Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 almak vs PS4 beklemek

calimero

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşın biri ps almayı düşünüyor ancak ps4 çıkacağı için tereddütte. Ben buradan takip ettiğim kadarıyla PS4'ü beklemeyi bırakın PS4 çıktığında bile ilk sene almanın saçma olacağını söyledim ancak ikna olmadı.

PS3 almak ile PS4 beklemenin artıları eksileri nelerdir, kısaca bir belirtebilirseniz ben de ona göre kendisine akıl vereyim...
Sosyal ağlarda paylaş

ps4 releasein ps3ünki kadar kötü olacağını sanmıyorum o mimariyle

ps3 sahibi bir arkadaşın varsa ondan ödünç al konsolu ve oyunlarını. arşivi çok iyi değilse geriye kalan must playleri de kirala. 1 bilemedin 2 ay içinde bitirirsin sp 10/10 oyunlarını
Sosyal ağlarda paylaş

ps3 e cikan oyunlarin hala ps2 versiyonlarinin oldugunu dusunursek

http://www.amazon.com/FIFA-Soccer-12-Playstation-2/dp/B004Z4ZJMQ/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1363700175&sr=8-4&keywords=fifa+13+ps2

bundan bi en az 5 sene kadar ps4 oyunlari ps3 icinde cikacaktir

ps3 go go go
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
"PS4 ilk 2 sene alınmaz" olayı yalan, geçiniz.

1. PS4 diğer konsollar gibi apar-topar, desteksiz, launch title'sız çıkmıyor. Sony'ye göre şuana kadar en geniş oyun yelpazesi ile çıkacak PS4. Ayrıca oyun dünyası çok olumlu bakıyor PS4'e. Assassin's Creed 4 Black Flag'in PS4'e çıkması buna işaret. Bir çok oyun direk PS4 compatible çıkar. Ama tabi yine konsolun kendini bulması zaman alır.

2. PS3 eskidi, şuan ona para yatırmak tamamen gereksiz. Hadi yurt dışında olsanız alınır diyeceğim çünkü orda ucuz ama bu ülkede hala pahalı bir yatırım PS3. Aldığınız oyunları da 720p bulanık oynayacaksınız.

Bu saatten sonra PS3 anlamsız bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...