moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ee git izle abi valla aldığın küfürlere değmiyo yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 birileri hastası olduğunuz şeyi beğenmeyince küfür mü ediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Hayır, biri ilgi çekmek için her türlü mallığı yapınca mal diyoruz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 7 biryan'a kılıç atacak diye bekledim, neyse artık bart the bear hayatta kaldı. teyyon karma ile tam hesaplaştı ama bolton da en pis haneymiş cidden. sansa ile marge'ın konuşması da lol, "he ya anamgilden öğrendim" ehueh "yunno nuthin can sıno" bir kere daha deseydi igrit kalkıp ben çarpacaktım bir tane yüzüne. tayvin başgan cofri'yi yargılar dedim ama uyutmakla yetindi heh. uyuta uyuta götürecekler. ejderleri duyunca hafiften uçuklamış. danaryos eski tahtı alayım derken orada yeni krallık kuracak bu gidişle lol. 200k'nın çeyreğini askere alsa gene dağıtır. yalnız peşinden DESU NOTO ASASİNOOO gelecek galiba bu gidişle. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/329/784/bd6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Sparkcaster said: birilerinin birşeyi beğenmesi akpnin %50 oy aldığı ülkede çok irrelevant AHAHAHAHAHAH. yüzyılın lafı falan ya. muhteşem. şu laf ile dünyadaki her şeyi kılıfına uydurup "kötü" diyebilir bi insan. "bu hafta sıçmamışlar kitabın içine" - spark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 10 bölümü biriktirip izleyeyim dedim ama dayanamadım. Bu haftasonu oturup izledim ilk 6 bölümü bi solukta. 2. sezona göre bayağı sürükleyici bu sezon, unsullied army efsane baya bu sezon da sarışın favorim Bakalım akşam izleyeceğim 7. bölümü, ofiste kurgu yapamıyom şu an heyecandan bayağı sardım yine GoT'a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 screwy said: atak, atak Kaya gibi oldum o sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Ben bekletiyorum, ilk bolume bakmadim daha. Finaller bitince maraton yapacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 moriarty said: Hayır, biri ilgi çekmek için her türlü mallığı yapınca mal diyoruz mesela. yoo niye hakaret ediyorsun durduk yere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ATTACK, ATTACK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 hiçbişey olmuyor arkadaş dizide. Çükünü kestiler garibimin bi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 spoiler verme lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Gerçekten öyle bir şey varsa çok tatsızlık çıkarırım burada, izlemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 neyi okumak için girdin? ilk sezonun 2. bölümünümü tartışıyor insanlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 izlemediyseniz burda ne işiniz var, yarı iletkenlerin manyetik özelliğini mi tartışıyor sanıyorsunuz insanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 şımarık işte ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 gerizekali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 izlemeyen aklı başında arkadaşlar, maldonadolar spoiler verebiliyor o yüzden asla izlemeden buraya gelmeyin. ben daha önce uyardım bi de üstüne maldonadolar birliği oluşup birbirlerini korumaya başladılar hadsufhasudhfa don't feed the maldonados. takılsınlar kendi çaplarınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 samaella said: neyi okumak için girdin? ilk sezonun 2. bölümünümü tartışıyor insanlar ? bölüm hakkındaki yorumları okumak için. nasıl bi bölümdü diye fikir sahibi olmak adına girdim. bu topice has mı spoiler serbest bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Kötü dersek izlemicen yani. Dizinin çıktığı gün izlemeden topice girip spoliler yedi diye ağlayan maldır. nokta. Özellikle xaenin heuheuheu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 abi ben her bölüm kontrol ediyorum, burda kötü dediler diye house izlemeyi bırakmıştım 7. sezonun ortasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 ben spoiler seviyorum. nasılsa izleyip görücem elbet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 kimin çükünü kesiyolar mesela merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekoilibrium Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Tabi canım ben de, önce reviewları okuyorum genel olarak beğenilmezse para vermiyorum boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 kötü dersek bunu da bırakcan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar