Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 mobil versiyon patlamasin pls, oynuyorum ben hergun :o
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 göt kadar haritada city builder'ı cvlerine yazdılarsa zor iş bulurlar sdfds.
vaperon Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Abi maxis... Oynadığım belki de en addictive oyunların üreticisi kepenk kapattı yani... ABV EA...
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Üzüldüm valla Maxis'i cidden ayrı severdim :(
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 kapanmalarina ben de uzuldum ama bokum gibiydi son simcity.
scorch Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 aç ibneler adam gibi simcity yapmazlarsa sonları mübah. Ea istemiştir böyle bişi yapın sömürek diye de yani bi omurgası olur insanın direnir yapmaz vs. Qq yapar atar gider yapar,yapmamalarının sebebi de gerçekten bu modeldd bir city buildi insanlara kakalayacaklarına inanmışlar demekki
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 çok iyi olmuş. simcity son yediğim kazıktı. ondan sonra silkelendim. mal oğlu mallar. böyle bir IP'i batırabildiklerine göre kapatılmayı hak ediyorlar. gitgud or gtfo
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 adam aldığında nasıl bir buyer's remorse ile savunuyordu. şimdi ne diyor :D
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 malzemenin ne olduğunu bilmesem yanıt verirdim de, ne olduğunu bildiğim için yavheh der geçerim.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 adamların suçu değil lan, ea kaç firmaya aynısını yaptı daha önce. neyse kapanması daha iyi, ayrılanlar falan sağda solda indie firmalar açıp kickstarter'la yürürler işte. belki ordan güzel bir fikir çıkar.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Ohhh aptallıklarına doyamasınlar. Oyununuzu büyük şirkete yalanmak için yok ettirerek oyuncularla dalga geçerseniz işin sonunda dalga konusu oluyorsunuz demek. Darısı her lotu yükleme ekranlı hale getiren sims yapımcılarının başına.
Roqq Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Emeryville ne ya. Bulundukları yerin adı mı ?
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 sims devam galiba ? EA=Sims zaten lol
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 ya zaten maxisin icinden the sims studio diye firma cikmis. bi nevi ismi degismis gibi olmus sanki.
Öne çıkan mesajlar