Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turn bazlı strateji aranıyor.


Densiz

Öne çıkan mesajlar

Banner saga deniyorum şuan. Hoşuma gidince forumda birşeyler sormuştum. "Uzun dönemde sıkar" denilince bende uzun dönemde sıkmayacak alternatifler aramaya başladım.

şuan denk geldiklerim şunlar (araştırıyorum halen) bu sırada varsa sizin önerileriniz veya "hepsi tırt şu kral" onu deneyeyim.

GunSwords
Atlantica Online
Frontline Tactics

web bazlılara bile kabülüm. Normal mmo lar sarmadığından, alternatif türleri ile şansımı denemek istiyorum =).

ek: pvp severim. Bu yüzden tek başıma oynayacağım şeyler dışındaki alternatifler iyi olur. Hatta rast gele adamlarla değil, benim seviyemdekilerle eşleştirsin :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

atlanticanın pve'de p2w bariz öteki türlü hayvani grind istiyor ama pvp de dengeliydi baya. maçlarda upgrade'i +2 ile sınırlıyordu yani parasını bastırıp full +10 full seti olan birinin gear level düşüyordu. ama adam levelı hızlı kastığı için gene de fark oluyordu. level underdog boost verse de. ama taktik birazda şansla, eliminasyonda üst basamaklara çıkınca +10 lvl adamı yenebiliyordun. underrated bir oyundu, bence zevkliydi. gerçi şimdi eskidi artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Legends of Eisenwald'a bakıyordum da,

alıntılamam gerek..

said:
Yasin Melikoğlu says:
20/01/2013 at 18:40
Funy thing is, i was following you without a name from you. Your games was the ones i liked. So as in İslam, helping the ones who deserve help.(they call it “Zekat” in İslam) =)


vay arkadaş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...