Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 abi içinde büyücü ve ejderha olan şeyleri tartışmasak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ejderhalar kitapta daha gerçekçiydi bu arada haberiniz olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ben açıkçası diziyi birkaç karakter ve bazı dialoglar için seviyorum. bide baya anpıredıktıbıl. ama diziyi ilk sevmeye başlamam çok az supernatural şeyin olması ne bilim böle baya realizm yedirilmesi falandı. ilk sezon hakkaten game of thrones'ken her sezonda saçma sapan olaylar garip garip güçler falan çıkmasıyla ilk sezonda verdiğim değerin onda birini vermiyorum şu diziye. işte hem ne olacak merakı hemde birkaç karakter ve dialogları için falan izlemeye devam ediyorum. kitabı okusaydım yine soğuyacaktım üçüncü kitaptan muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 pazartesi günleri için vikings şu anda daha çok heyecanlandırıyor açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 axedice said: Aluriel said: aptal mı demek istiyorsun sen izleyiciye axedice? neyin peşindesin? Sürekli diyorum bunu o cephede yeni bişey yok da, burda anlatmak istediğim farklı. Kitapların ortaya koyduğu bi atmosfer var. Grand scheme of things dışında baya baya canlı ve organik bir dünya var ortada ki çok az fantastik kurgu yazarının ortaya koymayı başarabildiği bir yapı bu. Diziye bakıyoruz bu yapıdan neredeyse eser yok, bu yapıyı destekleyecek ve işin görsel boyutuna olumsuz etki yapmayacak olaylar senaryoda yer almıyor. Dizi belki dizi olarak güzel, ama bir ASoIaF uyarlaması olarak çok daha fazlası olabilirdi. At bütçesi bitti diye Robert'ın avlanma sahnesinin 3 kişiyle çekilmesi bi konu, Jaimenin kendi kuzenini öldürüp kinslayer olması ve Robb'un bir hiçkimseyle evlenmesi başka bir konu. Kitapları da okumadığınız için bu nüansları (hatta ne nüansı devasa fark bunlar) kaçırıyorsunuz. miss gibi hatun hede charlie chaplinin torunu. ben olsa bemde evlenırım hiç acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Finklorpeyniri said: pazartesi günleri için vikings şu anda daha çok heyecanlandırıyor açıkçası vikings sezon finali yaptı geçen hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 balta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 NASIL SEZON FİNALİ YAPTI YA? ben final olduğunu bile anlamadım. hay lanet olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 robb nasıl bir hiç kimseyle evleniyor anladım bir yerin leydisi değil mi dizide de anlatıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 ben de yalova kaymakamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Şunu demek için geldim, 1 hafta öncesine kadar GOT izlememiştim, başladım izlemeye............................................................. popomu okşasınlar kahretsin ne bokuma izlemedim ben bunu bugüne kadar!!L'ML!M+ŞLM!Ö4lş1 Szeon 2, 8. bölümdeyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 beğendiysen senle de işimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 My flanks. http://images.4chan.org/tv/src/1367654416814.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 ÇOK İYİ ABİ EFSANE SÜPER OF KENDİMİ PARÇALADIM O KADAR İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 spark tam bir arızasın. topic'i de piç ettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 abi banlayın adamı bu bölümden, hem o rahat etsin hem biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 fake acip BERBATTI diye gelebilir. o azim var gibi duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Sparkcaster said: ÇOK İYİ ABİ EFSANE SÜPER OF KENDİMİ PARÇALADIM O KADAR İYİ 100 lira ver 2 spoyla kendimi feda ederim, seninde sinirin geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 son 2 bölüm iyiydi bakalım, ama şu ekleme sahneler çok zorlama duruyor hala bence, 2 cıblak görmeden geçmesin abi bölüm kadın erkek farkmaz diyip koyuyor heralde yönetmenler. çıkmış yeni bölüm 720p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 cofrey'in öldürdüğü kız tanıdık mıydı tipini çıkaramadım. immerse'den mi benim oynatıcıdan mı çok karanlıktı bi de bu bölüm. bi de efektler çok eğreti duruyor ya. o son sahnedeki dağ falan 2006 yapımı ucuz yollu bi çocuk filmi gibiydi. bence sonraki bölüm baya hareketli geçecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 littlefinger'dan bilgileri atıp keltoşa götüren hatundu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Littlefinger monolog nefisti be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 j_bLiND said: cofrey'in öldürdüğü kız tanıdık mıydı tipini çıkaramadım. immerse'den mi benim oynatıcıdan mı çok karanlıktı bi de bu bölüm. Ros isminde, ilk sezondan beri gördüğümüz bir fahişeydi. Romanlarda olmayan bir karakter olduğu için varlığına gıcık olan çok kişi vardı. Epey sevinen olmuştur ölümüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar