büyük firmaların rezil ettiği oyunları alalım ele bence. Dragon Age 2, Mass Effect 3, Diablo 3, Tes4: Oblivion, Age of Empires 3 vs. Bunlara elbette mmolar da eklenebilir. WoW, Warhammer, Swtor falan gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 _Rave said: Black-ice said: mass effect 2 derim. dedim şunu üç arka arkaya oynayayım. bir süperdi, ikincide senaryo yok bişey yok. bi de soldier açtım ilkini vanguard oynayıp silah göreyim diye. ölmüştüm resmen call of duty gibi. sonrasında 3 süper gelmişti hem oynanabilirlik hem bir senaryoya -iyi kötü tartışılır- sahip olmasından çok beğenmiştim. neden 3 kötü dendi bana garip geldi. abi vanguard mı oynadın 3ü? ben bütün seriyi vanguard oynadımda 3te resmen 1 ve 2 spam(charge-shock)belki soldier falan oynasam oynardımda afakan basmıştı vanguard ile.1 ve 2 de çok zevkliydi ama vanguard. valla birde vanguard çok iyiydi. ikide soldier oynadım. üçüncüde farklı olsun hadi diyip engineer oynadım çok da ahım şahım bir olay deildi. vanguard en iyisidir derim sonuç olarak ama sentineli de hep çok merak etmişimdir. valla üçü nedense çook beğendim. hele o ikinin kamyon oynanışından sonra üçte öne takla atıp koşunca falan içim açılmıştı. hemen üstüne kurup oynamış olmanın da etkisi olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Black-ice said: hah bi de skyrim oynuyorum şuan ve resmen hayalkırıklığı içinde kaldım. birbirinin aynı questler, kuru diyaloglar ne bileyim bir şehirde yaptığın şeyin sonuçlarını pek görememek falan. resmen baydım. aynen skyrimi de bitiremedim.en sonlarda dragonun tekine baltayla iki tane vurunca son seviye zorlukta kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Black-ice said: _Rave said: Black-ice said: mass effect 2 derim. dedim şunu üç arka arkaya oynayayım. bir süperdi, ikincide senaryo yok bişey yok. bi de soldier açtım ilkini vanguard oynayıp silah göreyim diye. ölmüştüm resmen call of duty gibi. sonrasında 3 süper gelmişti hem oynanabilirlik hem bir senaryoya -iyi kötü tartışılır- sahip olmasından çok beğenmiştim. neden 3 kötü dendi bana garip geldi. abi vanguard mı oynadın 3ü? ben bütün seriyi vanguard oynadımda 3te resmen 1 ve 2 spam(charge-shock)belki soldier falan oynasam oynardımda afakan basmıştı vanguard ile.1 ve 2 de çok zevkliydi ama vanguard. valla birde vanguard çok iyiydi. ikide soldier oynadım. üçüncüde farklı olsun hadi diyip engineer oynadım çok da ahım şahım bir olay deildi. vanguard en iyisidir derim sonuç olarak ama sentineli de hep çok merak etmişimdir. valla üçü nedense çook beğendim. hele o ikinin kamyon oynanışından sonra üçte öne takla atıp koşunca falan içim açılmıştı. hemen üstüne kurup oynamış olmanın da etkisi olabilir tabii. abi 1.de direk biotic/soldier hybridi bişeydi vanguard acayip zevkliydi evet.2dede charge yoğunluklu olmasına rağmen güzeldi.ama 3te inanılmaz derecede kötü ya.adamı görünce 2 tuş spam ve damage almıyo adamın falan.nerde o 1deki hybrid class.yemin ediyoum sadece 2tuşla oynanıyo 3te.bi ara soldier falan olarak denicem ama 3ü bitirmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 valla hiç o açıdan bakmadım oyuna. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 BonePART said: anamadım flame ward nerde ayrıca yasak olmayan ota boka topik kitlemek ne zamandan beri normal patideki kavga eden yok kufreden yok bi fikir belirtmişsin bende kendi fikrimi belirtmişim tartısmak istemiyosan yazmassın fikirini olur biter herkez ayrı bi ay bası forumda sen kendi fikrini belirtmişsin, ben sana sataşmış mıyım? hayır. ben fikrimi belirtmişim, sen bana sataşmış mısın? evet. cevap veririm, sorun değil. hep cevap verdim yani bugüne dek. hatta ilk olarak cevap yazacaktım da sonra durdum, düşündüm. neden tekrar benim kendimi savunmama indirgensin ki bu olay? neden tekrardan başkasına hesap vereyim ben hesap istemiyorken? neden daha önce gelmediğim oyuna şimdi geleyim? benzer "en kötü falanca" başlıkları daha önce de kitlendi başka bölümlerde çünkü bütün doğurduğu şey flame wars artık bunun gibi. insanlar böyle birbirine "YETEMEMİŞSİN HUEHEUEHUE" şeklinde mesajlar atmaya başlarsa direkt kitlerim tabii ki, asayişi bozuyor. moderasyon kabusu konu resmen. quixef said: Fikrini yazana saldırmak mı? Abi nereden çıkarıyorsun böyle şeyleri? Sadece şöyle bir gözlemde bulundum: "Sam benim iyi bulduğum oyunları kötü, kötü bulduğum oyunları iyi buluyor" Bunun üzerine de, Bilgisayar Oyunları bölümü yetkilisi olduğun için senin kötü bildiğin başka oyun var mı diye sordum ki, bilmediğim bir oyun çıkar ve yukarıdaki durumdan dolayı beğenirim belki diye. Zevklerimiz farklı demek bir saldırı mı? Sorunun amacı evet, görüldüğü üzere, hakiki worst games list yaptırmak değildi, konu ile ilgili görüşlerin çok orjinal olduğu için senin worst games list ini öğrenmek idi. eh, bilmiyorum birşey dememe gerek var mı burada, kendin anlatmışsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 kaedenin iyi diyerek savunduğu bütün oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 mass effect 1 de öyle ahım şahım bir oyun değildi Kaede said: Oyunun çok fazla eksiği/kötü yanı var esasında ama nerdeyse hepsini karşılıyacak bir iyi yanı da var. - Ana hikaye orjinal olmamasına rağmen kurgusu çok başarılı ve baştan sona tek solukta götürüyor - Bazı seslendirmeler çok iyiyken bazıları gülünç durumda kötü. Liara/Benezia karşılaşmasında gülmekten karnıma ağrılar girdi. Öte yandan Shepard'ın Normandy tayfasına yaptığı konuşma ne kadar klişe olsada YÜRÜ BE dedirtiyor sonunda. - Ana hikaye görevlerinde epic anlarda çalan müzikler muhteşem olmasına rağmen oyunun geriye kalanında kullanılan 80lerin bilim kurgu efektlerinden toplama fıciiuuvv ffııciiiuuvv parçaları çok kötü. - Silah/Zırh/Cephane çeşitliliği ve hepsinin üstüne yazılan açıklama/bilgi çok güzel düşünülmüş ama konulan eşyaların 90%ının hiçbir kullanışlığı yok. - Wrex gibi bazı party üyelerinin hikayeleri çok güzel olmasına rağmen ya güzel bitirilememiş yada toptan açık bırakılmış. - Romance kısmı çok kötü. Resmen 3D CIPLAH GARI olsun diye konmuş. - Asıl hikaye questleri ne kadar üstlerinde uğraşılmış hissi veriyorsa yan questler de o kadar baştan savma hissi veriyor. Toplamda 2 tane random dungeon olması da cabası. Citadel içindeki questlere ayrılan ilginin yarısını diğer sistemlerdeki questlere de ayırsalarmış iyi olurmuş. - Charm/Intimidate durumları ve Shephardın arabuluculuk konuşmaları çok başarılı yazılmasına rağmen neredeyse her konuşmayı kötü adamların tek cümlelik "evet haklısın neyse o zaman dediğin gibi olsun vazgeçtim" benzeri sözler ile bitirmesi o anlık başarı duygusunun içine turp suyu sıkıyor. Ayrıca konuşma çarkındaki "üst = iyi, alt = kötü, orta = ileri/geri/normal" cevap mantığı oyuna çocuk oyunu havası veriyor. - Konuşmalar ve cutscenelerdeki karakter animasyonları başta çok güzel geliyor. Daha sonra anlıyorsunuz ki hareket sayısı o kadar sınırlı ki herkes birbirinin kopyası gibi duruyor. Ayrıca her ırka birer tane generic karakter tasarımı verilmesi ve sadece giydiklerinin değiştirilmesi bir noktadan sonra can sıkıyor. - Survey ve gezegene inip Mako ile gezme güzel düşünülmüş ve oyun boyunca bir bütünlük hissi veriyor. Gel gör ki Mako oyun tarihinin en çok küfür yiyen aracı oluyor. Fingirdek Mako ile oyunun aptal yerçekimi fizikleri hayata küstürüyor. Bunların dışında karakter geliştirme kısmı baya yetersiz. Bir class seçtikten sonra neredeyse gerekli bütün skilleri maxlıyorsunuz. Karakter çeşitliliği sadece 3 ana classta var ama onlar da kendi aralarında farklı, kendi içlerinde bir çeşitlilik şansınız yok. Bu da oyunun aşırı basit olması ile birleşince genel olarak combatlara devasa bir tekdüzelik veriyor. 5 yıl önce de en iyiymişim ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 sam amma alıngan olmussun lan orda laf cakmısım sana sona mantıgımı acıklamısım sam yetememişsin diyipo mesaj atıp cıkmamısım ki anlamadım valla sacma tepki vermissin mudur neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 İşte bu topik 100 sayfa felan olunca kavgamın pc gaminge uyarlanmış halini okuyor olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 BonePART said: sam amma alıngan olmussun lan orda laf cakmısım sana sona mantıgımı acıklamısım sam yetememişsin diyipo mesaj atıp cıkmamısım ki anlamadım valla sacma tepki vermissin mudur neyse e hadi cevap mı istiyorsun, helali hoş olsun sana. herkese verdim sana mı vermeyecem al buyur: BÜTÜN moba'lar facia, tür zaten kötü bir tür. hon bunların arasında denediğim bir tanesiydi, yoksa diğerlerinden kötü filan diye değil: http://i.imgur.com/EY1gR.png sc1 süperdi, sc2 vasat. duke nukem forever gibi dağın fare doğurması ama onun kadar eğlenceli değildi. wow üzerine makale çıkar, sayısız kökten tasarım hatası, yanlış politikalar, yıllarca süren buglar, bug'ın düzeltilemeyince tasarım diye sunulması, sonra hepten talent silinip karakterlerin öldürülmesi, fotm tasarım anlayışı, sonra oturtulmaya çalışılan facia pvp sistemleri, ömür törpüsü dancın ve carrot on a stick kafasıyla tasarım, worst ever sınıf/ability tasarımları, vs vs sonu gelmez gider. b&w hayatımda gördüğüm en kötü arabirime sahip, kontrolleri en feci, en oynanmaz halde oyundu ki çıkmadan önce merakla bekledim uzun süre. 37368712367 kişi hergün saldırınca evet sıkılıyorum artık abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 hah abi şöle gel canımı ye şimdi en başta sorun şu abi dota yada mobalar RTS değil yane bizim bildiğimiz anlamda RTS değil ünite basmalı bilmemneli RTS değiller ama mantaliteler aynı şu anda rekabetin en yoğun olduğu oyun tarzı mobalar ama oynanış tarzları farklı uonun takımlısı gibi bişi dicen uopda 64 büyü vardı ama kaç tanesi işe yarıyodu ki paralyze expo ebolt la oynuyodun oynu bide aosda curse mobada önemli olan takım kombinasyonları kurmak ve pvpde bu kombinasyonları execute edebilmek evet bi sc derinliğine sahip değil RTS olarak ama takım olarka oynamak çok eğlenceli ruslarla değil ama takımın kötüyse intahara sürükler çünkü sc2 de keza aynı mantalite blizz sc1 de belki bu şekil bi multiyi tahmin edemedi burda sırf multisi için oynu yaptu dengesizlikler ağlatıcak kadar çok değil düzeltilmeyede çalışılıyo bw dede bilemicem ben çok eğlenmiştim eğlenceli bi interfacedi bence gesture sistemi tercih meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Wow nasıl bugliydi ya benim oynadığım en temiz oyundu sanırım. Ciddi soruyorum 2 3 tane bug sayar mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 2 tane raid bugı +3 ay orcların shoulder modellerinin %20 boyuta küçülmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 WoW bencede o konuda en temiz oyundu ki bide bunu cillop gibi bi addon supportla yapıyodu resmen Addonsuz oyun oynayamıyorum artık mmorpg tarzında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar