Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2013 Türkiye Athletic Fitness (+175 cm) Şampiyonu Paticikten

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla gayet iyi herifler da dediklerine göre baya zormuş onların siklet 40 kişimi ne katılmış falan filan aynı sikletmi bu resmi olan adamla bilmem
Mesaj tarihi:
Killer said:

peki bu olayı noyzuranın açması??

senin de haberini görsem aynı heyecanı duyup yine paylaşırdım. iyileştir omuzunuda başarılarını bekliyoruz ;)
Mesaj tarihi:
ya dediğim gibi dün aklıma geldi adam. nolduysa bakmayı yazmayı falan unuttum sdfks. hem banlıymış hem yarışamdaymış meğersem

Bİ FOTRO DA SEN KOY NOYZURO NAPTIN PACKS KASTIN MI?
Mesaj tarihi:
axedice said:

Kaslı çıplak adamların yarıştığı bir organizasyonda birinci tabii ki paticikten olacaktı.

Tebrikler jagger panpa, ödül töreni olursa PATİCİK de lütfen (tu)

zaaa :D
Mesaj tarihi:
sağolun arkadaşlar tebrik mesajlarınız için kısaca yarışmayı anlatıyım;
önce çeyrek dönüş pozları verdik ardından bi 20dk sonra 1dk barfix çekerek başladık 5dk dinlenip 1dk dips yaptıktan sonra gene 5dk dinlenip 2dk küreğe geçtik, ilk turda 27 barfix 45 dips 640m kürek yaptım, 30dk sonra 2. tura geçtik, 2. tur gene çeyrek pozlarla başladık ardından barfix dips kürek, 27barfix 45 dips yaptım bu sefer ama küreği 700m ye çıkardım.
baya eğlenceli geçti yarışma benim açımdan aşırı heyecan vardı baştan sona kadar bilgimi tecrubemi resmen katladım 4 günde
şimdi milli takıma aldılar 1 ay sonra avrupa şampiyonası olcak ona hazırlanıyorum büyük ihtimalle parçalarlar orda bizi ama elimden geleni yapıcam gene^^
bi kaç arkadaş ödül sormuş bide çok az bi miktar para verdiler ama benim için yarışma önemliydi kendimi denemek istemiştim
Mesaj tarihi:
aynen abi barfix dips kürek hepsinin puanı var pozlardan da puan alıyoruz normal vg değil athletic fitness diye geçiyor bacaklara çok bakmıyolar diye bacak kasmamısıtm hic de bacaklara da yükleniyorum simdi, avrupadaki rakiplere baktım adamlar beast
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

olgun bayanlarla birlikte olup ayda 5000 tl kazanmak ister misin?

abi bi insan bu kadar mı cıvık olur ya. cidden ama monitöre püskürdüm*

:D

*tabi bu başlıkta püskürdüm fln demeyeydim iyiydi.
  • Yeni Oluştur...