aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 aptallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 mobil versiyon patlamasin pls, oynuyorum ben hergun :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 ahhahyuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 göt kadar haritada city builder'ı cvlerine yazdılarsa zor iş bulurlar sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Abi maxis... Oynadığım belki de en addictive oyunların üreticisi kepenk kapattı yani... ABV EA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 EA nasıl bir kansermiş arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Nm Error Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Üzüldüm valla Maxis'i cidden ayrı severdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 kapanmalarina ben de uzuldum ama bokum gibiydi son simcity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 aç ibneler adam gibi simcity yapmazlarsa sonları mübah. Ea istemiştir böyle bişi yapın sömürek diye de yani bi omurgası olur insanın direnir yapmaz vs. Qq yapar atar gider yapar,yapmamalarının sebebi de gerçekten bu modeldd bir city buildi insanlara kakalayacaklarına inanmışlar demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 çok iyi olmuş. simcity son yediğim kazıktı. ondan sonra silkelendim. mal oğlu mallar. böyle bir IP'i batırabildiklerine göre kapatılmayı hak ediyorlar. gitgud or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 adam aldığında nasıl bir buyer's remorse ile savunuyordu. şimdi ne diyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 malzemenin ne olduğunu bilmesem yanıt verirdim de, ne olduğunu bildiğim için yavheh der geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 malzeme yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 adamların suçu değil lan, ea kaç firmaya aynısını yaptı daha önce. neyse kapanması daha iyi, ayrılanlar falan sağda solda indie firmalar açıp kickstarter'la yürürler işte. belki ordan güzel bir fikir çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Ohhh aptallıklarına doyamasınlar. Oyununuzu büyük şirkete yalanmak için yok ettirerek oyuncularla dalga geçerseniz işin sonunda dalga konusu oluyorsunuz demek. Darısı her lotu yükleme ekranlı hale getiren sims yapımcılarının başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Emeryville ne ya. Bulundukları yerin adı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 sims devam galiba ? EA=Sims zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 ya zaten maxisin icinden the sims studio diye firma cikmis. bi nevi ismi degismis gibi olmus sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar