Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banished

Gangren

Öne çıkan mesajlar

~ çaresizlikten civilization da bile city building yapıyorum. böyle bazı yerleri orman bırakıyorum, yolları uzatıyorum, üçlü kesişip kavşak görünütüsü yaratmasın diye. tarlalar az olunca her taraf maden ocağı dolunca içleniyorum. colossus u sırf o limandaki görüntüsü yüzünden yapıyorum.

var mı böyle citybuilding açlığı.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

~ çaresizlikten civilization da bile city building yapıyorum. böyle bazı yerleri orman bırakıyorum, yolları uzatıyorum, üçlü kesişip kavşak görünütüsü yaratmasın diye. tarlalar az olunca her taraf maden ocağı dolunca içleniyorum. colossus u sırf o limandaki görüntüsü yüzünden yapıyorum.

var mı böyle citybuilding açlığı.

bu kadar türe meraklıysan oynamışsındır ama pharaoh diyeceğim, belki eski diye deneme fırsatın olmamıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini tekrarlamayan oyun mu var? Hangi oyun sonsuz içerik sağlamış? Anno 1404 de Şehri adam edip milleti rahat ettirene kadar göbeğin çatlıyor, yavşağın teki gelip çat bi koyuyor casusu isyan, hoppp her yer alev içinde. Herşey iyi diosun bi geliyor tornado geçiyor şehrin içinden uğraş dur. Bu güzel oyunda Anno ile aynı kefede de değil yani.
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:

bu kadar türe meraklıysan oynamışsındır ama pharaoh diyeceğim, belki eski diye deneme fırsatın olmamıştır.

~ sağolasın. malesef tüm caesars serisinin türevlerini tükettiğimden, pharaoh da arada kaynadı. neyse başlığı gereksiz bilgiyle doldurmayayım.

http://www.youtube.com/watch?v=xTxTXUtge30 canım çekti. eve gidince kurucam.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

evet banished ile anno hiç kendilerini tekrarlamıyorlar.. lel.

tekrarlıyo tekrarlamıyo demedim
tropiconun en büyük sorunu o dedim
en iyi taktik weapons factory olduğundan alternatif3e bile gerek yok dedim
mesela o oyunda hala neden furniture factory dişye bi işletme var hala anlamış değilim yararı ne
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

abi bende şu kafa oluştu son zamanlarda
gerçi herkeste var bu. eskiden oyunu bulamazdık mecburen korsan cd alırdık. şimdi zamanında günlerce oynadığım oyunları oynamasam bile para verip alıyorum. zamanında oynadık lan o kadar ayıp diyerek. zeusuda alayım gogdan ozaman

abi o hepimizde var
benim steamde bi suru 0 saat oyun var hic açmadığım
hepside iyi oyunlar ama hepsini 3 er defa fealn bitirdiğimden ilaçlı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...