-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=lxaLIh0QpdA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 (td) leşçil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 http://inciswf.com/bitmediniz.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Ahaha takla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ouuu burak fan'ları kızgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abi adam ne güzel pas atmayı çalışıyordu daha bitmemişti şimdi dalga geçiyorlar diye gol sevinci çalışcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Hahahahhaha çok iyiymiş ama bariz bir Ronaldo özentisi var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abi dün golu atınca yine ronaldo sevinci yaptı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IGOe0lFczuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abav gsliler kızmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Kızarız (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 fenn said: http://www.youtube.com/watch?v=IGOe0lFczuo aahahahah haberin aptallığına bak sloganı dergi kapağına koydular diye marşı sahiplenmişler s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 adam o kadar çok yapabilecek kadar gol atmış.. demekki herifin motivasyonu bu "gol atayom da tarihde ne kadar gol sevinci yapılmışsa ben de yapayım" bana bi aydınlanma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Manyak reklam yapmış d smart. O gün bi 3-4 tane yiyeceğimiz için çok çok iddialı kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Adam şu anda bu maç için dünyada bile Ronaldo ile karşılaştırılıyor. Ne büyük onur ne büyük reklam adam için cidden inanılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 komik değil ve acizliğin dibi yani şu video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 en büyük acizlik esprilere gülemeyecek kadar fanatik olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 bu espri değil. kıskançlık bilinçaltısıyla yapılmış bir video. ama biz napıyoruz galatasaray taraftarı olarak, inşallah size de böyle bir oyuncu nasip eder allah cc demiyoruz, beter olun diyoruz, çatlayın diyoruz, adam gol kralı 2 kulvarda diyoruz. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Hep gülerdim şu lafa facebookta ama said: Gereksiz eleştiriler gizli hayranlıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 abi tamam burak iyi de video komik herif hakkaten her hafta begendigi bi sevinci yapıyo demekki ausdhaush calma calmayı yapınca ben de gulmustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 çarpık çurpuk saçma bi video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 burak yılmaz'ın attığı gollerin ilginç infografiği http://pbs.twimg.com/media/BF1IKjxCYAE6J77.png twitterda gördüm. çaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 arkadaşı madam atıyor ki yapıyor, sen de at sen de yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar