Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call to Arms : DFUW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben elementalistle ölmemeyi sizinle keko gibi combata girmeyerek başarıyorum şahsen. Zamanı gelince perde arkasından gerçek bir canavar gibi fırlayacağım.
Mesaj tarihi:
Öluyoruz olduruyoruz, bence suan icin sorun yok ki bunu soyleyen ben annen claninin en az pp sine sahip oyuncusuyum maksat muhabbet.

Ama farkettigim uzere bu aralar arkadaslarda bi beklenti artisi olustu ve budurum yikici etken olabilir.
Mesaj tarihi:
Runestone nedir nasıl kullanılır? Chaos chestten çıktı ve anladığım kadarıyla ultimadaki runebook mantığını taşıyor. kullandığım zaman bulunduğum yeri marklayıp teleport stone veriyor bana ve onu kullandığımda beni oraya ışınlıyor. MU? böyle mi yani? sınırsız kullanım mı bi de?
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Pleasure mapi bırak sen guildine söyle, akşam alliance şeyi atıcam kabul edeceklerse.

Bir isteğimiz arzumuz yok, siege durumları olursa elimizden geldiğince yardımcı oluruz, amacımız birinin yanında siege görebilmek sadece.

vanguardin bayrak tasiyani oluruz.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Runestone nedir nasıl kullanılır? Chaos chestten çıktı ve anladığım kadarıyla ultimadaki runebook mantığını taşıyor. kullandığım zaman bulunduğum yeri marklayıp teleport stone veriyor bana ve onu kullandığımda beni oraya ışınlıyor. MU? böyle mi yani? sınırsız kullanım mı bi de?

olduğun yeri marklıyor, oraya recall olabiliyorsun sonrasında. sanırım 1 kullanımlık. runebook gibi bir konsept yok. df1'de böyleydi en azından.
Mesaj tarihi:
inanılmaz bir grup pvpy e girdik Aesirlerle ben fire elemental kesiodum tek başıma 2 tane adam geldi aesirden daldılar baya kapıştıktan sonra bizim gençleri çağırdım yandaki spawnda bulunan bizimkiler geldi, o sırada aesirden de baya adam geldi

uzun kapışma sonunda hepsi öldü biz sapasağlam kalıp adamların hepsini bi güzel lootladık

zengin bi şekilde geri döndük ^^
Mesaj tarihi:
Baya sağlamdı hakkaten. Beni bi yatırdılar, birini daha yatırdılar sanırım, bizimkiler kapışmaya devam ederken mortis gelip beni kaldırdı, geri çekilip restlendim, 1-2 kişi kaçar oldu bizden, tam kaçan kaçsın moduna girmişken sanırım imamın DALIN ABİ AZ CANLARI KALDI YA rallying cry'ıyla birlikte geri döndük, one final stand sonucu ANNEN VICTORY
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...