MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 allah allah dur bakayım bende olmuyordu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 bende böyle görünüyor bir sıkıntı yok. wallpaperı tekrar seçmeyi denedin mi? [img=i.imgur.com/jaWfdQR.jpg]ss[/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2014 gifin çözünürlüğü ile ilgiliymiş sanırım başka bi tane seçtim o tam oturdu. şimdide rami temizlerken action launcheri kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Skype dışında görüntülü bağlantı için kullanabileceğim bir app bilen var mı? Mesela dışarıdan varolan bir görüntü chate katılabilme gibi seçenek sunan bir şeyler arıyorum. Skype proda vardı sanırım bu ama ücretsiz bir alternatif arıyorum? 2 kişinin yaptığı görüntülü chate önceden belirlenen şifre ile katılabiliyim mesela? İOS ve Androidde olursa iyi olur. babycam amaçlı kullanıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Hangouts'ta var galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 dos oyunları için emulatör var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Şöyle bişi var https://play.google.com/store/apps/details?id=kl.ime.oh Swiftkeyden daha az kaynak tüketiyor ama kelime tahmini swiftkeyden daha zayıf ve skin desteği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 xaty said: Hangouts'ta var galiba eyw harbi özellikleri var tam istediğim ama çok afedersin ben googledan bu kadar b.ktan bir yazılım beklemezdim. Kalıcı bir friend list gibi bişiye insan ekleyemiyorum allette ya. illa ki bir google+ üyeliği tutturmuş birde. Google+ dediğin şeyde sürekli saçma işler yapan bir olay olduğundan disable etmiştim. Hiç sevemediğim bir olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Arkaplanda yutubum vidyolarini acacak app var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 uListen https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nobeid.uListenLite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kazara kimsede aviate invitei cikar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 aviate derken şu mu? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tul.aviate hmm ben de merak ettim bu arada, olur da çıkarsa iyi olur. forumlarda falan dağıtanlar var ama hiç onun için uğraşmak istemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 abi google now bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Tabletler için güzel oyunlar arıyorum. Terraria falan varmış. Pc versiyonundan çok eksiği var mı acaba? Oyun önerileri de alabilirim :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Clash of Clans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 google now ın launcher versiyonu gibi olmuş themer falan demiştim ama hiçbiri akıcı değildi belki bu farklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 aviate http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2474346&d=1387996548 bu ekten indirip kurablirsiniz ilk izlenim başarılı, arada sinir eden ufak takılmalar yok, app gruplamaları başarılı gündelik kullanımda bakalım nasıl olacak +++ buradan kurunca 5 invite veriyor, uygulamayı kaldırıp marketten tekrar kurmak yetiyor + tabi önce kendi adresinize invite yollamayı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 reservation dediğimiz vakit kendi adresimize invite gelicek mi direk, çıkınca haber veririz biz size dedi o kadar ? nerde yanlış yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 girişte reservation altındaki butona tıklayacaktın, login gibi bir şeydi sanırım (hiçbir şey sormuyor sonra ) ya da email adresini pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Halletim ya emailde gönderdim gerçi ama, evet çok şıkmış app ama kullanışlı mı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Kullanabiliyorum ama bana 0 invite hakkı verdi :S sen gönder abi yine bana invite ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 ben de invite alabilir miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 hay yaşa uk sen be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 yalnız bu internet sömürüyor olabilir test etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2014 Ben beğenmedim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar