Sam Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 buradan devam edin lütfen. p.s: first, second, ok vs gibi içeriksiz şeyler yazmayalım.
Disappear Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sevemedim oyunu ya. oyun kafandaki sehiri tasarlamaktan cok isleyebilen bir sehir kurmak uzerine olmus. sorunlari halledeyim derken sehirde yer kalmiyor, hic bir seyi istedigim gibi yapamiyorum. oyunun basinda ise duzgun bir layout oturtmak icin cok az para veriyor. layout'u sonra oturtayim desen grid olmadigi icin layout sicabiliyo falan, of simcity 4'u kurayim ben gene.
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 adam inanmış alt yol yapacam diye http://imgur.com/a/k0FT0
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ulan bu recycle yeri gerzek yahu. eşek kadar alloy falan birikiyor bir türlü processor yapan yere göndermiyor. Sonrada malzeme yok diye ağlıyorlar. Yok mu bunun çözümü? 3 tane recycle yeri var hayvan gibi delivery truck falan var hepsinde hala adam akıllı gönderemiyorlar.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 razzRaziel said: adam inanmış alt yol yapacam diye http://imgur.com/a/k0FT0 http://i.imgur.com/Zn9xd2t.jpg
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 free game olayi acilmiyor bende. sizlerde nasil acildi ? acilan arkadaslar amerikadamisiniz ?
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Origin'e login olunca pop up çıkması lazım.
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sol üste ikinci menünün altında todays bilmemne ile başlayan şeye basınca çıkıyor free game olayı.
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ilginc bende cikmiyor. neyse bekliyim avrupa icin 21 mart 5pm pdt demisler. yarina kesinlesir.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bana direk pop up çıktı aldım deadspace'i
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Bir iki kere origini açıp kapadım Today Featured gibi birşey var sol üstteki menüde ona bastım direk oyun seçme ekranına yönlendirdi.
boztu Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Polyannacılık yaptım. Makro yerine mikro yönetim falan dedim, zamanla düzelir dedim ama bir süre sonra farkettim ki sadece kendime kolpa yapıyormuşum. Kapattım, sildim. Oynamam bir daha. Umarım alacağım beleş oyun Deadspace iyi çıkar da verdiğim 1/8 asgari ücretin hakkını biraz almış olurum.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 oyunda neyin düzelmesi gerekiyor ki şu an? gamebreaker ne var da başarısız oldun? enteresan, ben baya iyiyim demek ki. agent sistemi şu an düzelmesi gereken bir şey ama 400k pop ile tıkır tıkır şehir işliyor, bir sıkıntı yok. trafik sıkıntıydı onu da düzeltmişler baya. onun dışında ürünün dışardan göründüğünden farklı neyi var ki? neyse o zaten.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 eski simcityleri manyak gibi oynadın mı hiç?
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 manyak gibi oynamadım, simcity'i araştırmadan simcity 4 beklenti ise aldıysa arkadaş yazık olmuş tabii.
boztu Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Oyunu alırken acele ettim dışarıdan bir görüntü alamadım. Başlarda dert olmayan alan genişliği batmaya başladı. Olayı zone için parçalara yayma falan güzel fikir olabilir ama aradığım şey o değil(miş)di. Online olayı rahatsız etmedi. 2013 yılında sürekli bağlı broadband bağlantı standart bir durum zaten. Mesnetsiz bir neden gibi görünüyor ama oyun bağlayamadı beni nedense. Şehirle ince ince, ilmek ilmek uğraşasım gelmiyor. Grafikli excel tablosu gibi oynuyorum oyunu. Simülasyon ruhu yok. Yaşayan bir şehiri yönetme değil de şu 4 delikten çıkan oyuncak hayvan kafalarına yumuşak bir çekiçle vurduğumuz lunapark oyuncakları gibi bir his var.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 bingildak said: manyak gibi oynamadım, simcity'i araştırmadan simcity 4 beklenti ise aldıysa arkadaş yazık olmuş tabii. işte o yüzden olayı anlamıyosun :D Bi ürünün yenisi çıkınca tabii ki eskisine göre geliştirilmiş olması beklenir.
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 abi oyunu bütün internet alemi inceledi, farklılıklarını eksiklerini yazdı, paticik forumlarında belki 100'lerce sayfa konuşuldu, hadi onu da geçtim twitch var. oyun sim4'den sonra çıktı diye körü körüne de alınmaz ki 60 dolar para veriyosun. yıl 2013. arkadaş kendi durumu açıklamış zaten gayet güzel bir şekilde.
boztu Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Evet problem tamamen araştırmamaktan kaynaklı. Güvendiğim, hali hazırda oynayan bir arkadaşımın "Oha süper lan" gibi dandik yorumları sonucu aldım. Oyun download edilirken başladım yorumları okumaya. Şahane ders oldu bana. Dert de oldu ama.
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 eskisine göre geliştirilmiş zaten. ama yine yavan kalmıs oyun
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Ya yine aynı şeyleri konuşuyoruz. Geliştirilmiş olan özellikler var iyi de olan eskiden özelliklerin yarısı yok. Bi taraftan ilerler gibi olmuş diğer taraftan baya bi geri gitmiş simulasyon olarak. Bana göre Simcity Societies (böğhk) kafasını nasıl Simcity'nin asıl oyuncularına yediririz diye yola çıkarak yazmış oyunu adamlar.
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 "grid olmadigi icin" said: ben bunu cetvelle çözdüm :D ekrana koydum cetveli ölçtüm yabdım, böylece her templateim boşluksuz ve mükemmel oldu tabi zoom olayını da ayarlamak lazım. nüfus olayı da 200-250k ideal, fazlası diğer şeyler için gerekli yerden yiyor.
Namessar Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 valla ben oynamayi biraktim. dondum simcity 4 e. misler gibi. mars modunu da deniycem bir ara. para mara verdim ama cekinmeden soylerim. gayet kotu oyun. diger oyuncularla interaktivite diye yutturmaya calistiklari da rahatca offline modda uc bes scriptle simule edilebilecek basit seyler. bunu okuyarak alacak olursa da, kisa sureli eglendiriyor. oynadigim sure icerisinde beklentimi karsiladi. baya da bir oyaladi. ancak can sIkIcI hale gelmesi cok uzun surmedi. benim sokaga atacak param vardi, 2-3 haftadan oteye oynamayacagimi bile bile aldim. sizin sokaga atacak paraniz yoksa almayin. nokta.
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 gleoddyn said: Ulan bu recycle yeri gerzek yahu. eşek kadar alloy falan birikiyor bir türlü processor yapan yere göndermiyor. Sonrada malzeme yok diye ağlıyorlar. Yok mu bunun çözümü? 3 tane recycle yeri var hayvan gibi delivery truck falan var hepsinde, hala adam akıllı gönderemiyorlar. HALP!
Öne çıkan mesajlar