Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 h e l a l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Tilinin beli olsaydı o da katılacaktı ama beli yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Killer said: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/69472_328762900579398_1236430564_n.jpg gururuumz arkadakiler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 vücudun mu kötü? kazanamadın mı? bok at. -onlar steroidli. -oho ben 1 tüp testoyla ne hale gelirimde, vurmuyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 valla gayet iyi herifler da dediklerine göre baya zormuş onların siklet 40 kişimi ne katılmış falan filan aynı sikletmi bu resmi olan adamla bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Olm vg'de podyuma cikan roidsiz adam mi var? Polyanna misiniz ya? :D Hayret bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 bu adam bizim okuldan galiba lan oluşum fotokopi ortak arkadaşımızmış ehuehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Killer said: peki bu olayı noyzuranın açması?? senin de haberini görsem aynı heyecanı duyup yine paylaşırdım. iyileştir omuzunuda başarılarını bekliyoruz ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 ya dediğim gibi dün aklıma geldi adam. nolduysa bakmayı yazmayı falan unuttum sdfks. hem banlıymış hem yarışamdaymış meğersem Bİ FOTRO DA SEN KOY NOYZURO NAPTIN PACKS KASTIN MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 axedice said: Kaslı çıplak adamların yarıştığı bir organizasyonda birinci tabii ki paticikten olacaktı. Tebrikler jagger panpa, ödül töreni olursa PATİCİK de lütfen (tu) zaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 sağolun arkadaşlar tebrik mesajlarınız için kısaca yarışmayı anlatıyım; önce çeyrek dönüş pozları verdik ardından bi 20dk sonra 1dk barfix çekerek başladık 5dk dinlenip 1dk dips yaptıktan sonra gene 5dk dinlenip 2dk küreğe geçtik, ilk turda 27 barfix 45 dips 640m kürek yaptım, 30dk sonra 2. tura geçtik, 2. tur gene çeyrek pozlarla başladık ardından barfix dips kürek, 27barfix 45 dips yaptım bu sefer ama küreği 700m ye çıkardım. baya eğlenceli geçti yarışma benim açımdan aşırı heyecan vardı baştan sona kadar bilgimi tecrubemi resmen katladım 4 günde şimdi milli takıma aldılar 1 ay sonra avrupa şampiyonası olcak ona hazırlanıyorum büyük ihtimalle parçalarlar orda bizi ama elimden geleni yapıcam gene^^ bi kaç arkadaş ödül sormuş bide çok az bi miktar para verdiler ama benim için yarışma önemliydi kendimi denemek istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 tebrik ederim, terine ve emeğine sağlık karşim fdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 olgun bayanlarla birlikte olup ayda 5000 tl kazanmak ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 barfix falan niye çektiniz ? en çok çekenmi kazandı ? noluyor orda!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 aynen abi barfix dips kürek hepsinin puanı var pozlardan da puan alıyoruz normal vg değil athletic fitness diye geçiyor bacaklara çok bakmıyolar diye bacak kasmamısıtm hic de bacaklara da yükleniyorum simdi, avrupadaki rakiplere baktım adamlar beast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 bizde senin resimlerini poster yaptık odaya astık, hülya avşarınkiyle yanyana ohh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 BabacumMostors said: olgun bayanlarla birlikte olup ayda 5000 tl kazanmak ister misin? abi bi insan bu kadar mı cıvık olur ya. cidden ama monitöre püskürdüm* :D *tabi bu başlıkta püskürdüm fln demeyeydim iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Babacum nihayi soruyu sormuş işte herkesin merak ettiği :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Helal abi çakı gibi fişek gibi adammışsın valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 tebrikler. ne cevherler varmış haberimiz yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 samaella said: Tilinin beli olsaydı o da katılacaktı ama beli yok :D beli olmayanları almıyolarmış. bende kas da kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 samaella her topicte seni sayıklıyor tili ,gözünü seveyim git katıl napacaksan yap asdasfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2013 Ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 fazla yattım. artık erkek olup çalışma zamanı. sağa sola ne varsa katılayım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar