axedice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 geçen don alacaktım kendime , dükkanda mavi renk üstüne kırmızı beyaz bir sürü küçük yıldızlı boxer görünce ZANDALORS TRUNKS oldum dayanamadım aldım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2014 pity ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Bright said: Bu paper + pixie dust recipe'ini degistirmisler sanirim sadece blank witchcraft scroll vericek sekilde. Diger elemental scrollar icin paper + essence kullanmak gerekiyor. Ben FMR kullandigim icin o degisiklik gecmemis sanirsam. evet öyle olmuş ama essence crat edilebiliniyor mu? bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Yok, anca drop veya vendordan. Su degisiklikler baya icine etmis scroll/skillbook craftinin. Istiyorsaniz FMR yukleyin, onda eski recipe calisiyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 önceden var mıydı emin olamadım, gog'da satışa çıkmış divinity 3. Alacak olanlara duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 yeni geldi fakat Multiplayer notice: Multiplayer is only available via Direct IP or LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Oyunun sonunda senden, önceki tüm side questleri bitirmeni istemesi şahane olmuş. Direk oyunu uninstall edip kendimi oyunu bitirmiş ilan ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2014 ney yoktur öyle birşey ya. bi tane npc'yi kestim ben bi yan görevi bitiremedim. lost love in lighthouse muydu neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 oyunda hepi topu 2 tane sivil öldürdüm ikisine de görev veriliyormuş bu kadar olur kaldı öyle jurnal'da. rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Suark said: nası la oyn baya iimiş diyolla 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 suna 5/10 demek bariz bu forumda gaflet icinde yapilmis en buyuk haksizlik, uninstall wizardda dahil buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 hangi oyun icin demisti kaede onu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 diablo 3 için sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 http://forum.paticik.com/read.php?35,5260490,page=8 skyrim icinmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Steam'e baktım da benim 139 saat olmuş bu oyunda. Gerçi yarısı ilk açtığım oyundu ve çöp olmuştu. 8,5/10 benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 bende de 51 saat yaziyo ikinci zonea yeni gectim 30 40 saat yaziyodu cikmadan devler oyle diyordu. gerci 10 kusur saat betadan var hard oynuyorum ondan da olabilir combatlar uzun suruyor karar vermekten. gerci hardda da zorluk lvl 5 6ya kadar surdu. bir de spo evelyn zorladi onun haricinde pek zorlanmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 loading suresi uzun oyuna 5 puandan fazla vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2014 uzun mu? hesap makinesi ile falan oynuyorsunuz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 demek ki surekli olup load yapiyosun o zaman adama uzun gelir tabi. L2P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2014 "Sıkayrim benim hayatımda oynadığım en iyi oyun taam mı!!!?!?!" diyen adamla tartışıyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 skyrim e laf attıktan sonra goren olmadı o arkadasları..nintendocuyuz ayakları ile geziyolardı enson.hadi hayırlı traşlar.. boşversene ya marjinal olacam diye bi nintendo bir crpg ayakları geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Skyrim bir halta yarmiyor, bu oyun guzel ama. Bu arada ancak eskinin oyunlarini ve Nintendo konsollarinda cikan SRPG'leri gormeyenler hayatimin en iyi oyunu derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Character build ile ilgili tavsiye verebilecek biri var mı? Wizard fire-earth + ranger (marksman) yapmayı düşünüyorum. Fighter ve wizard ı alıcam yanlarına da mis. Düşünce ve tavsiyeleriniz neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Marksman yapma, onun yerine melee stealth karakter yap azar azar marksmane ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2014 melee stealth kötü be. benim büyücüler etrafı cehenneme çeviriyor rogue yaklaşamıyo kimseye. charm harici pek bi numarası yok. two hander ın da damage ı hayvan zaten, öyle arkasına geçeyim derdi de yok. keşke rogue yerine archer yapsaydım dedim baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar