Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Kart oyunlarında harcama yapmanın MMO'larda parayla silah, zırh satın almaktan şu haliyle hiçbir farkı yok. Fiziksel versiyonlarındaki gibi koleksiyon gibi ek bir faydası da yok tabi ki. Ama işte "kart oyununda booster pack alınır, para harcanır" durumu fiziksel versiyonlarından gelen gelenek nedeniyle doğal karşılanıyor. O yüzden insanlar oynanan mmo'lar içinde silah, set, vs. satılmasına kızarken blizzard'ın kart oyunu açıp tamamen farklı bir şey yapıyormuş gibi hiç negatif yorum görmeden çuvalla para kazanacak olması çok zekice bir strateji. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 okuduğum kadarıyla para ile alınan her kartı oynayarak da kazanabiliyoruz, dolayısıylı şu durumda oyun ekonomisi duels of champions'a çok benziyor. hal böyel olursa senelerce oynanır bu oyun. bir de sanırım legendary kartların pure win olmadığını söylemişler orasını bilemiyorum tabi ki yani yetenek, taktik gerekecek demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Kaede said: ben biraz baktım bugün de çok meh fazla yaratık odaklı ve yaratıkları eğlenceli kılacak mekanikleri yok. land falan da olmadığı için geriye kalan tek tip speller sayıca ÇOK az bayağı sıkıcı yani Ya ben de içine düşemedim, kötü diye mi yoksa mevzu bana göre değil anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 akşamları sürekli twitch den izliyorum, çok keyifli bir oyun yaratmışlar gibi warcraft evrenini sevenler için ideal bir oyun. diğer cart oyunları ile kıyaslamamak lazım zira bu warcraft ;) beta key için başvurmadığım yer kalmadı ama nafile elemanlar closed betayı biran önce bitirip open betaya çıkarsa anca alırız gibi. bu sene içinde çıkacağını lanse ettikleri için en kötü 3 ayımız kaldı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 wc evreninden ziyade ben kart oyunu olarak bakıyorum ki firma blizzard olduğuna göre bağımlılık yaratan bir oyun olacak. her türlü oynarım. tek çekindiğim kısım kart satın alma mevzularının nasıl olacağı, para vermeden belirli tierlere ulaşabilirsek duels of champions gibi hoş olur. bunlardan ziyade bu tarz oyunlara ilk başlayanlar her zaman avantajlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hala mı blizzard fanboyluğu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 benimki fanboyluk değil kart oyunlarını seviyorum. blizzard da yaparsa muhtemelen eline yüzüne bulaştırmayacaktır. olay bu. ha diablo 3 patladı ona lafım yok ama kart oyunu patlatmalarının imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 çok kötü geldi stream izledim ben de,beğenemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Seru said: benimki fanboyluk değil kart oyunlarını seviyorum. blizzard da yaparsa muhtemelen eline yüzüne bulaştırmayacaktır. olay bu. ha diablo 3 patladı ona lafım yok ama kart oyunu patlatmalarının imkanı yok. cüzdanlarını patlatacaklar orası kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Beta Key için 200 dolar falan dönüyor piyasa da US için. EU da ne olacak bakalım. Beta için talep yolladım gelirse aktif yapmayalım 1-2 gün olmadı satarız. asdfgasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 OmeN said: diğer cart oyunları ile kıyaslamamak lazım zira bu warcraft ;) Buna katiliyorum. MtG varken zor bunun adam gibi tutmasi. 2014 Booster aciyorum su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 dünyanın en kötü oyunu olsa yine tutacak bunu hepiniz biliyorsunuz. hatta hearthstone sayesinde mtg'ye ilgi artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ROOTMinigun beta bulmuş. Stream yapıyordu. İzleyeyim dedim. İlk maçında tecavüze uğradı. 2. maçında ucundan kazandı. 3 maçında rakibini bariz ezerken eline deathwing geldi. 12/12 Destroy all minions. Discard your cards. "Ezdim zaa. yapıyım diye sürdü oyuna. Karşıya turn geçince hex geldi. O koccaman Deathwing oldu mu sana 0/1 frog. Streamde "WHERE IS MY PURGEEE???" diye bağırışından köpeğim hırsız geldi sandı. asdfadfasdf Delikanlı Black dragon immune to magic olur bilader. Peh. WOW'un dragonu bile dragon değil. Ben heroes 3'e geri dönüyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 WoW'da boşuna uğraşmışız yani, bir Hex'lik işi varmış koca ejderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Kart oyununa göre biraz basit mi olmuş bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Aceace said: ROOTMinigun beta bulmuş. Stream yapıyordu. İzleyeyim dedim. İlk maçında tecavüze uğradı. 2. maçında ucundan kazandı. 3 maçında rakibini bariz ezerken eline deathwing geldi. 12/12 Destroy all minions. Discard your cards. "Ezdim zaa. yapıyım diye sürdü oyuna. Karşıya turn geçince hex geldi. O koccaman Deathwing oldu mu sana 0/1 frog. Streamde "WHERE IS MY PURGEEE???" diye bağırışından köpeğim hırsız geldi sandı. asdfadfasdf Delikanlı Black dragon immune to magic olur bilader. Peh. WOW'un dragonu bile dragon değil. Ben heroes 3'e geri dönüyom. Hahahaa epic olmus :) bende bekliyorum artik s4 ile oynarim mobil android e gelecek degil mi oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sunun ios versiyonu cıksın gereksinimi çok değildir zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=A7DAacEZ7zs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 GERGE said: OmeN said: diğer cart oyunları ile kıyaslamamak lazım zira bu warcraft ;) Buna katiliyorum. MtG varken zor bunun adam gibi tutmasi. 2014 Booster aciyorum su anda. kart oyunlarının müdavimleri için ideal bir seriden vazgeçipde bu oyunu beğenmeleri tabiki beklenemez ama oyun %90 tutacağı için :) online kişi bulmada ve oyun grafikleri açısından daha sürükleyici olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 MTGO'da istediğin tipte oyun bulman günün her saati bir dakika sürmüyor. Hergün bir sürü turnuva düzenleniyor. Ama asıl sorun bunun MtG'nin kart ve strateji zenginliğine asla erişemeyeceği; içinde Pauper gibi erişelebilir ama inanılmaz zengin şeyler olamayacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Ya bu kartlar iyi hoşda inşallah oyun içi loota girmezler =P Milletin dediği gibi deck oluşturmak için boss farmlanması felan böğğğ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 GERGE said: OmeN said: diğer cart oyunları ile kıyaslamamak lazım zira bu warcraft ;) Buna katiliyorum. MtG varken zor bunun adam gibi tutmasi. 2014 Booster aciyorum su anda. Güzel birşey cıkarsa bu sefer ben bayılabilirim para,iyi ki duels of champ.'e harcamadim. acayıp sığ bir oyundu bu nasıl acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Simdi wtf'a baktım da. Bu ne leş concept'tir ya. story fln. hiçbirşey yok abi o kartların hali ne öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 story wow'da. tavern'de class'lar tcg oynuyo işte. konsept bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 30 kart olması çeşitliliği öldürebilir sanki ya, tabii kart sayısına da bağlı. magic'te trilyon kart var ama competitive decklerde kullanılan kart sayısı çok az mesela. bunda da tam tersi kullanılabilecek kalitede kart çok olabilir, 30 gibi varyasyonu öldürebilecek bir limit olduğu için. ayrıca ne story'si yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar