Densiz Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Banner saga deniyorum şuan. Hoşuma gidince forumda birşeyler sormuştum. "Uzun dönemde sıkar" denilince bende uzun dönemde sıkmayacak alternatifler aramaya başladım. şuan denk geldiklerim şunlar (araştırıyorum halen) bu sırada varsa sizin önerileriniz veya "hepsi tırt şu kral" onu deneyeyim. GunSwords Atlantica Online Frontline Tactics web bazlılara bile kabülüm. Normal mmo lar sarmadığından, alternatif türleri ile şansımı denemek istiyorum =). ek: pvp severim. Bu yüzden tek başıma oynayacağım şeyler dışındaki alternatifler iyi olur. Hatta rast gele adamlarla değil, benim seviyemdekilerle eşleştirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Greed Corp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://www.gamespot.com/elemental-fallen-enchantress/ dene mutlaka update'li olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 hereos of might and magic III ve 100 tane expansionı sdfdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Uzun süre sonra heroes 3 yükledim geçenlerde. Oynarken ki mutluluğum tarif edilemez sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 atlanticanın pve'de p2w bariz öteki türlü hayvani grind istiyor ama pvp de dengeliydi baya. maçlarda upgrade'i +2 ile sınırlıyordu yani parasını bastırıp full +10 full seti olan birinin gear level düşüyordu. ama adam levelı hızlı kastığı için gene de fark oluyordu. level underdog boost verse de. ama taktik birazda şansla, eliminasyonda üst basamaklara çıkınca +10 lvl adamı yenebiliyordun. underrated bir oyundu, bence zevkliydi. gerçi şimdi eskidi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 http://www.chessclub.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2013 frontline tactics'i pek başarılı bulamadım ben maalesef. denenebilir ama büyük değil dl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 X-COM Enemy Unknown, şu sıralar çıkmış en iyi turn base strateji bence. Bir de jagged alliance tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Total War Shogun 2 oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Disciples 2 nin üstüne tanımam turn based Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis7 Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 abicim topic acıosun kelimelerin yerini düzgün seçmelisin stajer anladım.. bence bi özürü hakediorum STRA-TEJI / turn bazlı açsan kimse tongaya düşmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 mmo önerisi gelmemiş daha ha gayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ULTIMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Mmo icin niyetlenmistim haliyle fakat bu konuda basarili bir oyun olsaydi simdiye kadar soylenirdi :D. X-com baya hos aslinda. Shogun da var aslinda kardesimde. onu arastirip deneyebilirim. Disciples 2 bunu da arastirayim. herkese tesekkur ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Disciples 2 deki artworkler ve çizimler muhteşem, ama gameplay olarak homm3 oynayan birini kolay kolay tatmin etmez. Yukarda denmiş zaten, homm3 al gog da 9 dolardı en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 wakfu dofus feln mmo ve turn based değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Legends of Eisenwald 15 dolar pre-order betaya giriş. ortaçağ turn-based. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Legends of Eisenwald'a bakıyordum da, alıntılamam gerek.. said: Yasin Melikoğlu says: 20/01/2013 at 18:40 Funy thing is, i was following you without a name from you. Your games was the ones i liked. So as in İslam, helping the ones who deserve help.(they call it “Zekat” in İslam) =) vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 zekatımızı kickstartera veriyoruz bundan sonra asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ninja said: Total War Shogun 2 oneririm. şunun ilacı çıksın artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Disciples 2 turn base strateji alanındaki stratejisi 0 olan bi oyun ona göre dene derim.Ama artwork seslendirme falan harikadır o başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar