bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 dizi sektörü sağolsun lgbt sekse doyduk valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 gbt ise izlemeyelim. l ise izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 mff b olursa izlenmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 tl var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 dürüst olmak gerekirse kimin eli kimin götünde belli değil, ben baya ucunu kaçırdım. sense8 olarak cinsiyet bazlı kimliklere karşıyız. önemli olan fiziksel kılıfımız değil, aşk arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Aşkı sonuna kadar destekliyorum, ta ki kör noktadan değnek yaklaşana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 her bölümde izleyici eğitelim kanırtması http://i.imgur.com/44l9Zyh.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 dizinin aşk seks lgbt kafasını artık " anlatabildiğine inanıp" diğer konuya geçmesi belki bir şeye yarabilir. yoksa şu haliyle hala arkadaşlar bakın cinsellik eşitlik falan filanı anlamadığını düşünüyoruz o yüzden sizlere her bölüm bunu anlatıyoruz hali sıktı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 olm ilk sezon 3. bolumde falan sikmamis miydi o tema? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 2. bölümde sıkmıştı ama izledik yine niyeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2017 2. bölümden sonra hiç potansyel görmeyerek bıraktım ben diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 3.sezon için veto, bitirmişler diziyi lel. hem de pride ayı ilk günü iptal edilmiş :D neyse 2.sezonun 3. bölümünde kalmıştım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 iyi yerinde olmuş. zaten diziden gerekli dersi çıkardı herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Adamlar bildiğin benim ne diyeceğime bakıyormuş. Dizinin iki bölümünü izledim, direkt eksiyi bastım Netflix'te, ertesi gün "pardon abi bilemedik" deyip iptal ettiklerini duyurdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 rip wachowski sisters, bölüm başı maliyet 9milyon dolarmış asdfghjklşi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 butcede patlamıstır dıcektim bende. ucuza cekmeyıde beceremıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 bölümü 10 milyon dolara Rome gibi bir şaheser çektiler de yine kurtarmadı lan yuh tabi iptal edilir üşüyoruz pullo reis http://68.media.tumblr.com/f44e65293c16ccc4cc704be31970e3ad/tumblr_inline_mym9pb8j231qgu87a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 rome ya try not to cry aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Dizi çok iyiydi lan zevksiz ibneler sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar