dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Quest e gel "2 yada daha az cost u olan 40 minion oyna" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Kafayı yememek mümkün değil giveawayleri duyuruyoruz elinde key olanlara 2. Keyler bile çıkıyorbiz hala g.t ümüzü avuçluyoruz QQ fazla olan pm atsın acayip hayır duası okurum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bulursan key in yarısını bana atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Flassh said: xaxaxaaxa key kazanmışım pmden yağsın teklifler kaldi mi key abi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Lan key olup da göndermeyen varsa yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Flassh said: xaxaxaaxa key kazanmışım pmden yağsın teklifler key var mı ağbey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://www.twitch.tv/ellohime birazdan giveaway var. Doluşun gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kunh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Aceace said: http://www.twitch.tv/ellohime birazdan giveaway var. Doluşun gençler. buda gol değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Öeh nerf rogue. İlk arenamda on numara el geldi, Defias Ringleader, Preparation, Cold Blood, ilk turn de 6/3 Defias Ringleader ım oldu. Gerisi kolay geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 la sen de mi key buldum. Yiter be yiter allah rızası için bana da bir key -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bi key çakın allah rızası icin gece shifti calısıyorum vakit gecmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bu starving buzzard gerçekten hile gibi bir kart ya... 4. tura saklıyor, yanında 2 tane 1'lik beast iniyor 2 kart çekiyor, o buzzard'ı öldürüyorsun bir tur sonra 1 tane daha buzzard açıp 2 kart daha iniyor. e bitti gg, adam durduk yere 4 beast inip 4 tane de kart çekiyor. sen o indikleriyle uğraştığın zaman elinde 1-2 kart kalıyor adamın eline bakıyorsun 5 kart var. board bile onun lehine oluyor hatta. E anasının örekesi... böyle bir mekanik olabilir mi ya. hem creature in hem kart çek, kart avantajın olsun manyak gibi. hayat hunter'a güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 adama gelen karta bak ya tek kartı :S http://i.imgur.com/9xzehXT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bu keyi nasıl aktive ediyorduk? ettim tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 acc una ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 bapa oyunu öğreticek va mı ağır noobum kart oyunu oynamadım hiç mtg falan trick linkleri vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 accountını paylaş pro yapayım seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Karea said: adama gelen karta bak ya tek kartı :S http://i.imgur.com/9xzehXT.jpg şu sendeki creature, yandakileri öldürüp kendisine ekleyen di mi? ilk gördüğüm anda niye kullanayım lan bunu demiştim aynen bu sebepten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 client olarak us indiriyor eu inmiyor, sorun yapar mı? yoksa normal mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Flashh oynamazsın sen bunu bana vereydin keyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 spo sabonis said: Karea said: adama gelen karta bak ya tek kartı :S http://i.imgur.com/9xzehXT.jpg şu sendeki creature, yandakileri öldürüp kendisine ekleyen di mi? ilk gördüğüm anda niye kullanayım lan bunu demiştim aynen bu sebepten :D öhöm 4/21 ken 19 luk çıkardım böle tek minyon aldım maçı :D başlarda da işe yarıyor baya hemde ucuz manası falan severek kullanıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Flassh said: bapa oyunu öğreticek va mı ağır noobum kart oyunu oynamadım hiç mtg falan trick linkleri vs ?Sormak istediğin şeyler varsa yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Karea said: adama gelen karta bak ya tek kartı :S http://i.imgur.com/9xzehXT.jpg eline vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 onu farkettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Gerçekten tips and tricks gibi bir link verebilecek var mı? İlk arenaya beleş diye girdim elime elime verdi herkes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar