Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 50'lik Bomonti iciyorum ben genelde. 8TL veriyorum gittigim yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 GERGE said: 3-4TL'lik olanlari gordum ben. 60TL sofra sarabi icin iyi bir fiyat. abi o sirke olmasın dyeceğim de sirke bile daha değerli ahaha of.. ama 6tl ye şararp ben de gördüm hırsızlık malımıdır nedir anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 cempostaci said: arkadaslar ay sonu geliyor param yok diye gidemeyen varsa ben cekerim sizi merak etmeyin. 7liraya 5 tane 50lil icseniz 35 tl. kuruyemis ve 1 paket monte carlonuzuda alirim hic dert etmeyin tamam kanka ısmarla benim hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 giremiyorum foruma kac gundur, son durum nedir simdi, kadikoy ve aksam saatleri mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Yer: Viktor Levi Saat: 14:00 itibariyle GERGE mekanda olacak 21:00 civarına kadar kalacak sonrasında ne olur bilemeyiz Organizasyon: Mostors Yapım İnş. Tah. LTD. ŞTİ. SSK. AkbilPaso. İkramiye gelenler: gerge ben deniz (denetçi) kutulu (ferit) jacabo seperate axedice ("abi viktor levinin önünde gözlüklü kısa saçlı kara kuru bir adam bekliyor eksdays o olailbir mi?") seele roqq geçerken enseme şaplak atacaklar: fizboz boenpart screwy coco ışınlanarak gelecek olanlar: akila yorgun halinden faydalanarak sarhoş kafayla araya alınacaklar: Masakari durumu müsait olmayıp da gönlü bizimle olanlar: sercan applev0dka gelirse hesabı çekecek olanlar (hacı o kadar konuştun hesabı çekmeyeceksen gelme yada sende bizim gibi fakir konvoyuna katıl); cempostacı pis satıcılar: TBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 2 kere geleceğim yazdım listede adım yok :/ Tamam lan gelmiyorum. Çok sakat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ekledim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Uçağa binmek üzereyim, benden ses gelmez bundan sonra. Yarın görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 akbilimi kapıp geliyorum ,hesabı cempostaci ödüyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 tüm hesap benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Bi şaplak atmaya gelebilirim ama söz vermiyorum, bilemedim :) Axedice ta mersinden pati buluşması için mi gelmiş? Yazdık bunu da bir kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 2-3 gibi gelcek kimler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Ay ben de bir şaplak atarım ya, hem İldeniz hem Burak var aynı buluşmada. Nemlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ben, 15:00 civarı mekanda olmayı hedefliyorum sabah evi tezmileyecğeim biraz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Yer: Viktor Levi Saat: 14:00 itibariyle GERGE mekanda olacak 21:00 civarına kadar kalacak sonrasında ne olur bilemeyiz Organizasyon: Mostors Yapım İnş. Tah. LTD. ŞTİ. SSK. AkbilPaso. İkramiye gelenler: gerge ben deniz (denetçi) kutulu (ferit) jacabo seperate axedice ("abi viktor levinin önünde gözlüklü kısa saçlı kara kuru bir adam bekliyor eksdays o olailbir mi?") seele roqq geçerken enseme şaplak atacaklar: fizboz boenpart screwy coco aktiftablet spidee ışınlanarak gelecek olanlar: akila yorgun halinden faydalanarak sarhoş kafayla araya alınacaklar: Masakari durumu müsait olmayıp da gönlü bizimle olanlar: sercan applev0dka gelirse hesabı çekecek olanlar (hacı o kadar konuştun hesabı çekmeyeceksen gelme yada sende bizim gibi fakir konvoyuna katıl); cempostacı pis satıcılar: TBA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Benle gönül olarak sizleyim. =/ Vücudum evimde dinleniyor olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 benim tahmininm durum şöyle olacak.. yerel saat 14:00 GERGE mekana gleir yerel saat 15:00 ben gelirim yerel saat 17:00-18:00 tedbili mekanda rahatlık sağlarız o yüzden yer ayırtmıyorum zaten 10 kişi geleceğim dedi o sayı 6 ya düşse arada gid,p gelenleri de sıkıştırırız aramıza samimi bir ortam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ben 2-3 arasi gelirim aksilik olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 abi ben gelemicem galiba ya, başka bi işim çıktı. iyi eylenceler size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 fede yoksa ben de yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ben bütün gün boşum kaç gibi geleyim lan asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 saat 3 e yazın beni de o zaman gerge hipster teke tek kalmıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 ne coco superboob tshirtüyle mi geliyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 hayır. henüz yapılmadı. Theridone yapıcak onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 pardon pis baltaladım sanırım CthuLhu eheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar