Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlilik yemeği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aklıma yatan mekanlar: Vogue, 360, lebiderya, 5.kat, litera

Birine karar vereceğim :) Ekleyecek olan var mı?

Umarım bütçeyi aşmaz.

------------

Ben balık tutkunuyumdur ama eşim sevmiyor ne yazıkki, zuma'yı çok beğensem de bu nedenle pek doğru tercih olmaz bizim açımızdan.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Topiktekiler inşallah taşaklı birini bir gün ciddi bir yemeğe götürmek durumunda kalmazlar.

Ahahan bunu sunset'te deneyimledim ben ya, yillar once..
Bi daha da gitmedim/goturmedim lol

Bu arada ist'in en pahali rest. hangusu simdi guncel olarak?
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Topiktekiler inşallah taşaklı birini bir gün ciddi bir yemeğe götürmek durumunda kalmazlar.

şunu diyen adamın da zuma dışında restoran önermemesi süpermiş =)
Mesaj tarihi:
fizban said:

applev0dka said:

tabi abi, bide üstüne ıhlamurdere'de Elit profiterol var, ordan ekler yiyin ohh daha güzeli var mi ya
of dunyanin en iyi profiterolu.

abi beşiktaş çarşıdaki şubeyi kapatıp iç tarafa gecerek beni baya üzdüler gerci :( cok ayak üstü oluyordu direk alıyordum her beşiktaşa gidişimde,simdi zor geliyor bazen taaa oraya yürümek, ama iyi de oluyor deli gibi yiyorum sonra gelsin kilolar :D
Mesaj tarihi:
tambjk said:

Aklıma yatan mekanlar: Vogue, 360, lebiderya, 5.kat, litera

Birine karar vereceğim :) Ekleyecek olan var mı?

Umarım bütçeyi aşmaz.

------------

Ben balık tutkunuyumdur ama eşim sevmiyor ne yazıkki, zuma'yı çok beğensem de bu nedenle pek doğru tercih olmaz bizim açımızdan.

abi arada kaynamiş benim önerim Tünel tarafına dogru Yemek Klübü var, ortamı güzel,yemekleri lezzetli ve fiyati baya uygun, haa lüx degil, ama 200-250 lira bütce diyordun, deli gibi yersiniz kalan para ile sinema falan yaparsınız
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

Xaenin said:

şunu diyen adamın da zuma dışında restoran önermemesi süpermiş =)

Abi ilk olarak zuma baya üst sınıf bir yer. Bir de baya fanboyuyum zumanın o yüzden inatla zuma öneriyorum açıkçası.
  • Yeni Oluştur...