BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Uplay olmasa atlarımda Uplay çıldırtıcak kadar kötü ve yorucu bir arayüz sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Heroes serisinin hastası olarak beta key için verdim tek dolarımı, diğerleri var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 http://img.memecdn.com/uplay_o_3286825.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 uplay in en kötü yanı bence kendi serverları, 40 yılın başı şunu oynayayım diyorsunuz bir türlü serverlara bağlanamıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 her uplay oyunu oynamaya kalktığımda şifren yanlış diyor, oyunu oynamaktan vazgeçiyorum. abv uplay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 aldım ben de para dağılımında ubisofta bir kuruş vermedim, hepsi charity ve humble sdf dark messiah isteyene https://www.humblebundle.com/gift?key=BfB7ezsAbPumczpW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 seru mu aldı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2015 beta almak için aldım 1 dolara ama Beta runs from 8/26/2015 until 9/2/2015. Redeems directly through the Uplay client. dikkat , 1 hafta için kazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Heroes III HD filan veriyorlardı ama pahalı olan Bundle'daydı sanırım. Steam'den collector editionı çıkarsa o şekilde almayı planlıyorum Humble'ın 1$ üzerinde ki bundle ları pahalıya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Bu hafta RainbowSix Serilerini ve Siege Multiplayer Beta Key'ini 1$ 'a dağıtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 u play hepsi dikkat edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 humble total war bundle Key 1 - 1$ Shogun: Total War Collection Medieval II: Total War Collection Viking: Battle for Asgard Total War: ARENA Beta Access Key Key 2 - BTA (5.25$ şuan) Empire: Total War Collection MEDIEVAL: Total War Collection + More games coming soon Key 3 - 15$ Total War: ROME II - Emperor Edition Total War: ROME II - Wrath of Sparta Campaign Pack Total War: ROME II - Caesar in Gaul Campaign Pack Total War: ROME II - Nomadic Tribes Culture Pack Total War: ROME II - Pirates and Raiders Culture Pack https://www.humblebundle.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 ooo yumulun https://www.humblebundle.com/ tier 1 Sir, You Are Being Hunted Q.U.B.E. Director's Cut Goodbye Deponia 66% off Humble Store Coupon for Planetary Annihilation: TITANS tier 2 beat average 6.68 şimdilik Pay more than the average of $6.68 to unlock! Skullgirls + DLC Planetary Annihilation Xenonauts More coming soon Tier 3-4 de var ama pek tanıdık değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 xenonauts için alsam mı diye düşünüyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2015 More games a ne gelecek acaba en geç haftaya alırım :D belki averaj düşer bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 hmm Xenonauts icin alinir aslinda ya, bu kadar ucuz ilk kez gordum. 2cisini cok cok buyuk ihtimalle yapmaya baslayacaklarmis, o zamana kadar oyalar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 xeno çok güzelmişte artwork tırt olmasaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 evet artwork eski ufo daha iyiydi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Goodbye deponia ve sir youre being huntedi refundladim ikisi dr 2 saat altiydi deponia acmadim bile zaten ama 14 gunu gecmisler steam ilk kez refund reddetti asd. Artik gun sayisina da bakiolar demekki 6 aylik oynanmamisnoyun refund etmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 oha humbledan 1 dolara aldığın şeyi refundlayıp üstüne steamwallet parası mı alıyonuz ayıp lan abuse resmen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 nasıl la redeem ettiğin şeyi nasıl refundluyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 daha önce almış oynamamış. ona para iadesi talep edip humbledan satın almak istemiş. elindeki fazla "sir, you are being hunted" yavrusu için sıcak bir ev arıyosan ses et :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 heh humble monthly diye birşey gelmiş, https://www.humblebundle.com/monthly?utm_medium=humble_monthly_cta Psplus ın pc versiyonu gibi :p Girince Legend of Grimrock 2 veriyor, 12$ aylık istenilen zaman iptal edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 hayır lan steamden aldım ikisini de haziran temmuzda, çakallık yapıp iade edip humbledan alacaktım ama gaben şişkosu kabul etmedi :( 8 10 refund yapmıştım bazılarında 14 günü geçmişti, bazılarında saat geçmişti ama artık yemiyor sanırım ikisi de tutmazsa. humbleı almadım panpa iade olsa alacaktım o yüzden fazla yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Darksun said: heh humble monthly diye birşey gelmiş, https://www.humblebundle.com/monthly?utm_medium=humble_monthly_cta Psplus ın pc versiyonu gibi :p Girince Legend of Grimrock 2 veriyor, 12$ aylık istenilen zaman iptal edilebiliyor. akinda bunu her firma yapmaya baslicak, aylik abone sistemini diyorum. sonumuz hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar