moriarty Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 http://img.internethaber.com/other/1(1).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 obamayi niye koymamislar postere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ben türküm diyince tüm türkler senin gibi yiğit, güçlü ve cesur mu diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Seele said: yok lan böyle bisi olamaz inanmiyorum size. yok,valla gerçek..dün nasıl oldusya beyaz tv programcısı bu İ.Melih'i aramış."abi,ne iş?" gibilerinden diyecek olmuş,İ.Melih sinirlenmiş;saydırmış. bir yerde vardı linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Marty said: 1/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 aquila said: obamayi niye koymamislar postere. çünkü muhtemelen üzerine oturduğu yeriyle gülecek şekilde bir fotosu olması gerekir obama'nın, bulamamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Saeros said: ben türküm diyince tüm türkler senin gibi yiğit, güçlü ve cesur mu diyorlar helal...sen de,"hayır"diyorsundur umarım. ve de "sadece Atatürk'ü seven Türkler benim gibi yiğit,güçlü ve cesur oluyorlar"diye de eklediğine inanmak beni mutlu eder ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Llama said: ezikmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 KuddusiMavra said: Saeros said: ben türküm diyince tüm türkler senin gibi yiğit, güçlü ve cesur mu diyorlar helal...sen de,"hayır"diyorsundur umarım. ve de "sadece Atatürk'ü seven Türkler benim gibi yiğit,güçlü ve cesur oluyorlar"diye de eklediğine inanmak beni mutlu eder ;) sadece ıspanak yiyen türkler diyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ataturkle kas gucunun ne alakasi var amlno asitmi bu. Ceto dinciler hikayeleriyle ne kadar sikinti veriyorsa, Ataturku ilk insan veya peygamber gibi goren sizin kesimde o kadar sikinti veriyor, 1930lari assaniz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 KuddusiMavra said: aquila said: obamayi niye koymamislar postere. çünkü muhtemelen üzerine oturduğu yeriyle gülecek şekilde bir fotosu olması gerekir obama'nın, bulamamışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 türküm diyorum şaşırıyorlar oyunda tanıştığım ilk türksün diip kanka oluyoruz genelde. sen kesin adından utanıp oyunlarda nick de alıyorsundur alıyorsun diymi saklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hG0EPoDLekQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 abiii hayır ya, gerçek değil bunlar, ben inanmıyorum. bu adamlar ülke yönetiyor, nasıl... of. rezaletin bile bir seviyesi var, insanın bir yerden sonra susup, yüzünün kızarıp, durması gerek. bunlarda o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biliminsani Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 israilli arkadaşımı aradım 6.5 şiddetinde sallanmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Yeni yapılan seçim anketine göre 2011'de yüzde 50 oy alan AKP düşüşe geçti. MHP'den büyük sıçrama... http://www.medyafaresi.com/haber/95592/guncel-son-ankette-mhp-surprizi-akp-oylari-dusuyor-mu.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Ben arada bir '' United Nations '' diyorum, arada bir anlamayan çıkıyor iyi gırgır oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 neverland diyordum ben de, nerde orası deyince herkes vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Birde neden İsrail. Git Rus de ingiliz de amerikan de .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 bizde geçen honda turküz(aslında combata gelmiyoruz) diye ur mom muabeti yedik 3dk.. sonunda arkadas: ur mom so poor she cant even pay attention dedi bi anda buzlar eridi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 o afisler boy boy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Laorx said: senelerdir şu herife oy veren her ankaralının kafasına sıçayım. aynen abi... son seçimde mhp li geçinen tipler bile "manzur yavaş kazanamaz en iyisi i.melih e vermek pis gomunüst solcu karayalçın kazanamazın" diye diye adamı şaka gibi başkan yaptılar yine.zati özelikle sincan,keçiören den adamın fire si yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 kanka elektrikler gidio bişiler oluo bi bakıoz gene gelmis başa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 ben de altkültür olup sincanda yaşasam ben de basardım oyu. orada heryer adam gibi kaldırım etraf sürekli park, hafta sonu da avmlere gidiyorlar zaten ankara logic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Oy atan herkes melihi sonuna kadar hakediyo =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar