Grego Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ~ çaresizlikten civilization da bile city building yapıyorum. böyle bazı yerleri orman bırakıyorum, yolları uzatıyorum, üçlü kesişip kavşak görünütüsü yaratmasın diye. tarlalar az olunca her taraf maden ocağı dolunca içleniyorum. colossus u sırf o limandaki görüntüsü yüzünden yapıyorum. var mı böyle citybuilding açlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 evet banished ile anno hiç kendilerini tekrarlamıyorlar.. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Grego said: ~ çaresizlikten civilization da bile city building yapıyorum. böyle bazı yerleri orman bırakıyorum, yolları uzatıyorum, üçlü kesişip kavşak görünütüsü yaratmasın diye. tarlalar az olunca her taraf maden ocağı dolunca içleniyorum. colossus u sırf o limandaki görüntüsü yüzünden yapıyorum. var mı böyle citybuilding açlığı. bu kadar türe meraklıysan oynamışsındır ama pharaoh diyeceğim, belki eski diye deneme fırsatın olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Kendini tekrarlamayan oyun mu var? Hangi oyun sonsuz içerik sağlamış? Anno 1404 de Şehri adam edip milleti rahat ettirene kadar göbeğin çatlıyor, yavşağın teki gelip çat bi koyuyor casusu isyan, hoppp her yer alev içinde. Herşey iyi diosun bi geliyor tornado geçiyor şehrin içinden uğraş dur. Bu güzel oyunda Anno ile aynı kefede de değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 eldar said: bu kadar türe meraklıysan oynamışsındır ama pharaoh diyeceğim, belki eski diye deneme fırsatın olmamıştır. ~ sağolasın. malesef tüm caesars serisinin türevlerini tükettiğimden, pharaoh da arada kaynadı. neyse başlığı gereksiz bilgiyle doldurmayayım. http://www.youtube.com/watch?v=xTxTXUtge30 canım çekti. eve gidince kurucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 arcane said: evet banished ile anno hiç kendilerini tekrarlamıyorlar.. lel. tekrarlıyo tekrarlamıyo demedim tropiconun en büyük sorunu o dedim en iyi taktik weapons factory olduğundan alternatif3e bile gerek yok dedim mesela o oyunda hala neden furniture factory dişye bi işletme var hala anlamış değilim yararı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ~ anno ile kıyası elbette banished e ayıp olur. sonuna kadar ülser olmadan devam eden varsa anno ya zaten, sınavsız müşavir yapılmalı. öyle denetçi düşman başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ana biraz daha patrician türevi bir oyun gibi geliyor hep bana, ayrıca, ilk 5 ev sonrası direk taş eve geçiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 zeus master of olympus + Zeus-Poseidon Yazıyorum herkese, günde 2 doz.... Elite housing yapma zevki, curatorların cirit atması...Müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Anno da bütün günümü geçirdiğimi bilirim. Öyle zaman yiyor meret =D Bunu daha almadım ama muhtemelen fiyatı düşünce denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 zeus çok iyi evet ama steamde yok alamıyorum çok canım sıkılıyo mecburen crackli oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 tekrara cozum mod destegi iste. mod destegini bi cikarirsa var ya alleeeaaahhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 zeus gog da var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abi bende şu kafa oluştu son zamanlarda gerçi herkeste var bu. eskiden oyunu bulamazdık mecburen korsan cd alırdık. şimdi zamanında günlerce oynadığım oyunları oynamasam bile para verip alıyorum. zamanında oynadık lan o kadar ayıp diyerek. zeusuda alayım gogdan ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 ya tropiconun olayı bambaşka. bunda sürgün insanları oynuorz işin bide hikaye kısmı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 kermit said: abi bende şu kafa oluştu son zamanlarda gerçi herkeste var bu. eskiden oyunu bulamazdık mecburen korsan cd alırdık. şimdi zamanında günlerce oynadığım oyunları oynamasam bile para verip alıyorum. zamanında oynadık lan o kadar ayıp diyerek. zeusuda alayım gogdan ozaman abi o hepimizde var benim steamde bi suru 0 saat oyun var hic açmadığım hepside iyi oyunlar ama hepsini 3 er defa fealn bitirdiğimden ilaçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 gog dan hepsini aldım ben şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Hype bitti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 senaryo multipşlayer felan olmadığından arcane gibi hardcorelar dışında max 1 haftalık bi serüven di zaten bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 bir haftlik oyuna 20$ cok iste, bu tarz oyunlar max 5-10$ arasi bisi olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 BonePART said: senaryo multipşlayer felan olmadığından arcane gibi hardcorelar dışında max 1 haftalık bi serüven di zaten bu oyun ehueh olm ben çok az oynadım. ilk iki gün oynadım sonra sildim. söylemiştim zaten content yok diye. çare el presidente. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Beğendiğiniz güzel harita seedi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 seede 1 yaz sadece ve büyük harita aç bene baya güzel gerçi ben 1 tane bile şehir yapadan bıraktım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bence defalarca oynıcam demiyorsan, medium dağlık aç. Bir anlamı olsun oynadığının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 modları bekleyin modları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar