1ST4NBLu3 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 @xaty Cyanogenmod da default olarak geliyor cLock adında. Gayet kullanışlı bir widget. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 evet bütün custom romlarda var cm based, dashclock ezio ama malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Arkadaslar browser.olarak ne kullaniyorsunuz Dolphine - mini/ opera - mini/ firefox / chrome vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 maxhton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 NolaxThensbane said: Yapılan görüşmeleri kaydetmek için nasıl bir app önerirsiniz Bunu yapabilmek için kernel'den desteği olması gerekiyordu sanki. Stock cihaza olmuyor diye biliyorum. Xda'den cihazına göre bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 j_bLiND said: log'dan başka dergi bilen var mı? tablet için değil ama telefon için. bazıları telefona yüklenmiyo. illa teknoloji dergisi olması da gerekmiyo. Türkcell dergilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 tabletler içinmiş :/ benimki telefon. yok mu bi yükleme yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.arneca.dergilik.main.pdf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 eheh teşekkür ettim. dikkat etmemiştim ona direk diğerine dalmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Navigasyon programı igo sonunda turkiyeye resmen gelmiş,20 dolar,2 yıl güncelleme desteği ile. Başarsoft navigasyon adıyla gplay de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 İyi haber de, yine de pahalı be :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yaninormalde GPS aldığında mutlaka ömür boyu güncelleme verilir ve uygun fiyatlara f/p durumu en iyisini 150~~TL civarlarına alabilirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Black_Lupin said: abi patiye küstüm bu sebepten gözlerim ağrıyor yani bu adamlar bi 5dk ayirmayacaklarsa ne anladım? yönetim kelimesini inkara giriyor.. dandik donanım haberin bile phone ara yüzü var yani bi tane css é bakıyor bu iş ama yok yapmadılar nedir anlamadım. yazacaktım konu olarakta ahali eskisi gibi deil parmak sokacak delik arıyorlar. bi anket manken lutfen Gozlere tecavuz ediyorum her sabah uyanir uyanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 telefonu touchpad mouse olarak kullanmamızı sağlayan bir program tavsiye edebirli misiniz? WiFi mouse diye bir şey kurdum fena değil ama yine de emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ne işe yarar ki diye düşündüm ama sunum falan yaparken mouse u koyacak yer olmuyor bazen. Bi kenarda dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 abi ben tamamen dizi fln izlerken üşengeçlikten kullanyorum :) klavyesi fln da iyi var ufak tefek işler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ben de dizi izlerken kalkmaya üşendiğimden team viewer fln kasıyodum ya. hiç bakmamıştım böyle bir şey var mı diye iyi oldu eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Splashtop 2 var baya iyi ben onu kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 wifi mouse'un full versiyonunu indirdim şimdi. media player, browser, sunum için gerekli kısayollar var. start+tab için kısayol ve pc kapatma var. akşam yataktan film izlerken iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 mp3 oynatıcı ne tavaiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Rocket Player kullanıyorum ben baya güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ne için kullanıyorsunuz mp3 programını. equalizer fln için mi? yoksa her ihtiyacı default karşılıyor cihazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ben poweramp aldım çok memnundum, sonra spotifya üye oldum şimdi arayüz kesmedi. Ne yapsam bilemedim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 evet rocket player aynı zamanda mp3 leri zil sesi yapma fırsatyı da tanıdı bana ahahah google player çok yetersiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 mycolorscreen.com bunun appı çıktı themer beta şuanda invite ile oluyor bana key gelmiş direk istediğin theme dl edip kullanıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar