Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

ben açıkçası diziyi birkaç karakter ve bazı dialoglar için seviyorum. bide baya anpıredıktıbıl.

ama diziyi ilk sevmeye başlamam çok az supernatural şeyin olması ne bilim böle baya realizm yedirilmesi falandı. ilk sezon hakkaten game of thrones'ken her sezonda saçma sapan olaylar garip garip güçler falan çıkmasıyla ilk sezonda verdiğim değerin onda birini vermiyorum şu diziye.

işte hem ne olacak merakı hemde birkaç karakter ve dialogları için falan izlemeye devam ediyorum.

kitabı okusaydım yine soğuyacaktım üçüncü kitaptan muhtemelen
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Aluriel said:

aptal mı demek istiyorsun sen izleyiciye axedice? neyin peşindesin?

Sürekli diyorum bunu o cephede yeni bişey yok da, burda anlatmak istediğim farklı. Kitapların ortaya koyduğu bi atmosfer var. Grand scheme of things dışında baya baya canlı ve organik bir dünya var ortada ki çok az fantastik kurgu yazarının ortaya koymayı başarabildiği bir yapı bu. Diziye bakıyoruz bu yapıdan neredeyse eser yok, bu yapıyı destekleyecek ve işin görsel boyutuna olumsuz etki yapmayacak olaylar senaryoda yer almıyor.

Dizi belki dizi olarak güzel, ama bir ASoIaF uyarlaması olarak çok daha fazlası olabilirdi. At bütçesi bitti diye Robert'ın avlanma sahnesinin 3 kişiyle çekilmesi bi konu, Jaimenin kendi kuzenini öldürüp kinslayer olması ve Robb'un bir hiçkimseyle evlenmesi başka bir konu. Kitapları da okumadığınız için bu nüansları (hatta ne nüansı devasa fark bunlar) kaçırıyorsunuz.

miss gibi hatun hede charlie chaplinin torunu.
ben olsa bemde evlenırım hiç acımam
Sosyal ağlarda paylaş

cofrey'in öldürdüğü kız tanıdık mıydı tipini çıkaramadım. immerse'den mi benim oynatıcıdan mı çok karanlıktı bi de bu bölüm.

bi de efektler çok eğreti duruyor ya. o son sahnedeki dağ falan 2006 yapımı ucuz yollu bi çocuk filmi gibiydi.
bence sonraki bölüm baya hareketli geçecek.
Sosyal ağlarda paylaş

j_bLiND said:

cofrey'in öldürdüğü kız tanıdık mıydı tipini çıkaramadım. immerse'den mi benim oynatıcıdan mı çok karanlıktı bi de bu bölüm.

Ros isminde, ilk sezondan beri gördüğümüz bir fahişeydi. Romanlarda olmayan bir karakter olduğu için varlığına gıcık olan çok kişi vardı. Epey sevinen olmuştur ölümüne.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...