Giovanni Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Beyler bayanlar, Boyle platform olabilir, karting olabilir. Renkli ic acici neler vardir bildiginiz? Ya da daha onceden oynayip eglendiginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 gitar hiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Little Big Planet 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Portal 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 önce hangisiyle beraber oynayacağına karar ver, ona göre tavsiye verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 asdajdas ne tarz şeylerden hoşlandığına göre değişir ya. portal 2 mesela çok couple friendly bir oyun ama benim kız arkadaşım nefret ediyor. diğer yandan space marine oynuyoruz son derece hırs yapıp, eğleniyor. ilk defa böyle bir etkileşime girecekseniz ortaya karışık yapmakta yarar var. tepkiye göre ondan sonra karar verirsin. wow'dan gw2'den zevk almasını beklerken nefret etti, no brainer fps'ler hoşuna gitti. *shrug* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://www.geekdad.fr/wp-content/uploads/2011/11/Rayman_Origins_Background.jpg renkli platform dersen littlebigplanet'e bile rakip olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Heavy rain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Renkli olsun! Heavy Rain o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Mortal Kombat 9 Benim hatun da kardeşim de bayılıyordu, xbox'ta uzunca süre oynadık fdsdg Bir de Dance Central oynuyorduk biz ama Kinect'teki tat move'la alınır mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 little big planet uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 uncharted sen oyna o izlesin. ikiniz de maksimum zevk alın böylece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 just dance. gulmekten gebermek garanti sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ShadowFax said: Portal 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Kaede said: uncharted sen oyna o izlesin. ikiniz de maksimum zevk alın böylece yok abi,oyle yanda oturur izler olmuyor o,aliyorlar ds3'i elinden sonra. tavsiyem littlebigplanet,portal(aptal degilse tabi) deadnation ve borderlands serilerinede bakabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dansli mansli biseyler al, o oynasin sen seyret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 DOA 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 valla benim ps3de uncharted, gow, bayonetta falan gibi oyunlar oynandığından çok izlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 ic acici olayini gormemisim ben asadasda Heavy Rain yinede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 PS3 bizde blueray player muamelesi goruyor agirlikli olarak. ama arada esimle bir seyler oynarsak little big planet oynuyoruz. arada street fighter da attigimiz oluyor, ama onu pek beceremiyor. bir ara direksiyon seti aldiginda GT ye merak sarmisti ama fazla uzun surmedi. bir arkadasimin esi asiri futbol hastasi hatun, herif ondan evlendi zaten, onlar surekli PES oynuyorlar ornegin. portal kadin milletine oyuna ozel bir ilgisi yoksa oynatmak icin biraz hardcore bir oyun, aptallikla ilgili degil, ama bulmaca cozmek biraz focus istiyor, esin calisiyorsa benim ki gibi kafa yormak istemiyor hic bir seye eve vardiginda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 wii de raving rabbits 2 ye bayiliyorlar bu arada. ben icerde total war falan yardirirken pc de, arkadaslarini cagirip raving rabbits 2 oynadiklarini biliyorum 4 tane hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Namessar said: bir arkadasimin esi asiri futbol hastasi hatun, herif ondan evlendi zaten, onlar surekli PES oynuyorlar ornegin. 8-)8-)8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Metal Gear Solid http://www.itusozluk.com/image/oh-yeah-man_86922.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 biz valla deli gibi fifa, mortal kombat, ssx falan oynuyoruz. diablo ciksa da coop yapsak diye bekliyoruz merakla hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Sunun PS3 versiyonunu bul; http://www.youtube.com/watch?v=liy-hy5RPYw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar