Redeagle Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Oh yeş. Yollar ve kumarhaneler büyük sorunlardı. Yollara peç falan yapıyorlar. Şimdi kumarhanelere de el attıklarında şahane olur. Bundan sonra yolun üstünden altından yol geçirmeyi falan eklesinler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 mapleri ancak regionları büyüterek yapabilirler gibi çünkü şu anki haliyle regionlardaki her şehir eşit şekilde büyüyemiyor boyut olarak, her şehrin 4 tarafında eşit ve yeterli yer yok şehirleri bozmadan, ama mesela region boyutu büyürse o zaman olur. http://simcity2013wiki.com/images/thumb/4/4b/Simcity_titan_gorge.jpg/500px-Simcity_titan_gorge.jpg yada işte üstteki mapteki gibi regionu 4e bölüp 4 şehri tek şehir gibi birleştirebilme olcak ama oda her haritada olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ilk adım olarak 2 şehri ve ortadaki kapsamı tek şehir altında kullanılabilir yapabilirler ama o kadar dramatik bir büyüme olacağını ben düşünmüyorum, bırak 4 şehri birleştirmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 ahah video süpermiş. ne zaman geliyor bu 2.0 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 hmm global market fiyatları değişmiş lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 dat video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Cheetah Speed! test serverlarında denenecekmiş bu haftasonu 1.8 milyon nüfuslu Megacity I: http://i.imgur.com/CI0iihDh.jpg http://imgur.com/a/gW7F9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 patch 1.9 gelmiş ama bilgi yok, löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 hmm bu solar farmdan enerji alabilmek için yolla bağlı olmayı istemesi çok saçma, 3000 mw enerjiyi sadece 4 şehirde kullanabiliyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2013 Büyük ihtimalle elektrik, su vs.'nin sadece yolla iletilmesiyle alakalı bir duruma benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 marmaray dlc http://i.imgur.com/x1ZvKHDh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Ehehehe aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 free dlc: http://answers.ea.com/t5/Miscellaneous-Issues/SimCity-Nissan-Leaf-Charging-Station/td-p/959300 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 abi bildiğin reklam bu yanlız bi zahmet free olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 EA başka oyunlarına da gerçek markalarla free dlcler yapmıştı. Para isteyeceklerine ihtimal vermiyorum. Zaten şu an bazı şehirlerde ciddi buglar oluyor. Onları düzeltmeden paralı dlc çıkarmaları ikinci bir shitstorma neden olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 EA theme park orjinal oyunla alakali olmayan daily click ipad versiyonunda dr peppers reklamli binalari para ile unlock ettiriyordu bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 gelir getiren bina olsun da isterse üstüne ülker yazsın sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 simcity başlığı neredeyse arka sayfaya geçecek. noldu oyun ne alemde sorunlar giderildi mi? yoksa herkes bayıp bıraktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 geçende bu hafta içi şu patch 2.0 ile ilgili bilgi vercez demişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ben iki gun oynayip biraktim. su halde kimsenin almasini tavsiye etmiyorum. biraz daha bekleyin hem oyunda belki haritalarin boyu artar hemde fiyati duser. su anki fiyatini kesinlikle haketmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ben herşeyin mükemel olduğu ana şehrimde para kasıyorum benzer şekilde 3 şehir daha ve kalan great workleri yapmak için bu ara. http://img402.imageshack.us/img402/9487/spark20130407164142.jpg önce great worklerin hepsi bitsin kalan haritayı doldururum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Galiba 3. seviye hızı geri eklediler =/ Memnunum şu an ki hızından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Ben de şehir girişinde bir kuyruk oluyor ki evlere şenlik günün yarısını şehire girmek için harcıyor garibanlar. Neyi yanlış yaptım acaba? Heryer streetcar yolu zaten şehir içinde kırmızı olan yol yok sadece girişte olan oyunun kendi verdiği yol bölümü kırmızı-turuncu değişiyor. İkiye bölmüştüm şehri sol taraf evler sağ taraf firmalar industry teee en uçta 10 bina fln var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 diğer şehirlerden/şehire oluşan trafik olmasın? eğer öyleyse streetcar ın bir yardımı olmaz, bus veya varsa train yapacaksın. bir de highway girişine intersection koyma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tren onun çözümü ya, gerçi oda yetmiodu bende ama trafiğin düzenlendiği patchi hiç oynamadım. Düzelmicek bu youn galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar