Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Sen asiliyosun millet acliktan kurtuluyo. Bi aclik digerini bastiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 amme hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 -me? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2017 Sam said: bundle'ın sayfasında 5dk bakındım aslında alsam mı almasam mı diye de ben para seçimini gösteren sayfayı ayrı sandım, stripe da hakiki 1-click'miş, ben kart detayıyla uğraşmamak için ondan devam ederim dedim ama confirmation filan bile yokmuş. bastığım anda yukarıdakini farkedip back dedim de öyle olmuyor tabii lol. uyanıklar da default fiyatı 100$ yapsalarmış bari, kazara basıp alan olacak diye adeta tuzak bırakmışlar. steam gibi ahlaklı iş yapanı yok cidden. hadi hadi, alinmis alinmistir zaten bahaneye gerek yok >=3 https://i.imgur.com/MjwXuUV.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Neyse verdiler refund sağolsunlar, yorokobed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 ne kadar vericen peki simdi tekrar alirken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2017 Esas sakura fantasy için 1$ verecektim ama 7$ pakedine bakacağım bunun üzerine, cüzdanı kaybedince bile getirene birşey veriyoruz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2017 ya jumboyu benim icin alabilcek kimse var mı havale yaparım 10 dolaresi benim kart odemiyo cıldırtıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Güzel bundle https://www.bundlestars.com/en/bundle/best-of-indie-legends-2-bundle party hard door kickers speed runners (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 o bandılda the fall da var ki baya beğenmişidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 mordor goty'lı bundle var şu an humbleda average 7 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 mordor goty steam'de 5 liraya falan dusmustu. diger oyunlari bilmiyorum, degiyo mudur o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Sırf ona 7 dolar verilmez ama 10 dolar verirsen death road to canada var , cok fazla oynadım ve hala oynuyorum tavsiye ederim. Beat cop'da güzele benziyor + Oxenfree cok güzel bir oyun. Bu 4 oyuna verilebilir 10 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 https://i.hizliresim.com/XEoW83.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 yeni bundle gelmiş biraz tuzlu ama bakmak isteyen olabilir :)27 oyun var Charity bundle. starbound ve stardew valley bayağı zevkli oynamayan varsa tavsiye ederim. https://www.humblebundle.com/care-package Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 fiyat cok yuksek. darkest dungeon var bundle'a deger katan ama o da 15 liraya dustu defalarca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 ya artık o kadar çok bundle almışım ki bundle çıkıyo bende yarısı var. Para eden oyunlarda onlar 1 2 tane oyun içinde 30 euro verilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 monthly early unlock a bak :P Immediately receive Quantum Break, The Long Dark®, and Warhammer® 40,000™: Dawn of War® III with more to come! dow3 en çabuk humble a düşen oyun oldu herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2017 güzelmiş bu sefer, backlog evran kadar olmasa alırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 dow3 bundlein kalite ortalamasini dusurmeyeymis iyimis (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 dow3 cok fena patladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2017 totalbiskiti izledikten sonra imparatora boyle bir oyun layik gordukleri icin huzunlenmistim, humble'a dusmesi hakettigi yer olmus =< guzelim rts'i bok ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Güzel bundle var yine, Paradox'un oyunları koymuşlar. 12$'a Stellaris, HOI3, Pillars of Eternity, EU3, Magicka falan var. Partner linkli koyuyorum; https://www.humblebundle.com/games/paradox-bundle-2018?partner=teasy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 ck2 yanina 1 tane dlc koymus adamlar, ne ac oldu paradox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 2. seviyedeki oyunların hiçbiri yoktu bende. Yapıştırırım belki. edit: hatta 1'dekiler de yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar