gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Haftasonu geliyor zaten sezcüks yine yalan olur. Boşver sen onu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 sae biz de devam edelim bromance imize gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Açık alanlardaki renk paletini pek beğenmedim ben, nesnelerin sınırları sanki birbirine karışıyor bi göz yorgunluğu oldu. The game skyrim could be resmen oyun, tabi konsola yapılmadığı için bu kadar iyi. Open world a/rpgde şu kadar içerik yapmak yeterli işte, hani oyunun zeka fışkıran noktalarına gerek bile yok onlar artısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 oyun çok iyi ama Cyseal ne kitledi arkadaş, kaaç saat oldu içinden çıkamadım, herkesle muhabbet, herkesin derdini dinle, çatı arası, mahzen karıştır dolaş diye diye 4 saat falan gameplay yaptım göt kadar şehirde döne döne fsdgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 rouge skill leri trade eden npc ile karşılaşan var mı, hencman im mal gibi kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 wizard - ranger kombosu için build önerebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 king crab inn ikinci katinda bir npc var o satiyor rog skillerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 biraz fazla diyalog var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 http://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=3646866 şöyle birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 O kadar sayfayı baştan okumaya üşendim. Kaç kişiye kadar COOP oluyor bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 bu kadar sayfayi okumana gerek yok, git oyunun FAQ sayfasini oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 jonq said: O kadar sayfayı baştan okumaya üşendim. Kaç kişiye kadar COOP oluyor bu oyun? 2 kişiymiş coop olayı ama senaryoyu sen yazarsan sanırım 4 5 kişi oluyomuş falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Rogue yanına ne gider yaw, karakter ekranında günlerce takılabilirim ne güzel çalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 rogueda o glass canon almak lazim sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 rogue wizard başladım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 2 de hencman alacaksınız neden bu kadar kasıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Seru said: http://forums.somethingawful.com/showthread.php?threadid=3646866 şöyle birşey var. baştan aşa kim okuyun dedi. bazı yararlı bilgiler var trainer'ların yeri gibi mesela. zaten orada yazan birçok şey karakter ekranında belirtiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2014 Salede kaç görmüştü bu? Hatta bir site vardı steamdeki bir oyunun gördüğü en düşük fiyatı yazıyordu grafiklerle falan, direk onu da söyleyebilirsiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 http://www.cheapshark.com/search?q=Divinity%20Original%20Sin %20 inmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Oyun cyseal'daki questleri bitirince, bitiyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Rogue'da glass cannon dusunduk biz de arkadasla da hard'da adamin biri heal atmaya donup sneak'ten cikarinca ve butun ranged kombosu rogue'a cokunce zar zor kurtuluyor zaten. Dusuk cons ayni etkiyi yaratiyor zaten bir noktadan sonra ki elde kalan ekstra attribute puanlariyla. En temizi backstabber/guerilla baslangic talentlari, kombattan once arkaya bir yere yerlestireceksin, sonra wizardinla ya da warriorunla pull'u yapicaksin, rogue combata girmiyor sneak'te, ilk turn bitmeden gidip yagliyorsun 2-3 adamin birine, o zaman combata giriyor. Rogue top dps gibi geldi bana, 2 AP'ye 2 swing atiyor, %100 crit zaten backstab oldugundan, son kalan 2 AP'siyle de sneak'e giriyor. Level arttikca charm/stun gibi speller de ekleniyor zor pozisyonlardan cikmasi icin. Armor'u da azsa targetin direk kitir kitir dogruyor. Swift Footed gelince zaten yonetmeye basliyor ortamlari :) 2h warrior biraz daha dertli ama duzgun bir spear/pike alirsaniz elinize range'i inanilmaz fazla, ates/buz/su/kan vesairenin disindan cok rahat yagliyor. Ayni range'e bi de attack of opportunity vurmaya basliyor. Stench talentini cok begendim wizard icin, melee vuranlar direk yanci enchanter'a gidiyor, enchanter'in da melee defansi stun/burst of air falan derken inanilmaz zaten, wizard rahat rahat yagliyor sagi solu. Attribute puani veren gear/talent'lar en iyi cok net sekilde. Summon'lari ozellikle cok buffliyor magic-user'lar icin. Summon'lar hem kum torbasi hem de top dps gorevi goruyor denebilir. Wizard icin mesela fire elementalin fire'dan heal almasi harika bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 160k satmış oyun şimdilik, yapımcılar çok mutluyuz demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 160k iyi rakam. 400k 500k lifetime görürler ileride sale falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2014 oyun çok guzel ya. hele o müzikler nedir öyle ya ağladım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar