neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ilk iki oyunla bağlantısı var mı? konuyu anlamak için onları oynamış olmak gerekiyor mu?
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 neutrino said: ilk iki oyunla bağlantısı var mı? konuyu anlamak için onları oynamış olmak gerekiyor mu? oyun prequel
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Sogutucum kirilmisti, yenisini almam gerek oynamak icin, biraz oynadiktan sonra yavaslamaya basliyor =(
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 baldur's gate ne kadar 120 saat ise bu da o kadar 60+ saattir ahah.
aente Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://steamcommunity.com/id/bansheennfs/ ekleyin co-op için hele.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 abi tutorial nasıl disable ediliyor imdat.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=a_PZ2x2_vPI ahaha en iyi muzigi bunada koymuslar (tu)
knox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 barter skilli calismiyor o kadar puanim ziyan oldu:X
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 çalışıyor? barter ı olanlar daha yüksek fiyata satıyor vs
knox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 eh bende calismiyor, ince ayar bile kastim 1 gold bile +/- oynama yok. son(60mblik) patchide yuklu.
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Karakterlerden birini thief/assassin yaptım, tüm şehri soyup soğana çevirdim. Çalınacak o kadar çok şey var ki.
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Nefis Soundtrack'i de bulunsun:
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 GERGE said: Sogutucum kirilmisti, yenisini almam gerek oynamak icin, biraz oynadiktan sonra yavaslamaya basliyor =( soğutucu nasıl kırılır ya durduk yere
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 dizüstü
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Karakter yaratma ekranında o kadar kararsız kalıyorum ki 3. defa falan yeniden başlayacağım heralde. Ne tavsiye edersiniz, 2 karakter var rogue mogue çıkmıyor ordan. Bi taraftan lvl1de ne specializationı diyor insan. Yoksa warrior melee yapmaya mı hiç uğraşmasam...
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 knox said: barter skilli calismiyor o kadar puanim ziyan oldu:X Calisiyor barter
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 şöyle bir şey var, konuşmayı kim başlatırsa onun barter skill e göre fiyatlandırıyor. Yani barter skill i olan adamla trade başlatıp aynı trade ekranında üst taraftaki oktan karakter değiştirirseniz fiyatlar aynı kalıyor, belki o yüzden şaşırmış olabilir knox.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Saeros said: oha 1.2gb patch gelmiş wat son patch versiyonu 1.41 oda 60mb bisiydi senin steam hatali dosyalari tekrar cekti sanirim. axedice said: Ne tavsiye edersiniz, 2 karakter var rogue mogue çıkmıyor ordan. Bi taraftan lvl1de ne specializationı diyor insan. Yoksa warrior melee yapmaya mı hiç uğraşmasam... hard da falan oynamayi dusunuyorsan, wizard/wizard ya da ranger/wizard tavsiye ederim.
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 @dreagloth yok ona dikkat ettim ya bende buglandi sanirim bir kac kiside daha varmis bu sorun.
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bazı hipnetorlar kadınlarla konuşmuyor hah, orcss
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 wizard oil falan atıp yakınca milleti, melee sınıf orada çok can çekişiyor. 2 3 turn yanmayayım diye bekliyorsunuz. o yüzden ben wizard, ranger açtım. ama ranger skilleri falan ne kadar çeşitlidir, varyasyonludur onu bilemiyorum. iki wiz açacaktım item paylaşımı falan uğraşmim diye ranger açtım.
Öne çıkan mesajlar