uk Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Şimdi baktım 30MB ram kullanıyor tam olarak. Cihaz nexus 7, Widget ise 5 günlük hava durumu olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Slidelock Oldukça güzel bir notification/lockscreen alternatifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Brightness icin ince ayar yapacak bi app var mi ? Geceleri gozlerim daglaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 screen filter. göremeyeceğin kadar karartabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 benim note 2 de türkçe klavye yok ydaa var ben bulamadım. böyle bi klavye app var mı kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Sen bulamamışsın, default var ayarlarda aktive etmen lazım. Swype a bak o da güzel klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 swift keyboard'ta güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Belki bilmeyen vardır... Android Device Manager linki üzerinden android kayıtlı telefonunuzu çaldırabiliyor, kitleyebiliyor, içeriğini silebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 calmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 oha süper oldu terazini kırdım. lookout kullanmıştım bu iş için ama oda apksı ile oluyordu sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Aaa ne kadar iyi bi siteymiş bu. Linkten farketmedim program zannettim, yerini falan da gösteriyor hiç bişey yüklemeden. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 apple da vardı bundada olduğunu tahmin ediyordum ama çözemeiştim henüz iyi oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 yeni konu açmayım şimdi 64gb micro sd ne tavsiye edersiniz hız farkı varmı markalar arasında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Oha iyiymiş bu Android device Manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Yuruyus mesafesini kaydeden iyi bi app var mi ? Nike running indirdim ama yetemedim kullanmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Runkeeper kaydediyor olmali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 hepsi yalan onların. omron marka al bi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 MrLevie said: Belki bilmeyen vardır... Android Device Manager linki üzerinden android kayıtlı telefonunuzu çaldırabiliyor, kitleyebiliyor, içeriğini silebiliyorsunuz. Konum bilgisi mevcut değil diyor göstermiyor yerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 gps/location açık mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Promenader said: Yuruyus mesafesini kaydeden iyi bi app var mi ? Nike running indirdim ama yetemedim kullanmaya. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.endomondo.android ve https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stt.android samsung varsa S Health de kullanabilirsin. veya sports tracker diye aratsan da çıkar bir sürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 S health s4 icin sanirim. Digerlerine goz atayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaşıldı mı bilmiyorum ama snapdragonun pil ömrünü yükseltmeye yönelik yaptığı bir uygulama.Yeni gördüm ve yükledim telefonumu tanıma aşamasında bakalım ne kadar işlevsel. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xiam.snapdragon.app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 denedik ancak işe yaradığını söyleyemem kendi adıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ben denedim de sildim sonra, bişeye yaramıyor bence. hatta fazladan pil bile harcıyor olabilir. ama bazı şeylerin farkında olmayan kullanıcılar için pozitif olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 note 3 aldım buhafta.bir ay falan idareten htc kullanmıştım ondan önce de hep iphone kullandım. note 3 için hangi uygulamalar güzel olur? Şimdiye kadar burdan yazanlar ve araştırmlrmla tasker, swiftkey,aldiko,airdroid,pocket,onavo count yükledim başka neler iyi olur?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar