xaty Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 uk said: GEd said: İyi bir todo appi var mi? Kaydettiğim 4 toDo dan 3unu ana ekrana tasımak ıstıyorum mesela? çok sayıda uygulama denedim bunun için fakat bana o bile fazla geldi şimdilik google keep kullanıyorum, sade ve widget ları da aynı sadelikte. liste, metin veya resim notu bırakılabiliyor. ek: bu arada vazgeçilmezim evernote kesinlikle fakat onu iş yerinde falan daha detaylı notlar için kullanıyorum ben de eskiden evernote kullanırdım da şimdi keep'e geçtim, basit-hızlı-erişilebilir. ihtiyacımı görüyor, memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 keep bayagi iyi ya ama keske evernote ile sync'i olsaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 "Tatar Ramazan" said: Ekran klavyesi işte, Q türkçe stock keyboardların çoğunda yok bildiğim kadarıyla. ama touchpal ve smartkeyboardda ayar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Abi defter appi var mi ya? Boyle toplantida fln not alnak icin. Stylus kalemle. Illa galaxy note mi alicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 senko said: keep bayagi iyi ya keep özellikle hatırlatma konusunda baya iyi ya... gps hatırlatmaları baya işime yarıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 SeaGle said: Abi defter appi var mi ya? Boyle toplantida fln not alnak icin. Stylus kalemle. Illa galaxy note mi alicaz? varsa bile ise yaramaz sytlus ile el yazisi yazamiyorsun, efektif olmuyor toplanti notu alcam diyorsan go go note serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 şu fena değildi en son. SeaGle said: Abi defter appi var mi ya? Boyle toplantida fln not alnak icin. Stylus kalemle. Illa galaxy note mi alicaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 SeaGle said: Abi defter appi var mi ya? Boyle toplantida fln not alnak icin. Stylus kalemle. Illa galaxy note mi alicaz? papyrus aynısı olmuş asjhdfshgsd ben bunu kullanıyordum ama yine de çok rahat sayılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Claiborne said: cerberus kullanan var mı? yılbaşında indirim yaparlar belki bekleyeyim biraz dedim fiyatı artmış lol Ben kullanıyorum, ucretsizken yuklemistim çok kullanışlı Note için awesome note HD var, Kalemle uyumlu aynı zamanda ajanda va Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2013 MrLevie said: "Tatar Ramazan" said: Ekran klavyesi işte, Q türkçe stock keyboardların çoğunda yok bildiğim kadarıyla. ama touchpal ve smartkeyboardda ayar var. Touchpalın en ufak hali yine ortaya kadar geliyor şimdi denedim. SwiftKey var sadece biraz ufak olan, 2,5 dolarmış Noel diye, onu alırım sanırım, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Abi blacklist lazım ya adam gibi numaraları blok edebiliceğim smsleride aynı zamanda var mı böyle bir app ? 2-3 dolar uygun olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2013 Root icin "Calls Blacklist" iki isi de goruyor. Tabletteyim link veremiyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 nod32 antivirüs bu konuda saglam ama tabi baska alternatiflerde vardir. custom rom olayi varsa onda zaten direk geliyor basic olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2014 Google Playden bişi indiremiyorum. Storage ile 919 mi ne error veriyor. indirinleri device memory yerine usb storage nasıl değiştirebilirim. Memoryde 388MB boşluk var, usb storage de 5,89GB boşluk var. Çıldırıcam hiç bişi inmiyor 20mb den büyük. Bazen daha küçük app.ler bile inmiyor. //google play, cachei temizleyince düzeliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 selamlar belki çok bilindik bir uygulamadılar bilemicem. kayıtlı wireless olduğu zaman wireless,olmadığı zaman ise kendi kendine 3g aktif edip kapatabilecek bir app var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 telefon kendi yapmıyor mu zaten onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 3g yi komple kapatıp enerji tasarrufu yapmak istiyor sanırım. telefon switch ediyor kapatmıyor. teknik olarak imkansız bence daha az enerji tüketmek. 3g var mı diye check etmesi gerekecek her türlü uygulamanın. wireless bağlıyken 3g de sadece o işi yapıyordur zaten. yani o kadar enerji her türlü gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 telefon o kadar salak değil ya, wireless a bağlı olduğunu anlayıp 3g yi kapatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.voidvapps.intelli3g bu var otomatik geçiş yapıyor 2g ile 3g arasında pilden tasaruf için xposed framework istiyor çalışması için kullanmıyorken interneti 2g yapıyor kullanmaya başlarsanız 3g. ekranı kapadıktan istediğiniz dakika içinde 2gye geçiyor isterseniz wi-fidan bile çıkıp hep 2gde kalıyor ekran kapalı iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Bu olayi tasker ile denemistim, acayip sarj yiyor 2g 3g gecisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 çok kullanmayan için zaten pil yetiyor ya, gerkeli değil yani ekran çok pil yoluyor, ekranı kapatınca 3g açık kalsada problem değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 bi batarya daha alıp cebe atmak en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Valla yoğun telefon görüşmesi yapan birini 2 pil bile kesmek en temizi ikinci bir 3310 bulundurmak, görüşmeleri ordan yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 http://s24.postimg.org/rf9vepiid/Screenshot_2014_01_07_18_24_10.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar