Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xaenin said: Topiktekiler inşallah taşaklı birini bir gün ciddi bir yemeğe götürmek durumunda kalmazlar. ahhah aynen
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bathory said: Insallah olm. Ne oyle tasakli masakli. Memelilerle yemege gitmeyi nasib etsin yuce yaradan. Sen nerden çıktın lan ahahah
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 200 lira yemeğe mi veririr lan, 200 lirayı bana verin size en kral yemeği yapayım menemen
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Lacivertte mutfak uzak, yemekler yeterince sicak gelmiyor.. Yazin gusel ama..
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Aklıma yatan mekanlar: Vogue, 360, lebiderya, 5.kat, litera Birine karar vereceğim :) Ekleyecek olan var mı? Umarım bütçeyi aşmaz. ------------ Ben balık tutkunuyumdur ama eşim sevmiyor ne yazıkki, zuma'yı çok beğensem de bu nedenle pek doğru tercih olmaz bizim açımızdan.
tambjk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 samaella said: Kaşıbeyaz veya laciverte git. Lacivert ilk aklıma gelen yerlerdendi fakat uzak olduğu için elediydim orayı :)
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Lebideryayi cikar tercihinden. Romans yok orada, bildigin cafe ora Ama Vog ve 360 gore lebiderya daha az uzer tabee
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bathory said: Insallah olm. Ne oyle tasakli masakli. Memelilerle yemege gitmeyi nasib etsin yuce yaradan. (tu)(tu)
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ayrıca romantik yemek mi olur lan hahaha şapşup yersin işte sonra geğirirsin. sonrada tuvalete giderisn
coco Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xaenin said: Topiktekiler inşallah taşaklı birini bir gün ciddi bir yemeğe götürmek durumunda kalmazlar. Ahahan bunu sunset'te deneyimledim ben ya, yillar once.. Bi daha da gitmedim/goturmedim lol Bu arada ist'in en pahali rest. hangusu simdi guncel olarak?
Phoenixlin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Diğerlerini aramaya üşendim de 360'ın fiyat listesi elimin altında kayıtlıydı linkini atıyım: http://www.360istanbul.com/eng/menu.html http://www.360istanbul.com/eng/wine_menu.html
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Xaenin said: Topiktekiler inşallah taşaklı birini bir gün ciddi bir yemeğe götürmek durumunda kalmazlar. şunu diyen adamın da zuma dışında restoran önermemesi süpermiş =)
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 fizban said: applev0dka said: tabi abi, bide üstüne ıhlamurdere'de Elit profiterol var, ordan ekler yiyin ohh daha güzeli var mi yaof dunyanin en iyi profiterolu. abi beşiktaş çarşıdaki şubeyi kapatıp iç tarafa gecerek beni baya üzdüler gerci :( cok ayak üstü oluyordu direk alıyordum her beşiktaşa gidişimde,simdi zor geliyor bazen taaa oraya yürümek, ama iyi de oluyor deli gibi yiyorum sonra gelsin kilolar :D
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tambjk said: Aklıma yatan mekanlar: Vogue, 360, lebiderya, 5.kat, litera Birine karar vereceğim :) Ekleyecek olan var mı? Umarım bütçeyi aşmaz. ------------ Ben balık tutkunuyumdur ama eşim sevmiyor ne yazıkki, zuma'yı çok beğensem de bu nedenle pek doğru tercih olmaz bizim açımızdan. abi arada kaynamiş benim önerim Tünel tarafına dogru Yemek Klübü var, ortamı güzel,yemekleri lezzetli ve fiyati baya uygun, haa lüx degil, ama 200-250 lira bütce diyordun, deli gibi yersiniz kalan para ile sinema falan yaparsınız
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 dugun gunune kadar gorusmedin mi hic esinle? evlilik yemegi ne yav.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Dworgian said: Xaenin said: Topiktekiler inşallah taşaklı birini bir gün ciddi bir yemeğe götürmek durumunda kalmazlar. şunu diyen adamın da zuma dışında restoran önermemesi süpermiş =) Abi ilk olarak zuma baya üst sınıf bir yer. Bir de baya fanboyuyum zumanın o yüzden inatla zuma öneriyorum açıkçası.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 zuma'da yemeği yiyin oradan anjelique'e geçin ortaköyde.
Öne çıkan mesajlar