Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dominos pizza

pnoise

Öne çıkan mesajlar

lan olm bugune kadar dominostan daha ıyı pizza yapan yok diyordum buralarda ama geçen gün bir arkadaş bizim köşe başında ki pizzarium diye bir yerden söyledi abovvv hem tadı tuzu aynı hem de dominosun yarı fiyatı... köşe başlarında ki pizzacıları es geçmeyin...

z.ö.g.e. - bir daha ekşi sözlük tarzı başlık açan olursa ağzını burnunu dağıtırım.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Kösebasindan döner yerim dominostan yemem. Dünyanin en kötüsü falan galiba. Kücük sezar iyidir sasmayin.

Dominos ile Little Ceaser'ın arasında pek bir fark yok. LC biraz daha küçük getiriyor pizzaları o kadar. İkisinde istikrar çok iyideğil, bazen Dominos çok çok lezzetli getiriyor bazen LC. Ama genellikle ikisi de averaj oluyor ve tatlrı birbirine benziyor. "LC çok iyi, Dominos çok kötü" diyenlerin Dominos'tan sadece bir kere sipariş ettiğini onun da şansına kötü geldiğini düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

nordlydian said:

lan olm bugune kadar dominostan daha ıyı pizza yapan yok diyordum buralarda ama geçen gün bir arkadaş bizim köşe başında ki pizzarium diye bir yerden söyledi abovvv hem tadı tuzu aynı hem de dominosun yarı fiyatı... köşe başlarında ki pizzacıları es geçmeyin...

z.ö.g.e. - bir daha ekşi sözlük tarzı başlık açan olursa ağzını burnunu dağıtırım.

muğla'da mısın sen de? yoksa başka yerde de şubeleri falan var mı bilemedim . hakkaten dominosu dövüyor buradaki pizzarium.
Sosyal ağlarda paylaş

DeathLord said:

Pizza Bulls da güzel yapiyor pizzayi. Tek eksigi nefis kenar muhabbeti.

Ha dominostan da 1-2 degil cok sefer pizza yedim. Eskiden güzeldi ama cok düsürdüler kaliteyi isim yaptiktan sonra. Malzemeleri en kalitesiz pizza markasi olabilir dominos.

pizza bulls candır ya, hani spor olaylarından falan yemeyi bıraktım ama 3 sene boyunca sürekli ordan söyledim ne zaman canım pizza istese, fiyati uygun denebilcek seviyede ve cok kaliteli pizzalari, gerci bu sene 1 kere söyledm gecen senelere göre gerileme var gibi ama bana da denk gelmiş olabilr :D
Sosyal ağlarda paylaş

ilk postun ilk 3 satırının da 2 kelimesinin sarımsaklı kenar olması dışında topikte dikkatimi çeken bişey olmadı.

pizza bulls dominostan daha leş. dilimi eline aldığında tüm malzemeler aşağı akıyor ayrı yerde pişirip üstüne atmışlar sanki. ayrıca son siparişimde 4 tane zeytin görünümlü taş çıktı içinden, ya da çekirdeği tabi bilemiyorum.

papa johns baya 1 numara bu yaygn pizzacılar arasında. sonra da little ceasers geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Warhero said:

DeathLord said:

Kösebasindan döner yerim dominostan yemem. Dünyanin en kötüsü falan galiba. Kücük sezar iyidir sasmayin.

Dominos ile Little Ceaser'ın arasında pek bir fark yok. LC biraz daha küçük getiriyor pizzaları o kadar. İkisinde istikrar çok iyideğil, bazen Dominos çok çok lezzetli getiriyor bazen LC. Ama genellikle ikisi de averaj oluyor ve tatlrı birbirine benziyor. "LC çok iyi, Dominos çok kötü" diyenlerin Dominos'tan sadece bir kere sipariş ettiğini onun da şansına kötü geldiğini düşünüyorum.

pizzayı çok severim, eskiden çok iyiydi tadı son dönemde bozdu.

bir de LC pizzası kesinlikle daha doyurucu ve lezzetli bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...