Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 hikayenin sonunda öleceksin diye korktum neyse ki öle bişiy olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 sonunu ''şimdi şirin yuvamızda yavrularımızı büyütüyoruz'' diye bekledim ama olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Ne tatlı, ne sıcak anlatmış adam ya, helal olsun. Sonu ayrılık da olsa bu kadar güzel anlattığına göre iki taraf da mutlu olmuş bir şekilde. Baya sevindim senin adına böyle bir hikayeye sahip olduğun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ulan o telefonu alamadın ve öyle kaldı diye ne korktum sanki benim ilişkim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 püh be.Bu tatta bir aşk hikayesi yaşayamadığım için, bu saflığa ulaşamadığım için kendime kızdım. Senin adına ise mutlu oldum, woody ellen filmi gibi yaşamışsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Birbirinin agzina micmadan biten olgun bir iliski, iste bunu seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 tekrar okuyunca farkettim. konuyu uplamayı unutmasam, kıza asık oldum sevgili olduk, bu nasıl bir insan ucuyorum mutluluktan, gelin hepinize sarılıp öpecegim diye yazardım. amma üzerinden 4 yıl geçtiği için böyle alaycı anlattım. bombilo pic süper. öyle kazanova değil bariz basic bir adamım bu arada. kadınların cogu dünyadayken hayatının ırzına geciyor genelde. ölürken gülümseyen insanların gülümsemesine sebep olan şeyler ancak böyle hatıralardır muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 dreagloth said: bi ban denk gelmez kzılı beyaz tenlisi yeşil gözlüsü çillsi fuck you ABİ SEN EVLİ DEĞİL MİSİN??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 tekrar evlenmek için bunu arıyorum, görürsen haber et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Adam bosta, sokun ortama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Boşanmıştın dmi ya. Forgive me milord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 kisa hikayeler yazsana op.. biz ne sokacagiz ya.iskocyada pati yokmuydu o soksun sokacaksa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 marksman said: ölürken gülümseyen insanların gülümsemesine sebep olan şeyler ancak böyle hatıralardır muhtemelen. https://www.youtube.com/watch?v=edzKu1HqDl4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Güzel bir yașantı olmuș. Senin adına sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Güzel zaman yaşamışsın, şimdi dönüp bakınca keşke evlenseydik, devam etseydik diyor musun yoksa daha mutlu olduğun bir ilişki oldu da mı böyle keyifli anlatabildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Samimi sorduğun için cevap vereyim dedim. Yazdıklarıma baktığımda hepsini sildim. Çünkü bu konu benim şirazemi kaydırıyor, olmadığım bir insan gibi konuşmaya başlıyorum sanki. Normalde böyle laflar çıkmaz benden. Soruna şöyle cevap vereyim. Hayır keşke demedim. Çünkü öyle başladı ve bitti ki keşkeye yer bırakmadı. Evlenirsek mutsuz olacağımızı biliyorduk ama bunu hiç konuşmadık, konuşmadan halimizi anlamıştık. O gün de aynı çiçekten verdim ona, bir insan gülümserken aglayabilir mi ? Olması gerektiği gibi oldu. Keşke demiyorum. En güzel haliyle yaşadık ve bitti. Bitmese böyle güzel kalmazdı. Ondan sonra daha güzel ilişkim olmadı, mesleği ve şehri değiştirdim, evlendim, mutsuz olduk, kör kuyuya atladığını anlamıyor insan dibine düşmeden. Suan boşanma davasını takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Abi bir insanin hayati nasil umut sarikaya dramina donusebilir ki Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Benim için dram değil ama topigin gidişatı öyle görünüyor o yüzden burada noktalasak iyi olur. Neme lazım deli eşim burayı bulur da hakime sevgilisi varmış diye ispitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Hiçbir şey olmaz dostum rahat ol. Güzel hikaye bu sırada, terazine abandım. Bi sarılasım geldi hatta gel bakiym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 çok tatlıymış lan mutlu oldum okuyunca. öyle çok oldu lan gidip şu kızla muhabbet açsam mı dediğim random zaman mekanlarda ama hiç yapmadım galiba. tanıştıktan aylar yıllar sonra denk getirebiliyorum anca dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/601/220/688.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Senkonun mürüvetini görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 yokeylebisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Zaman herşeyin dermanıdır canıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar