barbu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 kıskandınız lan cocugu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 threesome a falan girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 dört yap onu. http://atlas.kennesaw.edu/~kss4706/school_work/c4/connectfour.jpg barbu said: kıskandınız lan cocugu resmen. dizideki pod vs kitabı okuyanlar: http://www.egonomik.com/wp-content/uploads/2009/12/umut-sarikaya-orlando-bloom.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 son sahne sayesinde guzel gaz mesajlar gelir bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 4. bölüm Ahah cidden o abuse'u yapacağını kabullenememiştim, bu atropos mudur nedir bunca yıl nasıl ayakta kalmış. Bütün orduyu verdiler, savunmasız kaldı acemiler. Aptalın hakkı ölümdür öyle bir dünyada. Teyyon kurtuldu diye üzülüyordum oley! Tirel süper babane, seni çok seviyoruz! Tütütü maaşallah, nazar değmez inşaalah! Biryan ile ceymi birbirlerine varsa ne enteresan olur heh Varis de cidden tehlikeli adam, tiriyın hayrını görür ileride. Tayvin başgan cofri'ye iki patpat hadi bakalım. Marge da köpeği yapsın. Yalnız sancaksız broslar da taliban çıktı iyi mi, delikanlılık katsayıları düştü bir anda. Cadı onlara gelirse kötü olacak. Lord kumendıra cidden yazık oldu, itin köpeğin elinde harcandı. Öbür avusturya sapığı herif çok güzel öldü ama, biraz daha kıvranabilseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 4. bölüm Ya benm anlamadığım o okçu theonu kurtarann niye baştaa saldıı?manyak mı? yoksa işkence katsayısını arttırmak için tiyatro mu kurdular. Danny'nin o master denilen herffin dilini anladığı barizdi,kıza her küfür ettiğinde gülümsyordu Danny " senii ben var yaa dragonuma yem etcem " diye.Şehirden çıkışı efsaneydi ama...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 4. bölümün ismi de çok güzel spoiler veriyor aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Popeye said: son sahne sayesinde guzel gaz mesajlar gelir bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 4 ben bile ne olacağını bildiğim halde son sahnede gaza geldim kitapları okumamış olanların tepkileri nasıl olacak acaba :) edit:bence spoluk bi durum yok ama yinede spoilera aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 bu bölüm hiç olmamış ya kitabı ağlatmışlar yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 forgiver sparkin alt chari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 spark haklı aga adam boşuna eleştirmiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Azure_Knight said: ben bile ne olacağını bildiğim halde son sahnede gaza geldim kitapları okumamış olanların tepkileri nasıl olacak acaba :) spoilera alır mısın, artık insanlar son sahnede garip bir şey olacağını ve heyecanlanması gerektiğini biliyor. lütfen yapma. tepki veriyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 kitap kitap demeyin artık arkadaşlar tamam aldık kitabı okucaz ale ale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 zeper said: 4. bölüm Ya benm anlamadığım o okçu theonu kurtarann niye baştaa saldıı?manyak mı? yoksa işkence katsayısını arttırmak için tiyatro mu kurdular. Danny'nin o master denilen herffin dilini anladığı barizdi,kıza her küfür ettiğinde gülümsyordu Danny " senii ben var yaa dragonuma yem etcem " diye.Şehirden çıkışı efsaneydi ama...=) ha izlemedim daha o mu son sahne, tamam kitap bitti o zaman diğerine geçicekler ^^ okurken baya afallamıştım nedense bariz olan bir şeye zaten ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Llama said: kitap kitap demeyin artık arkadaşlar tamam aldık kitabı okucaz ale ale oku gerçekten, sakin bir kafayla, atlamadan her karakteri oku, ben sansanın kısımlarını vs okumayı pek sevmiyordum başlarda, ya da caitlyni, o hataya düşme çok güzel detaylar var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 aquila said: oha podrick bu mu asdg. podrickin tyrionın yanına geldiği sahne bariz dizinin en iyi sahnesi yalnız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ahah abi son sahnede aklıma ultimadaki party bugı geldi.elemanı kekleyip partye aldırıp sonra guardlara kestirirdik.aynısını yaptu dany. ek:ha bide daha önce niye yapan olmadı derseniz hepsini alacak kadar parası olan çıkmamıştır.hepsini almadanda abuse etmesi zor bugı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 ablamız estirdi ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 4. bölüm oaah çok iyiydi lan OY, OY, OY, OY, OY diye kaldım jenerik girerken theon'u kurtaran adam sanırım theon'un gerçek düşüncelerini öğrenmek için babası tarafından tutulmuş bi adamdı veya bi başkası tarafından çünkü herif orda kapı açmaya uğraşırken theon'un "ühü gerçek babam king's landing'de öldü" konulu konuşması çok zorlama ve yersizdi, dolayısıyla bütün bu olayın sebebi de o konuşmaydı büyük ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 İlk iki kitabın turkce olarak elektroniği çıktı mı? Veya 3'ün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 tansu çiller geliyor iktidara cgi fazla açtılar, advisor tribe bağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 _Rave said: ahah abi son sahnede aklıma ultimadaki party bugı geldi.elemanı kekleyip partye aldırıp sonra guardlara kestirirdik.aynısını yaptu dany. ek:ha bide daha önce niye yapan olmadı derseniz hepsini alacak kadar parası olan çıkmamıştır.hepsini almadanda abuse etmesi zor bugı. demedikki, demeyecektik de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2013 Absolut said: İlk iki kitabın turkce olarak elektroniği çıktı mı? Veya 3'ün? korsan>elektronik 1-2 fan sitenin yaptıkları var sanırım fakat okunabilitesi yok pek, direk kitabı aldım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar