neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 ilk iki oyunla bağlantısı var mı? konuyu anlamak için onları oynamış olmak gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 neutrino said: ilk iki oyunla bağlantısı var mı? konuyu anlamak için onları oynamış olmak gerekiyor mu? oyun prequel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Sogutucum kirilmisti, yenisini almam gerek oynamak icin, biraz oynadiktan sonra yavaslamaya basliyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 bilmem ki, ben oynamadim onlari hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 baldur's gate ne kadar 120 saat ise bu da o kadar 60+ saattir ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 http://steamcommunity.com/id/bansheennfs/ ekleyin co-op için hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 abi tutorial nasıl disable ediliyor imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=a_PZ2x2_vPI ahaha en iyi muzigi bunada koymuslar (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 barter skilli calismiyor o kadar puanim ziyan oldu:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 çalışıyor? barter ı olanlar daha yüksek fiyata satıyor vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2014 eh bende calismiyor, ince ayar bile kastim 1 gold bile +/- oynama yok. son(60mblik) patchide yuklu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Karakterlerden birini thief/assassin yaptım, tüm şehri soyup soğana çevirdim. Çalınacak o kadar çok şey var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Nefis Soundtrack'i de bulunsun: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 GERGE said: Sogutucum kirilmisti, yenisini almam gerek oynamak icin, biraz oynadiktan sonra yavaslamaya basliyor =( soğutucu nasıl kırılır ya durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 dizüstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 east-west kings chest baby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 oha 1.2gb patch gelmiş wat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Karakter yaratma ekranında o kadar kararsız kalıyorum ki 3. defa falan yeniden başlayacağım heralde. Ne tavsiye edersiniz, 2 karakter var rogue mogue çıkmıyor ordan. Bi taraftan lvl1de ne specializationı diyor insan. Yoksa warrior melee yapmaya mı hiç uğraşmasam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 knox said: barter skilli calismiyor o kadar puanim ziyan oldu:X Calisiyor barter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 şöyle bir şey var, konuşmayı kim başlatırsa onun barter skill e göre fiyatlandırıyor. Yani barter skill i olan adamla trade başlatıp aynı trade ekranında üst taraftaki oktan karakter değiştirirseniz fiyatlar aynı kalıyor, belki o yüzden şaşırmış olabilir knox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Saeros said: oha 1.2gb patch gelmiş wat son patch versiyonu 1.41 oda 60mb bisiydi senin steam hatali dosyalari tekrar cekti sanirim. axedice said: Ne tavsiye edersiniz, 2 karakter var rogue mogue çıkmıyor ordan. Bi taraftan lvl1de ne specializationı diyor insan. Yoksa warrior melee yapmaya mı hiç uğraşmasam... hard da falan oynamayi dusunuyorsan, wizard/wizard ya da ranger/wizard tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 @dreagloth yok ona dikkat ettim ya bende buglandi sanirim bir kac kiside daha varmis bu sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 bazı hipnetorlar kadınlarla konuşmuyor hah, orcss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 wizard oil falan atıp yakınca milleti, melee sınıf orada çok can çekişiyor. 2 3 turn yanmayayım diye bekliyorsunuz. o yüzden ben wizard, ranger açtım. ama ranger skilleri falan ne kadar çeşitlidir, varyasyonludur onu bilemiyorum. iki wiz açacaktım item paylaşımı falan uğraşmim diye ranger açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 1.2 gb'lik yama gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar