uk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 MrLevie said: hay yaşa uk sen be... yolladim bir invite isteyen olursa yukarıda bahsettiğim gibi alabilir ben de son 1 tane kaldı ya da diğerlerinden alabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 internet değilde kaynak tüketimi nasıl asıl onu merak ediyorum, konum tabanlı vs çalışıyor ve baya da akıcı. bakalım pil tüketimine etkisi nasıl olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Bende de invite var ben çok sevdim hastası oldum ama pili içiyor mu ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Gerçi pil kullanımı kurcaladığım için çok arttı, bir hafta normal rutine bırakıp test etmek gerekli pili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Invite plox lordm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 maili öm atın invite isteyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 güzel olmuş ya böyle alternatifler olması gayet iyi. 0 invites left diyor ama :/ reampage öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Evet pil durumu biraz değişti haliyle ama göz kararı hesap yaptım stat tutmadım o kadar yoğun kullanımda note 2 tek sarj ile gün sonunu zor görür bence. Özellikle aramada yapıyorsanız. onun dışında app. çok başarılı çalışıyor belki biraz romunda etkisi olabilir ProBAM 4.4.2 rom. Daha hiç çökme donma vs gibi bir problem olmadı. Launcher olayını bir adım ileriye taşımış, nerdeyse OS değişmiş hissi veriyor yani. Beta bitsin ilerde tutar bu. hele düşük kaynak tüketimi ile high end olmayan aletler için baş tacı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 4 haneli numaralardan gelen mesajları telefon engelleyebiliyor mu ? engelleyemiyosa tavsiye edeceğiniz app var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2014 numara değil de, gerizekalı karaca'dan bi takım aldık. Hata edip telefon numarasını da verdik, ALTINYILDIZ KARACA NETWORK FABRIKA BOKPUSUR şeklinde mesaj gelip duruyor, numara falan da yok nası engelleyebiliriz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Ya diyelim ben bi foto cektim ve hemen bu forumda paylasmak istiyorum. Bu traz foto upload edecegim bir app var mi? Yani bana link vericek ben sitelerde paylasicam fotoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 imgur var. daha hiç kullanmadım telefondan fotoğraf yüklemek için ama var yani eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 stimpak said: numara değil de, gerizekalı karaca'dan bi takım aldık. Hata edip telefon numarasını da verdik, ALTINYILDIZ KARACA NETWORK FABRIKA BOKPUSUR şeklinde mesaj gelip duruyor, numara falan da yok nası engelleyebiliriz ki? adamları arayıp bir daha mesaj atmamanızı istiyorum diyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 hangi birini arayayım? hadi aramaya karar verdim, hangi departmanı dürtcem, uzun iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 j_bLiND said: imgur var. daha hiç kullanmadım telefondan fotoğraf yüklemek için ama var yani eheh Tamamdir oldu eyvallah saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 İçinde dünya radyoları veritabanı olan iyi ve kullanışlı Radyo programı olarak ne var ? Birde podcastlar audiobooklar için program lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 TuneIn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2014 MrLevie said: TuneIn aynen. gerçi radio paradise dışında pek bişey dinlemek için kullanmıyorum onu da o değil de bu tunein'e chromecast muhabbeti gelcek diyolardı, noldu o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 http://cdn0.lostateminor.com/wp-content/uploads/2008/10/light-bot.jpg light bot. programlama mantığı öğreten bir oyunmuş keyifli. robotu programlayıp haritadaki tüm ışıkları yaktırmanız gerekiyor. komut sayısını verimli kullanmak ve bazı tekrar eden komutlar için proc gibi kümeler oluşturup alan tasarrufu yapmanızı gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 lightbotu çocuklara algoritma mantığını öğretmek için kullanıyordum ben, çok güzeldir :) androide de gelmiş,iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 2.35 dolar degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2014 Unified Remote https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Relmtech.Remote Uzaktan şarkı değiştirmek, film başlatmak/durdurmak vb için iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 nienna said: http://cdn0.lostateminor.com/wp-content/uploads/2008/10/light-bot.jpg light bot. programlama mantığı öğreten bir oyunmuş keyifli. robotu programlayıp haritadaki tüm ışıkları yaktırmanız gerekiyor. komut sayısını verimli kullanmak ve bazı tekrar eden komutlar için proc gibi kümeler oluşturup alan tasarrufu yapmanızı gerektiriyor. ben eğitim derslerinde öğretici poster hazırlarken lightbot kullanmış ve programlama mantığını anlatan bir powerpoint ve poster hazırlamıştım. Herkes programı çok beğenmişti. Eğitim için süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 müzik dinlemek için güzel bi uygulama önerir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2014 fusion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar