DareJedi Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Hakiki Pizza Ankarada Pizzacı Altan da yenir. Ayrıca Dominos'a laf yok gayet güzel çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 şu smsleri nasıl engelleriz. Yeter *.*. Bıktım mesaj almaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 lan olm bugune kadar dominostan daha ıyı pizza yapan yok diyordum buralarda ama geçen gün bir arkadaş bizim köşe başında ki pizzarium diye bir yerden söyledi abovvv hem tadı tuzu aynı hem de dominosun yarı fiyatı... köşe başlarında ki pizzacıları es geçmeyin... z.ö.g.e. - bir daha ekşi sözlük tarzı başlık açan olursa ağzını burnunu dağıtırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 sozluk yazari style Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 dominostan iyi pizza yok diyen insana acırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 DeathLord said: Kösebasindan döner yerim dominostan yemem. Dünyanin en kötüsü falan galiba. Kücük sezar iyidir sasmayin. Dominos ile Little Ceaser'ın arasında pek bir fark yok. LC biraz daha küçük getiriyor pizzaları o kadar. İkisinde istikrar çok iyideğil, bazen Dominos çok çok lezzetli getiriyor bazen LC. Ama genellikle ikisi de averaj oluyor ve tatlrı birbirine benziyor. "LC çok iyi, Dominos çok kötü" diyenlerin Dominos'tan sadece bir kere sipariş ettiğini onun da şansına kötü geldiğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 dominosta peynirli sarımsaklı ekmek yenir yanınada yoğurtlu sos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 pizza bulls diye bi yerden yedik geçen hafta. baya iyiydi ya dominos ve little cesarsa kıyasla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 nordlydian said: lan olm bugune kadar dominostan daha ıyı pizza yapan yok diyordum buralarda ama geçen gün bir arkadaş bizim köşe başında ki pizzarium diye bir yerden söyledi abovvv hem tadı tuzu aynı hem de dominosun yarı fiyatı... köşe başlarında ki pizzacıları es geçmeyin... z.ö.g.e. - bir daha ekşi sözlük tarzı başlık açan olursa ağzını burnunu dağıtırım. muğla'da mısın sen de? yoksa başka yerde de şubeleri falan var mı bilemedim . hakkaten dominosu dövüyor buradaki pizzarium. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 stimpak said: ahahaha yerel bir marka mı o? o zaman bay baya iyi. pizza pizzayı falan tokaltlar LC ve dominos ile başa baş gider. marmaristeyim ben. aslında doğal zamanında İtalyan işgalinde pizza yapmayı öğretmişlerdir bizimkilere... asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 adeta bir pizza gurmesi olarak tespitlerim dominos çok severdim eskiden falan da ad ve bilinirlik düştükçe kalite artıyo örneğin doruk pizza diye biyer keşfetmiştim çayyolunda >>> dominos şimdi bilkent 3te sun bıdıbıdı pizza diye bi yer keşfettim >>> dominos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 4lu Bim pizzasi > dominos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Pizza Bulls da güzel yapiyor pizzayi. Tek eksigi nefis kenar muhabbeti. Ha dominostan da 1-2 degil cok sefer pizza yedim. Eskiden güzeldi ama cok düsürdüler kaliteyi isim yaptiktan sonra. Malzemeleri en kalitesiz pizza markasi olabilir dominos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 biri zenginim der biri sarmısaklı pizzacılık oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Fin said: 4lu Bim pizzasi > dominos http://i.imgur.com/RPiRV.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Off. Cahiller yine fabrikasyon pizzalar ile masturbasyon yapiyorlar. Gidin Miss Pizza'da falan yiyin de agziniz pizza gorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 DeathLord said: Pizza Bulls da güzel yapiyor pizzayi. Tek eksigi nefis kenar muhabbeti. Ha dominostan da 1-2 degil cok sefer pizza yedim. Eskiden güzeldi ama cok düsürdüler kaliteyi isim yaptiktan sonra. Malzemeleri en kalitesiz pizza markasi olabilir dominos. pizza bulls candır ya, hani spor olaylarından falan yemeyi bıraktım ama 3 sene boyunca sürekli ordan söyledim ne zaman canım pizza istese, fiyati uygun denebilcek seviyede ve cok kaliteli pizzalari, gerci bu sene 1 kere söyledm gecen senelere göre gerileme var gibi ama bana da denk gelmiş olabilr :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 ilk postun ilk 3 satırının da 2 kelimesinin sarımsaklı kenar olması dışında topikte dikkatimi çeken bişey olmadı. pizza bulls dominostan daha leş. dilimi eline aldığında tüm malzemeler aşağı akıyor ayrı yerde pişirip üstüne atmışlar sanki. ayrıca son siparişimde 4 tane zeytin görünümlü taş çıktı içinden, ya da çekirdeği tabi bilemiyorum. papa johns baya 1 numara bu yaygn pizzacılar arasında. sonra da little ceasers geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 papa johns çok iyi ama çoğu kişinin parası yetmez burada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Papa pahali degil ki niye para yetmesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Zenginim derken kastettigin bu muydu lan ? peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 papa johns ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 goldbären said: dominostan iyi pizza yok diyen insana acırım aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Warhero said: DeathLord said: Kösebasindan döner yerim dominostan yemem. Dünyanin en kötüsü falan galiba. Kücük sezar iyidir sasmayin. Dominos ile Little Ceaser'ın arasında pek bir fark yok. LC biraz daha küçük getiriyor pizzaları o kadar. İkisinde istikrar çok iyideğil, bazen Dominos çok çok lezzetli getiriyor bazen LC. Ama genellikle ikisi de averaj oluyor ve tatlrı birbirine benziyor. "LC çok iyi, Dominos çok kötü" diyenlerin Dominos'tan sadece bir kere sipariş ettiğini onun da şansına kötü geldiğini düşünüyorum. pizzayı çok severim, eskiden çok iyiydi tadı son dönemde bozdu. bir de LC pizzası kesinlikle daha doyurucu ve lezzetli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 papa johns a parası yetmeyenin dimonis dominos a da yetmez zaten ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar