Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Masticore said: mtg disinda pek birşey oynamıyor ki rakibi olsun ^^^ Gerge baydıysa tamam, oyun nasıl diye mereklanmama gerek bile yok... Aynı kafadayız cünkü Lafimi geri aliyorum abi. Oyun Scrolls kadar taktiksel degil, MtG kadar da cok yonlu ve degisken degil ama basitligi icinde guzel bir stratejik yon var. Sans diger iki oyuna gore daha onemli ama ayni sekilde hatadan donmek de diger iki oyuna gore daha zor. Kisaligiyla zevkli. En uzun oyun oynadigim daha 10 dakika tutmamistir. Egleniyorum ama. Ranked oynamaya basladim, hic yenilmeden Silver 2'ye geldim. Diamond'a gelince oynamayi bilen oyuncularla karsilacagimi umuyorum. 7-Pack actim simdi de, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bu arena da bi türlü işler düzgün gitmiyor tam iyi başladık kaptırıyoruz derken 4-0 dan 4-3 gittik gene akşam.. son arena giriş param kaldı hayırlısı bakalım daily beklemeye devam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 7hp var. Boardta 3 minionım var. 2 kart var elimde. Rakibin elinde kart yok. Boardta minionı yok. 9 canı var. ben abanıyorum. 8 vurabiliyorum. Sonra herifçi oğlu gidip yerden fireball çekip üstüne 2 manalık skillini atıp beni öldürüyo. Bir önceki oyun priestin tekine çok benzer şekilde 1 hp ile kaybetmiştim. Pffff.. Bu arada hakikatten the coin kart olarak sayılmamalı. Çok ciddi denge bozuyor şu haliyle. 5. defa the coin+defias ringleader'a karşı denk geldim. Tek kelimeyle aptallık. Nerdeyse bütün roguelarda var. Oyuna ne kadar para yatırdılar çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 40 dust defias ringleader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Varsa ekstra beta-key falan, talibim ahali... Shaman Deck ile stormstrike vurmak istiyorum ben de. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 hay sokayım druide be 8hp healing touch ne adam son turn 24hp aldı ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sparkcaster said: 40 dust defias ringleader Ya dust yapıp kart yapmak istemiyorum şu anda. Daha oyun elime geçeli 2 gün olmuş. Yavaş yavaş tadını çıkartarak oynamak istiyorum. Bir kart bariz op diye direk ona yöneltmemeli oyun beni. tamamen basic kartlar ve 2 tane piratetan oluşan rogue deckim ile iyi kötü %60/%70 win rate yakalamışken bir karta oyunu vermek çok moral bozucu. Team Liquid'ten bi alıntı yapam. said: On September 09 2013 01:59 Trump wrote: said: On September 09 2013 00:00 SarcasmMonster wrote: What are the top 3 cards that will most likely get nerfed before official release? Defias Ringleader Twilight Drake Azure Drake[/QUOTE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 defiası op yapan coin ile beraber atabilmek. twilight drake silence veya disable yiyo işte azure da çok iyi ama devasa op değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ya bu Priest çok ayarsız. Mind Control bacağıma sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arnis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 MC Priestin neredeyse en önemli kozu, iyi zamanlama yaparsan o kartla oyun alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 saklıcan zaten o tür kartların hepsini sonuçta rakip öldüremez bu tur diye düşünürken bir anda patlatmak lazım, savunmasız yakalnıyor. oyunun başlarında o kartları harcamak büyük bir hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ozan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Dust iyidir. Arenada kullandıktan sonra direk birkaç kağıtı toz edip Pyroblast kartını aldım mage için. Gelirse yeniyorum, 1 defa falan kaybettim herhalde. Böyle her class için çok önemli kartları tozdan yapmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 priestin başka numarası da yok işte zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grast Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Anlamadım şu bi kart iyi diye dust harcamam olayını. Rogue deck'i yapıosun madem, 3 kuruş dust verip yap be abi. Her oyunda mevcuttur fark yaratan kartlar. Birçok kişide kullanır. Bu dediğin "Batrider OP picklemeyelim yada banlamayalım" tarzı bişey. Twilight Drake olayına gelince, Neden bukadar OP demiş adam anlamadım. İyi güzel kart kullanmıyorda değilim ama Early Game'de çıkıldığını düşündüğümüzde bile, 3 Mana'da Coin ile çıkarıldığını varsayalım : 3 turn geçirmiş olman lazım rakipsen. Ve 4 manayla oyuna başlayacağını varsayalım. 2 Tane Silence'ın var deckinde 2 tane sapin var falan filan 8 tane kart çekmiş ve başta değiştirmiş durumdasın. Bu adamı durdurabilme şansın %50 nin üzerinde. Hadi gelmedi diyelim 2 turn adamın damage'ını yesen bile oyunu çevirme şansın var. Kaç oyunum 5'e 25+ durumdan dönmüştür. Ayrıca bu 3 turn boyunca seninde elin armut toplamıyor. Druid'in Innervate + Coin'le çıkardığını düşünelim 1 Mana'da 4-4 çıkar drake. Early Game için çok efektif olsa bile OP diye adlandırılabilecek birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 warlock 8/8 falan inebiliyo 4. turnde ama yani işte silence atıyosun bitiyo olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grast Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 daily Quest'ten 60 gold geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Çıldırcam ya arenada 3 kere disconnect oldum arkadaş. Lose veriyor birde adamı evire çevire dövüyorum son tur kalıyor pat düşüyorum. 3 win zor aldık ya edit : al oyun başında disconnect yedim şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grast Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Aynı problem bendede mevcut. Internet bağlantım 1-2 saniyeliğine gidiyor. Bakıyorum skype'a çok kısa bir süreliğine disconnect olup tekrar bağlanıyor. Ancak bu 1-2 saniyelik kopma süresi içinde Hearthstone direk oyundan atıyor.(Daha doğrusu Battle.net connector disconnect olduğu için Hearthstone, connectorla bağ kuramayıp oyunu kapatmanı söylüyor) Bu WoW oynarken nasıl olur (daha doğrusu birçok oyunda): Kısa bir süreliğine Takıldığını hissedersin. Skilleri kullanamazsın vs. Ancak bu 2-3 saniyelik sürenin sonunda herşey hızlıca ilerleyip oyununa devam edersin. Bu sabah arenada 4-0 giderken oyundan koptum 4-1 oldu, Sonraki oyun yenildim 4-2 oldu. En son oyun board tamamen bendeyken Hero hp'leri 23-8'ken disconnect oldu. Bildiğin evde tek başıma ana bacı sövdüm bağıra çağıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jo_jixu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 fazladan key i olan , yada facebook ve pc gamer harici bir yerden elde edebilme şansımız var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… OmeN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Grast said: Aynı problem bendede mevcut. Internet bağlantım 1-2 saniyeliğine gidiyor. Bakıyorum skype'a çok kısa bir süreliğine disconnect olup tekrar bağlanıyor. Ancak bu 1-2 saniyelik kopma süresi içinde Hearthstone direk oyundan atıyor.(Daha doğrusu Battle.net connector disconnect olduğu için Hearthstone, connectorla bağ kuramayıp oyunu kapatmanı söylüyor) Bu WoW oynarken nasıl olur (daha doğrusu birçok oyunda): Kısa bir süreliğine Takıldığını hissedersin. Skilleri kullanamazsın vs. Ancak bu 2-3 saniyelik sürenin sonunda herşey hızlıca ilerleyip oyununa devam edersin. Bu sabah arenada 4-0 giderken oyundan koptum 4-1 oldu, Sonraki oyun yenildim 4-2 oldu. En son oyun board tamamen bendeyken Hero hp'leri 23-8'ken disconnect oldu. Bildiğin evde tek başıma ana bacı sövdüm bağıra çağıra valla geçen gün laptop da oynarken gözümden kaçmış ve pili tüketmişim ben yetişene kadar laptop kapandı hdd yi bile kesti. hızlıca şarj ı takıp yeniden açtım wireless bile kapanmışken oyun biraz kasılsada kaldığı yerden devam etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sparkcaster said: defiası op yapan coin ile beraber atabilmek. twilight drake silence veya disable yiyo işte azure da çok iyi ama devasa op değil yani coin ile beraber at o sıkıntı değil... coin'i karttan sayıyor. onu bonus bişi gibi sayması lazım kart olarak diil. deck'inden bir kart oynamıyorsun çünkü twilight müthiş kart ya, booster'dan çıktı 2 kere bana. direk deck'e 2 tane soktum, ilk 8 karttan biri falan olursa ve karşıda silence/hex/sheep vs yoksa, ağlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ardarda 4 oyun kazandim, 2*Platin hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Seru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bana anca rare çıktı ya. twilight ne ki rare'in üstü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sabonis 2 tur arka arkaya twilight drake açtı bana acil nerf lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ozan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Günün görevi priest ile 2 oyun kazanmak. Yine zorlandım, şans faktörü gerçekten fazla, özellikle rakibin destesinden kart alma olayında. Gerçi ben de pek iyi oynamadım. Ama rakip desteden en üst kartları çekince süper zevkli oluyor. Mageden pyroblast çekip suratına patlatınca mesela. Sırf Lord Jaraxxus, Deathwing vb. kartları çekme ihtimali için oynanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sonraki 45.sayfa (Toplam 81 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 defiası op yapan coin ile beraber atabilmek. twilight drake silence veya disable yiyo işte azure da çok iyi ama devasa op değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ya bu Priest çok ayarsız. Mind Control bacağıma sıçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 MC Priestin neredeyse en önemli kozu, iyi zamanlama yaparsan o kartla oyun alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 saklıcan zaten o tür kartların hepsini sonuçta rakip öldüremez bu tur diye düşünürken bir anda patlatmak lazım, savunmasız yakalnıyor. oyunun başlarında o kartları harcamak büyük bir hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Dust iyidir. Arenada kullandıktan sonra direk birkaç kağıtı toz edip Pyroblast kartını aldım mage için. Gelirse yeniyorum, 1 defa falan kaybettim herhalde. Böyle her class için çok önemli kartları tozdan yapmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 priestin başka numarası da yok işte zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Anlamadım şu bi kart iyi diye dust harcamam olayını. Rogue deck'i yapıosun madem, 3 kuruş dust verip yap be abi. Her oyunda mevcuttur fark yaratan kartlar. Birçok kişide kullanır. Bu dediğin "Batrider OP picklemeyelim yada banlamayalım" tarzı bişey. Twilight Drake olayına gelince, Neden bukadar OP demiş adam anlamadım. İyi güzel kart kullanmıyorda değilim ama Early Game'de çıkıldığını düşündüğümüzde bile, 3 Mana'da Coin ile çıkarıldığını varsayalım : 3 turn geçirmiş olman lazım rakipsen. Ve 4 manayla oyuna başlayacağını varsayalım. 2 Tane Silence'ın var deckinde 2 tane sapin var falan filan 8 tane kart çekmiş ve başta değiştirmiş durumdasın. Bu adamı durdurabilme şansın %50 nin üzerinde. Hadi gelmedi diyelim 2 turn adamın damage'ını yesen bile oyunu çevirme şansın var. Kaç oyunum 5'e 25+ durumdan dönmüştür. Ayrıca bu 3 turn boyunca seninde elin armut toplamıyor. Druid'in Innervate + Coin'le çıkardığını düşünelim 1 Mana'da 4-4 çıkar drake. Early Game için çok efektif olsa bile OP diye adlandırılabilecek birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 warlock 8/8 falan inebiliyo 4. turnde ama yani işte silence atıyosun bitiyo olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 daily Quest'ten 60 gold geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Çıldırcam ya arenada 3 kere disconnect oldum arkadaş. Lose veriyor birde adamı evire çevire dövüyorum son tur kalıyor pat düşüyorum. 3 win zor aldık ya edit : al oyun başında disconnect yedim şimdi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Aynı problem bendede mevcut. Internet bağlantım 1-2 saniyeliğine gidiyor. Bakıyorum skype'a çok kısa bir süreliğine disconnect olup tekrar bağlanıyor. Ancak bu 1-2 saniyelik kopma süresi içinde Hearthstone direk oyundan atıyor.(Daha doğrusu Battle.net connector disconnect olduğu için Hearthstone, connectorla bağ kuramayıp oyunu kapatmanı söylüyor) Bu WoW oynarken nasıl olur (daha doğrusu birçok oyunda): Kısa bir süreliğine Takıldığını hissedersin. Skilleri kullanamazsın vs. Ancak bu 2-3 saniyelik sürenin sonunda herşey hızlıca ilerleyip oyununa devam edersin. Bu sabah arenada 4-0 giderken oyundan koptum 4-1 oldu, Sonraki oyun yenildim 4-2 oldu. En son oyun board tamamen bendeyken Hero hp'leri 23-8'ken disconnect oldu. Bildiğin evde tek başıma ana bacı sövdüm bağıra çağıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 fazladan key i olan , yada facebook ve pc gamer harici bir yerden elde edebilme şansımız var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Grast said: Aynı problem bendede mevcut. Internet bağlantım 1-2 saniyeliğine gidiyor. Bakıyorum skype'a çok kısa bir süreliğine disconnect olup tekrar bağlanıyor. Ancak bu 1-2 saniyelik kopma süresi içinde Hearthstone direk oyundan atıyor.(Daha doğrusu Battle.net connector disconnect olduğu için Hearthstone, connectorla bağ kuramayıp oyunu kapatmanı söylüyor) Bu WoW oynarken nasıl olur (daha doğrusu birçok oyunda): Kısa bir süreliğine Takıldığını hissedersin. Skilleri kullanamazsın vs. Ancak bu 2-3 saniyelik sürenin sonunda herşey hızlıca ilerleyip oyununa devam edersin. Bu sabah arenada 4-0 giderken oyundan koptum 4-1 oldu, Sonraki oyun yenildim 4-2 oldu. En son oyun board tamamen bendeyken Hero hp'leri 23-8'ken disconnect oldu. Bildiğin evde tek başıma ana bacı sövdüm bağıra çağıra valla geçen gün laptop da oynarken gözümden kaçmış ve pili tüketmişim ben yetişene kadar laptop kapandı hdd yi bile kesti. hızlıca şarj ı takıp yeniden açtım wireless bile kapanmışken oyun biraz kasılsada kaldığı yerden devam etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sparkcaster said: defiası op yapan coin ile beraber atabilmek. twilight drake silence veya disable yiyo işte azure da çok iyi ama devasa op değil yani coin ile beraber at o sıkıntı değil... coin'i karttan sayıyor. onu bonus bişi gibi sayması lazım kart olarak diil. deck'inden bir kart oynamıyorsun çünkü twilight müthiş kart ya, booster'dan çıktı 2 kere bana. direk deck'e 2 tane soktum, ilk 8 karttan biri falan olursa ve karşıda silence/hex/sheep vs yoksa, ağlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ardarda 4 oyun kazandim, 2*Platin hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bana anca rare çıktı ya. twilight ne ki rare'in üstü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sabonis 2 tur arka arkaya twilight drake açtı bana acil nerf lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Günün görevi priest ile 2 oyun kazanmak. Yine zorlandım, şans faktörü gerçekten fazla, özellikle rakibin destesinden kart alma olayında. Gerçi ben de pek iyi oynamadım. Ama rakip desteden en üst kartları çekince süper zevkli oluyor. Mageden pyroblast çekip suratına patlatınca mesela. Sırf Lord Jaraxxus, Deathwing vb. kartları çekme ihtimali için oynanır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar