Oski Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 homefront iyiydi yaw. 5 saat campaign zaten güzel aksiyon vardı bikaç bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Xenus said: yeni humble bundle geldi. https://www.humblebundle.com/?doublefine_bundle sanırım 1 cent'e alınabiliniyor. ama steam keyleri için 1+$ vermek gerekiyor. Costume Quest Stacking Psychonauts BTA: $8.28 Brütal Legend arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 brütal legend için alısam mı acep ps3 oynu var zaten ya salla psychanauts da var stacking felan değer mi ki 8 dolara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Alan Wake li olanı gelmiş 1 dolara steam keyli kaptım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 American Nightmare Keyi 5PG0A-WANK6-4GXID Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 hemen aldım ben de, bir de arkadaşa aldım. almayanı dövüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 alan wakeler vardı daha da oynamadım tüüüh, ama steamgiftsten kazanmıştım zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ileride bir gün alan wake sequel yapmak istiyoruz demiş, düşünmesi bile heyecanlandırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sam lake reddit'te AMA yapıyor şu an, http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1ewxtb/im_sam_lake_the_creatorwriter_of_max_payne_and/ said: rerational: Is there any part of the Max Payne character that could be considered autobiographical? How so? SamLakeRMD: Max Payne kind of looks like me, or used to, I hope not so much these days. He thinks a lot, often in metaphors. I think a lot too. I can’t do bullet-time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 şu adamlara 1$ bile veresim yok max'i brezilya gta'cılarına satıp mahsun wake'e geçmeleri ve xbox exclusive'e bağlamaları yüzünden. oyun da zaten hdd'de dursa açıp bakmam herhalde, witcher'a 2,5$ verdiğime acıyorum hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 her şeye tamam da witcher'a verdiğin 2.5a acıyor musun?! you're drunk sam, go home Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Beni de tebessüm ettirdi o yorum =D Ama dedim herhalde olta atıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 oyunun hakkı olmadığı için değil de oynamadığım için. aslında acıyorum yorumu doğru olmadı. gene oynamıştım 2,5$'lık kadar heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 millete hediye ederim diye 2-3 tane kaptım alan wake, mis gibi akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 alan wake dünyanın en iyi oyunu falan babs. o kadar iyi hikayesi atmosferi var. 1 dolara öpsün de başına koysun mahsun wake diyen terbiyesiz mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 O kadar iyi bir oyun mu bu ya? Ben avaraj bişedir diye hiç vakit ayırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 dünyanın en iyi oyunu değil ama baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Humble Indie Bundle 8 https://www.humblebundle.com/?hib8 Little Inferno Awesomenauts Capsized Thomas Was Alone Dear Esther Beat The Average Hotline Miami Proteus hepsi steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 göz doktoruna gitme vakti gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ohaaaaaaaaaaa. gördüğüm açık ara en iyi humble bundle bu galiba. her oyun temiz 75 üstü falan almıştı galiba metacritic'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 hotline akar, sırf onun için 4.7$ daha fazla verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 nordlydian bundle gururla sunar; Nuclear Dawn Two Worlds Castle Defense Two Worlds Grotesque Tactics: Dungeons & Donuts Post Mortem Zombie Shooter 2 Lucius Alien Shooter 2 Primal Fears Blades of Time Patrician IV Capsized Awesomenauts Hotline Miami steam keyleri mevcut. takas tekliflerini bekliyorum. CK: Old Gods alana seçtiği 3 oyunu veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ha hotline miami almak için bekliyordum zaten. geçen korsan çekip oha kesin almalıyım diye silip bu günü bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Awesomenauts için bile alabilirim bunu. Hotline+awesomenauts dışında oynayacağım oyun yok gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 hotline miami soundtrack yok ama bundle da :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar