Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

4. bölüm

Ahah cidden o abuse'u yapacağını kabullenememiştim, bu atropos mudur nedir bunca yıl nasıl ayakta kalmış. Bütün orduyu verdiler, savunmasız kaldı acemiler. Aptalın hakkı ölümdür öyle bir dünyada.

Teyyon kurtuldu diye üzülüyordum oley!

Tirel süper babane, seni çok seviyoruz! Tütütü maaşallah, nazar değmez inşaalah!

Biryan ile ceymi birbirlerine varsa ne enteresan olur heh

Varis de cidden tehlikeli adam, tiriyın hayrını görür ileride.

Tayvin başgan cofri'ye iki patpat hadi bakalım. Marge da köpeği yapsın.

Yalnız sancaksız broslar da taliban çıktı iyi mi, delikanlılık katsayıları düştü bir anda. Cadı onlara gelirse kötü olacak.

Lord kumendıra cidden yazık oldu, itin köpeğin elinde harcandı. Öbür avusturya sapığı herif çok güzel öldü ama, biraz daha kıvranabilseydi keşke.

Sosyal ağlarda paylaş

4. bölüm

Ya benm anlamadığım o okçu theonu kurtarann niye baştaa saldıı?manyak mı? yoksa işkence katsayısını arttırmak için tiyatro mu kurdular.

Danny'nin o master denilen herffin dilini anladığı barizdi,kıza her küfür ettiğinde gülümsyordu Danny " senii ben var yaa dragonuma yem etcem " diye.Şehirden çıkışı efsaneydi ama...=)

Sosyal ağlarda paylaş

Azure_Knight said:

ben bile ne olacağını bildiğim halde son sahnede gaza geldim kitapları okumamış olanların tepkileri nasıl olacak acaba :)

spoilera alır mısın, artık insanlar son sahnede garip bir şey olacağını ve heyecanlanması gerektiğini biliyor. lütfen yapma. tepki veriyor arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

zeper said:

4. bölüm

Ya benm anlamadığım o okçu theonu kurtarann niye baştaa saldıı?manyak mı? yoksa işkence katsayısını arttırmak için tiyatro mu kurdular.

Danny'nin o master denilen herffin dilini anladığı barizdi,kıza her küfür ettiğinde gülümsyordu Danny " senii ben var yaa dragonuma yem etcem " diye.Şehirden çıkışı efsaneydi ama...=)

ha izlemedim daha o mu son sahne, tamam kitap bitti o zaman diğerine geçicekler ^^ okurken baya afallamıştım nedense bariz olan bir şeye zaten ^^

Sosyal ağlarda paylaş

ahah abi son sahnede aklıma ultimadaki party bugı geldi.elemanı kekleyip partye aldırıp sonra guardlara kestirirdik.aynısını yaptu dany.

ek:ha bide daha önce niye yapan olmadı derseniz hepsini alacak kadar parası olan çıkmamıştır.hepsini almadanda abuse etmesi zor bugı.

Sosyal ağlarda paylaş

4. bölüm

oaah çok iyiydi lan
OY, OY, OY, OY, OY diye kaldım jenerik girerken

theon'u kurtaran adam sanırım theon'un gerçek düşüncelerini öğrenmek için babası tarafından tutulmuş bi adamdı veya bi başkası tarafından
çünkü herif orda kapı açmaya uğraşırken theon'un "ühü gerçek babam king's landing'de öldü" konulu konuşması çok zorlama ve yersizdi, dolayısıyla bütün bu olayın sebebi de o konuşmaydı büyük ihtimalle

Sosyal ağlarda paylaş

_Rave said:

ahah abi son sahnede aklıma ultimadaki party bugı geldi.elemanı kekleyip partye aldırıp sonra guardlara kestirirdik.aynısını yaptu dany.

ek:ha bide daha önce niye yapan olmadı derseniz hepsini alacak kadar parası olan çıkmamıştır.hepsini almadanda abuse etmesi zor bugı.

demedikki, demeyecektik de :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...