Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyunlarda israilli olduğumu söylüyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Seele said:

yok lan böyle bisi olamaz inanmiyorum size.

yok,valla gerçek..dün nasıl oldusya beyaz tv programcısı bu İ.Melih'i aramış."abi,ne iş?" gibilerinden diyecek olmuş,İ.Melih sinirlenmiş;saydırmış. bir yerde vardı linki.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

ben türküm diyince tüm türkler senin gibi yiğit, güçlü ve cesur mu diyorlar

helal...sen de,"hayır"diyorsundur umarım.
ve de "sadece Atatürk'ü seven Türkler benim gibi yiğit,güçlü ve cesur oluyorlar"diye de eklediğine inanmak beni mutlu eder ;)
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

Saeros said:

ben türküm diyince tüm türkler senin gibi yiğit, güçlü ve cesur mu diyorlar

helal...sen de,"hayır"diyorsundur umarım.
ve de "sadece Atatürk'ü seven Türkler benim gibi yiğit,güçlü ve cesur oluyorlar"diye de eklediğine inanmak beni mutlu eder ;)

sadece ıspanak yiyen türkler diyorum abi
Mesaj tarihi:
KuddusiMavra said:

aquila said:

obamayi niye koymamislar postere.

çünkü muhtemelen üzerine oturduğu yeriyle gülecek şekilde bir fotosu olması gerekir obama'nın, bulamamışlardır.

Mesaj tarihi:
türküm diyorum şaşırıyorlar oyunda tanıştığım ilk türksün diip kanka oluyoruz genelde.

sen kesin adından utanıp oyunlarda nick de alıyorsundur alıyorsun diymi saklama
Mesaj tarihi:
abiii hayır ya, gerçek değil bunlar, ben inanmıyorum. bu adamlar ülke yönetiyor, nasıl... of. rezaletin bile bir seviyesi var, insanın bir yerden sonra susup, yüzünün kızarıp, durması gerek. bunlarda o da yok.
Mesaj tarihi:
Yeni yapılan seçim anketine göre 2011'de yüzde 50 oy alan AKP düşüşe geçti. MHP'den büyük sıçrama...
http://www.medyafaresi.com/haber/95592/guncel-son-ankette-mhp-surprizi-akp-oylari-dusuyor-mu.html
Mesaj tarihi:
bizde geçen honda turküz(aslında combata gelmiyoruz) diye ur mom muabeti yedik 3dk.. sonunda
arkadas: ur mom so poor she cant even pay attention dedi
bi anda buzlar eridi
Mesaj tarihi:
Laorx said:

senelerdir şu herife oy veren her ankaralının kafasına sıçayım.

aynen abi...
son seçimde mhp li geçinen tipler bile "manzur yavaş kazanamaz en iyisi i.melih e vermek pis gomunüst solcu karayalçın kazanamazın" diye diye adamı şaka gibi başkan yaptılar yine.zati özelikle sincan,keçiören den adamın fire si yok..
  • Yeni Oluştur...