warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 bu iş taso olayını geçmiş. benim gördüğüm: tabi herkesin yorumu farklı olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sessizkelebek said: Phyx said: Holy'nin yaptı ağır o....ç....luğu yalnız bu hareketi bir insan nasıl kendine yedirebilir?? geceleri rahat uyuyabilcek misin?? ileride çocuğun "baba küçükken biriktirdiğin tasoları ne yaptın?" dediğinde "oğlum ben o...çoçuğum konuyu değiştirelim" mi diyeceksin yazıklar olsun sana da bu konuda seni destekleyen herkezede!!!! :)-D :Dbundan sonra hiç kimse sana taso satamaz. bu kaça alıyosa ben fazlasını veriyorum arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 holy sende bi 10 tane kalmıştı onlar da satılık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Modasi gecince sobada yakmistim 100-200 civari. Keske atsa idim tavan arasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 bende aslan kral kartları var. ulan gugılda bile resmi yok. kimse biriktirmemiş bi ben mal gibi saklamışım. satsam para eder mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 aslan kral kartı nasıl bir sefilliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Cekmecelerde 3-5 bilye var bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ahaha nestle çikolatalardan çıkmıyor muydu ya onlar. ayı gibi alıp alıp yemişim işte. niyeyse atmamışız da öyle yıllardır duruyor evde 50-60 tane falan ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Red said: bende aslan kral kartları var. ulan gugılda bile resmi yok. kimse biriktirmemiş bi ben mal gibi saklamışım. satsam para eder mi acaba kardeş aslan kral kartı kartı basdıran şirkette bile yokdur atmışlar yani.. öyle bir kart biriktirmişsin :D >:D< tiLi said: aslan kral kartı nasıl bir sefilliktir :DD:D:D:D :D :D :D X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Holy'nin adresini verin bana çabuk. Kardeş bittin sen bittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Red said: bende aslan kral kartları var. ulan gugılda bile resmi yok. kimse biriktirmemiş bi ben mal gibi saklamışım. satsam para eder mi acaba http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/08/sad-crying-cat.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Holy said: bundan sonra hiç kimse sana taso satamaz. bu kaça alıyosa ben fazlasını veriyorum arkadaşlar. lan birde utanmadan konuşuyorsun.. şerefinle kafana sık diycem ama oda... neyseee :D Haydi arkadaşlar dürüts temiz onurlu arkadaşları bana taso satmaya davet ediyorum... gösterin iyi insanların gücünü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 olm döverim bak seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 holy elimde 1-150 pokemon tasoları var 1 tanede misty var sanırım eve gidince bakarım almak ister misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 -Deno- said: olm döverim bak seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Red said: ahaha nestle çikolatalardan çıkmıyor muydu ya onlar. ayı gibi alıp alıp yemişim işte. niyeyse atmamışız da öyle yıllardır duruyor evde 50-60 tane falan ahha Oha lan onlar sende halen duruyor mu? Helal olsun /respect. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Millet taso diye adam oldurecek, biz eldeki mtg leri satamiyoruz vay arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sesli güldüm. wowoynayıpkınayttadönenparalarıgörünceağlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Ha evet abi o da husran. Aynisi d3 oynayip poe de exalted orb ticaretine aglamak olarak da mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 of taso kavgası çok iyi topicmiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 bende bikac tane olmasi lazim elmer fudd hatirliyorum. bi de parlak miydi 3d miydi degisikleri vardi onlardan da olmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 arkadaşlardan elinizdeki tasoları fotoğrafla birlikte öm atın. konu sahibinden fazla para veriyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mahalledeki çocukları dolaştıracaksınız en sonunda. Kaça alınıyor bu tasolar şimdi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sessizkelebek Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Holy said: arkadaşlardan elinizdeki tasoları fotoğrafla birlikte öm atın. konu sahibinden fazla para veriyorum gerçekten. utanmaz adam birde konusuyorsun parayla anca senin gibiler tav olur herkesi kendinle kariştirma... :D >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Belki bulurum ama üşeniyorum. Parayı yaz bakalım ilk önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar