KuddusiMavra Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 olm üstüme alıyorum hep, ben afrikayı kastetmedim. avrupanın göbeğinde açlıktan ölen insanlar var dünyada.etini pazarlayan kadınlar,adamlar var avrupada tren istasyonlarında....açlıktan bahsedince sadece aklınıza afrika gelmesin. afrikayı kastederek söylemedim, genel olarak dünyanın içinde bulunduğu boktan ekonomik durumu kastediyorum,hemen her ülkede ki yaşam sıkıntısından perişan olan hayatları kastediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ya böyle bazı insanlar var, bunların yaptıklarını sanırım beynim algılayamıyor. Resimlerede bakınca ilkokul terk aq neresine okadar para veriyorsunuz . Bedri için değil sanat concon tiplerin genelinde böyle bişi var. Adam oraya sıçıp koysa onuda "hmmm falsoya bak çok estetik" diye incelerler. anlamıyorummmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ben de modern sanatı anlayamıyorum, anca sanatçının geömişini ve önceki eserlerini okuyacğaım da derdinin ne olduğunu nalayacğaım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=13f5oRClZPk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 bedri baykam milleti ayakta duduklemis. helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 çoğunuz da şu boş çerçeveden daha boş para da etmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 ama şu tam lcd kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Abi şu video dünyanın en iyi videosu olabilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 coco said: yaaa şu afrika konusu gelmişken, bill gates 67B dollarlık servetinin 63B muydu neydi, birkaç ay önce afrika için çalışan NGO'lara bağışlamamış mıydı.. rüyamda mı gördüm yoksa? bağışlayacak. ölünce. kısım kısım. bir anda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 kavurma said: o paranın %30u vergilere gitti bile. sanatın vergisi yok ve felaket para aklanıyor. aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 doğançayı da milyon dolarlık adam yapan murat ülker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Dünyanın en iyi videosu konmuş yine, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 yav said: çoğunuz da şu boş çerçeveden daha boş para da etmiyor insan bedeninde 40-45 milyon dolarlık yedek parça var. bilmeden konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Esh said: kavurma said: o paranın %30u vergilere gitti bile. sanatın vergisi yok ve felaket para aklanıyor. aklınızda olsun. Abi bunu nereden biliyorsun? Çünkü en az %17 vergi var sanat eseri alımında. Ama sanat eserleri yatırım olarak alınıyor orası doğru. Değerleniyor zaman içinde. Türkiye'yi bilmiyorum ama yurtdışında bir kısmını vergiden düşüyorsun. Fakat bu da normal artık devlet sanatı da desteklemeyecekse, sonuçta sanatçı dediğin çoğu ya sanat dışı geliriyle hayatını sürdürüyordur ya da sürünüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Sanata para harcanir ama sirf para icin yapilan dadaist ozentisi sacmaliga degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bu da güzel insanların sanat algılarını yargılama hakkı nereden geliyor? Bir eser ya kişiye hitap etmiştir o yüzden alır veya değerleneceğini öngörüyordur yatırım olarak alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 lan afrikadakiler insan değil herşeye insan muamelesi yapmaktan bıkmadınızmı gidin afrikaya bakın insanmı diye gittikte konuşuyoruz gelmişiniz burda istanbul nişantaşından çıkmayan adamlar ay insanlar ölüyor ay sokak köpeği ay at sineği böyle sanatçılara prim yaptırırsanız adamda koyar çocuğu böyle sizin 5 yılda aldığınız maaşı boktan 3 tahta parçasıyla alır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 dat divan edebiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 şu sandım http://www.youtube.com/watch?v=SgUGn5J6r_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Belkis'in gideri varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tamamnerd said: lan afrikadakiler insan değil herşeye insan muamelesi yapmaktan bıkmadınızmı gidin afrikaya bakın insanmı diye gittikte konuşuyoruz gelmişiniz burda istanbul nişantaşından çıkmayan adamlar ay insanlar ölüyor ay sokak köpeği ay at sineği böyle sanatçılara prim yaptırırsanız adamda koyar çocuğu böyle sizin 5 yılda aldığınız maaşı boktan 3 tahta parçasıyla alır :D Evet sorumu geri almaliyim sanirim Racist missiniz siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Bedri Baykam, sergisiyle ilgili yaptığı açıklamada, “Burada kâğıt, tuval yok, ama sürekli değişen bir görüntü var. Çerçevenin içinde ‘hiçbir şey yok’ denebileceği gibi, ‘hiçlik’ kavramının varlığı da söz konusu olabilir. kral çıplak vol.2013 çevresi olmasa iyi kilim satıcısı olurmuş bu heriften Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamamnerd Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Ninja said: tamamnerd said: lan afrikadakiler insan değil herşeye insan muamelesi yapmaktan bıkmadınızmı gidin afrikaya bakın insanmı diye gittikte konuşuyoruz gelmişiniz burda istanbul nişantaşından çıkmayan adamlar ay insanlar ölüyor ay sokak köpeği ay at sineği böyle sanatçılara prim yaptırırsanız adamda koyar çocuğu böyle sizin 5 yılda aldığınız maaşı boktan 3 tahta parçasıyla alır :D Evet sorumu geri almaliyim sanirim Racist missiniz siz. evet yarışları severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Afrika da kiler insandir. Herkes kadar insandir bu yaptiginiz aciklama gercekten uzucu. Burada barinabilmeniz de buradaki insanlarin demokrasiye ve insanliga inanmasindan oturudur. Bu sebeble bunu bir sans biliniz ve bu normlara gore uygun post atiniz. Dostca bir oneri benim yaptigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/_np/0063/19760063.jpg gız güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar