Trias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 yaş ilerledikçe bu konular daha çok rahatsız etmeye başladı. Malum meyve sebze üretiminde binbir çeşit ilaç vs kullanılıyor. Bunları bir nebze azaltabilmek için bir cihaz arıyorum. Bu tür birşey kullanan oldu mu? Amazonda buldum ama pek yetersiz gibi. http://www.amazon.com/Cuisine-Clean-Fruit-Vegetable-Washer/dp/B00124W0W4/ref=sr_1_27?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1365327542&sr=1-27&keywords=vegetable+washing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 fiyatı iyimiş yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 sebze meyve üzerinde yıkamayla gidecek kir, pislik, ilaç kalıntısı vs. zaten suyla ovalayarak gideriliyor. sebze meyvenin içine işlemiş şeyleri (gübresinden, suyundan, toprağından aldığı şeyler yani) istediğin cihazla yıka gideremiyorsun. o yüzden gerek yok bu kadar pahalı bir şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 adam haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 imam haklısın. ama, o suyla yıkamayı bile yeterli yaptığımızı zannetmiyorum. Mesela marul, bir marulu yıkamak en az 2-3 dakika sürmeli. Ben şöyle bir denedim, zorlasam 30 sn sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 yıkamayacan abi marulu, sirkede bekletecen sonra çalkayacan. Böcek yumurtası vs için sirkede bekletmek gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 meyve sebzeyi adam gibi yıkayacam diye hergün 1 nehir kurutuyorum yalnız birçözüm bulmak lazım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 sirkeli suda bekleteceksin bi süre. sonra kabaca yıkasan yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 meyve sebze yemeyince problem cozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 o şekilde yapınca tüm problemler çözülüyor hem de. sadece bu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Pati üyeleri yeniliğe kendilerini kapamışlar genelde. Bende ense kesme makinesi düşüneyim dediydim dim dim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 bi suya tut yeter ya, meyve sebze yiyipte hasta olan adam yok, etten, cipsten koladan hasta olursun anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ben manavdan aldığım gibi poşetten çıkarıp yiyorum lan ölürmüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 oha birde yıkıyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Zengin oyuncagindan fazlasi degil su aletler ya, kanmayin hic. Meyvenin sebzenin zehir biriken yerleri malum, sapinin ya da puslukulunun oldugu yerler. Iyice durulayacaksiniz iste. Zehir dediginiz sey zaten suda cozulebilen kimyasal kabaca. Haliyle yeterince duruladignizda akip gidecek. Bir de siz alana kadar bir suru yagmurla yikaniyor o meyve sebze zaten. Haliyle kuytu kose yerlerine dikkat edin yeter. Yesillik ve marul konusunda da sirkeli su olayi lazim her sekilde. Son olarak; max 30 saniye suruyor diyorsan, marulu butun halde cesmenin altina sokup suya tutmaktan otesini yapiyor olamazsin. Otur bir ayikla onu, yapraklarini ayir, tek tek suya tutup yika. Bak bakalim kac dakka suruyor. Marul yemekten bile soguyabilirsin. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 su filtrelerinide unutma suyada kimsayal atıyorlarmış :D bide kafana alimünyüm fölyö bağla beyin kontrolünü engelliyor :_-D http://www.youtube.com/watch?v=QtCiJfq87_c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 di de haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 off çok güldüm. 200 dolar diil 2 dolar vermem öle bir alete yıka geç. yapraklı olanları sirkede beklet sonra yıka o kadar komplike düşünmeye gerek yok. yıkayabildiğin yer kabuğu içi diil engelleyebileceğin birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 di said: Zengin oyuncagindan fazlasi degil su aletler ya, kanmayin hic. Meyvenin sebzenin zehir biriken yerleri malum, sapinin ya da puslukulunun oldugu yerler. Iyice durulayacaksiniz iste. Zehir dediginiz sey zaten suda cozulebilen kimyasal kabaca. Haliyle yeterince duruladignizda akip gidecek. Bir de siz alana kadar bir suru yagmurla yikaniyor o meyve sebze zaten. Haliyle kuytu kose yerlerine dikkat edin yeter. Yesillik ve marul konusunda da sirkeli su olayi lazim her sekilde. Son olarak; max 30 saniye suruyor diyorsan, marulu butun halde cesmenin altina sokup suya tutmaktan otesini yapiyor olamazsin. Otur bir ayikla onu, yapraklarini ayir, tek tek suya tutup yika. Bak bakalim kac dakka suruyor. Marul yemekten bile soguyabilirsin. =) ben bu mantık yüzünden soğudum işte mesela ,özellikle ıspanak ve türevleri semizotu falan hele abow.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ya bosuna evham yapiyorsunuz. Bakmayin yemekten soguyabilirsin dedigime, bir kac dakikanizi alacak islemler. Ha cok zor geliyorsa -ki bana geliyor-, hatuna sen bunlarla bulasiklari hallet, yemegi ben yapayim diyorsunuz, olay cozuluyor. Hic olmadi pimpiriklendirin boyle hatunu ya bak cocuk yikamadan yemis olmus haberleriyle, citileye citileye yikiyolar. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 abiler test etmiş. http://umaine.edu/publications/4336e/ distile su yazıyor. epey maaliyetli. En iyisi reverse osmos kurayım eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 gerek yok yemeyin zaten.meyvenin şeker dışında doğru düzgün bi besin değeri yok alayı yalan,sebzeler bin kat daha iyi. sebzelerdede basit olanları yiyin biber gibi bi su tutun yiyin işte mis gibi,ne bileyim domates falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 reverse osmosis dünyanın en büyük yalanı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Yalan derken ev kullanımından mı bahsediyorsun? Tuz mineral vb. içeriği fazla olan suyun arıtılmasında hatta steril filtrasyonda en kolay endüstriyel yöntem keza. Günde 100 ton + kullanımlardan bahsediyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 geceleri çıkan garip ürün satış reklamları gibi böle yumurta kırmak için el aparatı sarısını almak için aparat falan falan gibi şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar