Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 abi expert mage'in allah belasını versin eninde sonunda yendim ama polymorphlar freeze'ler havada uçuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 priest vs priest çok komik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 key varsa alırım, yoksa canını alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 abi Spark 1 tane extra yollamış bana sağolsun. (yanlışlıkla oldu galiba hehe) isteyen olursa verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 ben alabilir miyim lutfen? pm attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 TheRiverBelow said: abi Spark 1 tane extra yollamış bana sağolsun. (yanlışlıkla oldu galiba hehe) isteyen olursa verebilirim Bana attım diyip atmamıştı. Ben de adama nerde lan filan diyorum. Onu da mı sana atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 abi evet bana gelmiş o da yanlışlıkla. yolladım pm'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 e bana hala yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 sabonis#2847 herkesin battlenet id'sini toplayalım bence ya bir yerde. ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 TheRiverBelow said: abi evet bana gelmiş o da yanlışlıkla. yolladım pm'den. Ya sildim yanlışlıkla pm yi. Tasana bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 biz sabahtan aksama kadar key dilenenler icin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 mage de sorun şu ki fireball hayvan gibi vurduğu için 2 poly ile beraber diğer disableların oluyo, direk board controle diğer spellerin yapmadığı kadar yardım yapıyo aynı beyinsizlikteki bir diğer skill de kill command Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 6 oyun oynadim Mage ile. Mage'lere karsi da oynadim iki kere. 6'sini da rahat yendim. TCG tecrubem olmasi fayda etti mi bilmiyorum ama (sanirim oyun cogu kisinin ilk TCG (aslinda CCG demek lazim buna). Oyun cok kolay ama, iyi deste kurmak da kolay, oynamak da kolay, taktik kismi da kolay. Gerci karsi taraf icin de kolay oldugunu da dusunmek gerek. Ama cidden cok fazla taktiksel hata yapan oyuncu gordum 10 kusur oyunumda, kartlarini dogru oynasa yenebilecek oyuncu garip seyler yapip yeniliyor. Daha yeni girdigim ortada ama EU'da herkes yeni girdi sanirim? Oynanis ve taktiksel agirlik bir sekilde dengelenir yani kartlarla, degisimlerle filan ama. Acil duzeltilmesi gereken sey kontrol icin bir cozum bulunmasi. Birkac Secret var ama yeterli degil. Bir de toplulugu olmamasinin oyunun sonunu getirecegini dusunuyorum. Konusamiyorsun. Scrolls ve MTGO'da oldugu gibi sohbet odalari, ticaret odalari yok. Kesinlikle diger oyuncularla konusamiyorsun, etkilesime giremiyorsun eger arkadas degilseniz. Bu bu tarz bir oyunun ruhunu olduruyor bence. Degis-tokus olmamasini anladim, Kotick'in gozunu para burumus, ama en azindan oyuncularin konusmasina izin verin yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Bu arada fazladan keyi olan varsa ve dağıtmak istiyorsa ben de alabilirim yani, sorun olmaz hiç. Teşekkür bile ederim üstüne çok. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Mage'i op yapan freezeleri ve fireball. 3 aoe bir single bir de target olmak üzere 5 freeze var. Üstüne hayvani aoe spelleri var. Ama iste kartların düzgün sırayla gelmesi lazım. O zaman imkansız oluyor almak. Yine de priestlara karşı yoruluyorum ya. Belki deckle alakalı ama mind controlu bufflari falan üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 doğru düzgün counter/control olmadığı için tamamen creature denail ve card advantage üstünden dönüyor oyunlar hatta land derdi olmadığı için draw açık ara en değerli şey oyundaki başlangıç için iyi ama acil revize edilmesi gereken kartlar var. fiery war axe, hammer of wrath vs gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 İlk basladigim oyunlarda elde deck de guzel degilse ecel terleri dokuyorum oyunda. Bazı iki manali kartlar haddinden fazla efektif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 balance ayarlarına ihtiyaç var ya pint sized summoner ile başlayıp karşıdaki adam öldüremezse 2. turn 4 5 lik 5 4 lük yaratık iniyosun, sonrası zaten snowball geliyo 5 turnde win falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 lan priest'in birini tam ezicektim board'u temizledim adamda 1 kart var elinde. 9/5 indim 2 kere vurup alıcam. çota diye kontrolüne aldı yaratığımı. QQ çektim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 bazı kartlar fak yu dedirtiyo ya. hayvan gibi hp'li kart çakıyorum, adam 1 damage vuran kartla bi vuruyo sonra damage almış kartı yoket diye başka bi kart kullanıyo gg. yenemedim ağzına sıçtımın warriorunu o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 tek kartı deny etmek için eğer 2 kart harcıyorsa karda sayılırsın genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 da o denylayan kart 1 mana ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yok edilen kartına bakar o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 yok tcglerin genel mantığıdır o çok çok kritik bir kart olmadığı sürece bir için iki harcıyorsa kardasındır ister bir manalık kart harcasın ister 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Kaede said: yok tcglerin genel mantığıdır o çok çok kritik bir kart olmadığı sürece bir için iki harcıyorsa kardasındır ister bir manalık kart harcasın ister 10 bu doğru. 7 mana vs 1manax2 bile harcmaış olsa 2 kart harcamış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar