Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 3

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Colman falan alınmıyor. Serbest kalacak diye yakıştırmalar başladı. Ha olur mu olur, yetenekli ama şartlar ne olursa olsun Fernandes'i tutacağız dedi başkan ve yaverleri, o durumda Colman zaten var olan yabancı sınırlamasında falan çöp anlamına geliyor.

Bakalım gerçi bunların yönetimde kalıp kalmayacağı meçhul, Altınsay kararını Pazartesi açıklayacağını söyledi. O başkan adayı olursa özellikle şu dönemde sağlam oy toplayabilir. Yine de başkan olmayı hiç istemediğini biliyorum, adam yönetici olarak kalmak ve sadece futbol şubeyle ilgilenmek istiyor. Nitekim şuan başkanlığı FO isminden söküp alabilecek düzeyde PR yapmış tek isimde şuan kendisi Beşiktaş cephesinde...

IA gelirse tahminim Fernandes, Almeida falan yüksek bonservis edebilecek bütün yabancı/yerliler bir şekilde elden çıkartılır ve yepyeni bir takım kurulur. Temennim de bu aslında :D
Sosyal ağlarda paylaş

bu stad onayı ve son çıkan kart olayından sonra , kim çıkarsa çıksın fikret orman alır seçimi.

özellikle kart projesi önü çok açık, kart ilerleyen dönemde çok kullanışlı bir hale gelecek, akbil olarak kullanılması, stadın içindeki büfelerde para yerine bunun kullanılması filan çok güzel özellikler, kartlara muhtemelen kredi yüklenecek , bu kredi ile beşiktaş storelarda, stadyumun içinde filan kullanılacak, kart olayının önü çok açık yeterki birileri çomak sokmasın,

bakıyorum yıllık 60 tl çok diyen insanlar görüyorum deliriyorum , en parasız pulsuz adam için bile 10 günlük sigara parası 60 tl,
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

sigara yerine kart almak istemiyor işte. hem sigara hem kart alabilmek istiyor. senin bütçen aynı olsa sen de öyle istersin.

o kadar kötüyse bütçesi, kart almadı diyelim ,maç biletine nası 50 tl verecek? mantıklı mı söylediğin, durumu bu kadar kötü olan bir adamın zaten maça verecek bilet parasıda yoktur.

madem bu kadar zor durumda ama kartta almak istiyor bu arkadaş, günde 2 tl koysa bir kenara bak 2 tl! ayda 60 tl yapar , mis gibi alır kartını, alt tarafı günde 2 tl ayıracak , he günde 2 tl ayıracakta parası yoksa, afedersin gitsin belediyeye sığınsın bıraksın beşiktaş'ı filan adam ölüyordur açlıktan
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

kart + maç bileti mi daha pahalı
maç bileti mi

bu kadar basit.

öfff

ya ikisini aynı anda alması gerekmiyor, 2 tl diyorum bak 2 tl, günde 2 tl ayırsın bi kenara 30 gün sonra kartını alsın, 1 sene kart cebinde, o 1 sene içinde istediği zaman gitsin maçına , bu kadar basit evet.
Sosyal ağlarda paylaş

senede bir maça gitmeyi planlıyorsan kart + maç bileti pahalı evet,

İçeri de 17 maç oluyor. Bunlardan en az 8 tanesine gidecek olsan ve bilet fiyatını da ortalama 40TL'den alacak olsan sana maç başı sadece 7.5TL ekstra bir ücrete mâl olacak. 7.5TL için çingenelik yapmaya gerek yok.

Kart ücretleri tartışılmaya değmeyecek kadar cuzi bir miktar ama sayfalardır aynı olay üzerinden gidiyoruz. Siyah - Beyaz kartın arasındaki fiyat farkını tartışın, verdiği hizmetler için o kadar fark ödemeye değer mi tartışın ama çıkıpta kulübü her yönden adam etme imkanı yakalanılan bir proje için, maç başı 3.5TL'ye denk gelen bir yatırım için pahalı vs. demeyin.

Maç başı 3.5TL, 3.5TL...

Sokakta çoluk çocuk kucağınıza toplayıp mendil, su satarak geçiminizi sağlamıyorsanız şu 3.5TL koymasın size ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...