gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Abi sizin guild'da iyi elementalist varsa, beni çırak olarak yanına alsın, zanaatın inceliklerini göstersin. Ulan vuruşta ölmekten sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 vardır elbette ben hiç kimseyi tanımıyorum daha, DF1'den kalan adamların hepsi çok sağlam ama noobların sayısına oranla 10 a 1 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ben elementalistle ölmemeyi sizinle keko gibi combata girmeyerek başarıyorum şahsen. Zamanı gelince perde arkasından gerçek bir canavar gibi fırlayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 evet, dost düşman tanımadan herkese sıkan gerçek bir canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Öluyoruz olduruyoruz, bence suan icin sorun yok ki bunu soyleyen ben annen claninin en az pp sine sahip oyuncusuyum maksat muhabbet. Ama farkettigim uzere bu aralar arkadaslarda bi beklenti artisi olustu ve budurum yikici etken olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 RipperX güzel video yapmış yine ^^ https://www.youtube.com/watch?v=zxgkMCO9VRU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Runestone nedir nasıl kullanılır? Chaos chestten çıktı ve anladığım kadarıyla ultimadaki runebook mantığını taşıyor. kullandığım zaman bulunduğum yeri marklayıp teleport stone veriyor bana ve onu kullandığımda beni oraya ışınlıyor. MU? böyle mi yani? sınırsız kullanım mı bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Xaenin said: Pleasure mapi bırak sen guildine söyle, akşam alliance şeyi atıcam kabul edeceklerse. Bir isteğimiz arzumuz yok, siege durumları olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruz, amacımız birinin yanında siege görebilmek sadece. vanguardin bayrak tasiyani oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Xenocide said: Runestone nedir nasıl kullanılır? Chaos chestten çıktı ve anladığım kadarıyla ultimadaki runebook mantığını taşıyor. kullandığım zaman bulunduğum yeri marklayıp teleport stone veriyor bana ve onu kullandığımda beni oraya ışınlıyor. MU? böyle mi yani? sınırsız kullanım mı bi de? olduğun yeri marklıyor, oraya recall olabiliyorsun sonrasında. sanırım 1 kullanımlık. runebook gibi bir konsept yok. df1'de böyleydi en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 şehirde en düşük adamlar 20k yalnız canımı sıkmaya başladı bu durum bildiğin fakir gibi kaldım 18k'da haftalardır :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 uzulme kardes ben 300um. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 kaça okuturum o runestone'u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Timber veririm 5 tane. Gördüğümde de 2 hafta süresince kesmem seni. Deal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 pahalı değil mi oyun ya? 39 euro steam'de aylık 14.95 euro bi de. nası indie oyun bu kolunu bacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 steamden alınca onlar dolar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Arkadaşlar gelir seviyeniz sikkoysa yaklaşmayın. Artık annenin de standartları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 annen inc oyunculukta kalite. horoz patatescilik olsa daha iyi olurdu ama, kismet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 noldu serhat falan da satmış eve oynuyo yine bir http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/78/Tutunamayanlar_big.jpg vakası mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ben satmadım daha da 2 sınav 2 rapor 1 sunumum olan haftadayım eve yanda kasıyo darkfall duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 inanılmaz bir grup pvpy e girdik Aesirlerle ben fire elemental kesiodum tek başıma 2 tane adam geldi aesirden daldılar baya kapıştıktan sonra bizim gençleri çağırdım yandaki spawnda bulunan bizimkiler geldi, o sırada aesirden de baya adam geldi uzun kapışma sonunda hepsi öldü biz sapasağlam kalıp adamların hepsini bi güzel lootladık zengin bi şekilde geri döndük ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ANNEN VICTORY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ANNEN INCORPORATION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 baya kanlı bi mücadeledeydi. uzun da sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ya işten geç geldim çok zor geldi pipi kasmak, yarın erken çıkıp gelebilirsem direk hazineye gidecem yoksa sıçtık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Baya sağlamdı hakkaten. Beni bi yatırdılar, birini daha yatırdılar sanırım, bizimkiler kapışmaya devam ederken mortis gelip beni kaldırdı, geri çekilip restlendim, 1-2 kişi kaçar oldu bizden, tam kaçan kaçsın moduna girmişken sanırım imamın DALIN ABİ AZ CANLARI KALDI YA rallying cry'ıyla birlikte geri döndük, one final stand sonucu ANNEN VICTORY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar