Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Chris_Metcalf said: Robb'un tepkisi ne olacak acaba kız kardeşi king's landingdeyken Jamie'nin elini kesmesine o elemanın. Bir ton trip attı Mountain'ı kaçırdı diye Tully'e. Lannisterların intikamı acı olur. Sansa yattara olur mu acaba bu bölüm? Wildfire'ı resistliyor mu bir de dragonlar acaba? kralice bunu duyarsa sansaya medieval gider gibi geliyor her hafta bir parmagini kesip robba gonderir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sam said: sasucke gibiymiş işte, "BENİM HAKKIM YENDİ HAKKIMI ALACAM, BU UĞURDA EN YAKINLARIMI BİLE KESECEM, BANA GÜLÜYORLAR BANA GÜLENLERİ KESECEM DARKNESSSS" emo kafası. cadıyla beraber yaptığı şeyler aynıysa fikrimi değiştirmiyor, dizide bahsetti o anlattıklarının çoğunu zaten. delikanlı dediğin ned gibi olur, adam canını bile verdi hakkaniyet uğruna kendisinin bir dirhem çıkarı yokken. stannis hep kendi hep kendi. gördük poposunu kurtaran onion knight'a da ne yaptı, orada tamamen koptu zaten doğru yoldan. sasucke ile karin sahnesi tam. ned stark lawful gooddu bu adam da lawful neutral. ama bu kari herifi resmen chaotic evila goturuyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 hiç kasmayın kral jon snow olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 @ ardeth: hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 said: jamieden adi olmadığı kesin jamie kafesten kurtulmak için kendine hayran olan çocuğu resmen biçti lan. bu kacıncı sezon kacıncı bölümde oldu ya hatırlamıyorum heç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ardeth said: ned stark lawful gooddu bu adam da lawful neutral. ama bu kari herifi resmen chaotic evila goturuyor sdf gitti bile çoktan chaotic evil'a, kanun sallamıyor, evil'lığın da dibine vurdu. engizisyon gibi lort of layta inanmayanı ateşe atar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Jaime'nin Bran'ı aşağı itmesinin haklı bir gerekçesi vardı; kardeşiyle yaptıkları öğrenilse ikisinin de kelleler giderdi. O durumda ben olsam aynı şeyi yapardım. Tabii ben kendimi asla öyle bir duruma sokmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ne pis adam çıktın ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 komutan bi çektir git ya pislik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Komutan said: Jaime'nin Bran'ı aşağı itmesinin haklı bir gerekçesi vardı; kardeşiyle yaptıkları öğrenilse ikisinin de kelleler giderdi. O durumda ben olsam aynı şeyi yapardım. Tabii ben kendimi asla öyle bir duruma sokmazdım. son durumda çıkarmıştı jamie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 kuzeyden white walkerlar gelir. batıdan khaleesi gelir. herkes ölür. Samwell Tarly ve Gilly westerosu yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Sparkcaster said: @ ardeth: hayır hangisine hayır bin tane şey dedim. chaotic evila mı kraliçeye mi. bi de spoiler verdiysen banlattırırım seni tanıdıklarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Komutan said: Jaime'nin Bran'ı aşağı itmesinin haklı bir gerekçesi vardı; kardeşiyle yaptıkları öğrenilse ikisinin de kelleler giderdi. O durumda ben olsam aynı şeyi yapardım. Tabii ben kendimi asla öyle bir duruma sokmazdım. senle olan tüm arkadaşlık ilişkilerimi kesiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 süper gidio dizi Tahminlerim, kaptan barizlik yapıcam ama 50 kere sordu targeriyan kızı bana aitsiniz dimi kendinizi kesersiniz dimi die, tüm kontrlü alınca bence adayı yıkacak başlarına. Ejderinide alır gider. arya direk bizim assasionnlara katılacak gibi, o yolda gidi. Bu ekip bi şekilde onlara götürecek. sansa bence ölücek, bizim balık suratlı acaip hatun ispitlicek düğünden sonra hatta direk kellesini alıcak bence. cofrininde ağzına sıçabilir o hatun, bayaaa tehliekli.anası anladı zaten şipşak. tywin trionu dışladıkça gözümde değerini kaybedio ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Tywin bi kıyamayıp oğlumsun benım gıt hand of the kign olş dediğinde biraz bişeye benziyodu o akdar, az bucuk arya ile ilişkiside işte ehti, yoksa seerefsizin ödne gideni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Suark said: 50 kere sordu targeriyan kızı bana aitsiniz dimi kendinizi kesersiniz dimi die, tüm kontrlü alınca bence adayı yıkacak başlarına. Ejderinide alır gider. biraz daha dusundum bu boyle olacak galiba cunku kiza burda yasayan ailen falan var mı diye sordu herhalde kizin ailesine bisey gelmesin diye. ha bi de sör level 30 advisorzoned ona eger sivilleri oldurme dersen tek birini bile oldurmezler falan dedigi icin oyle karar verdi sanirim. zati kolelerin haline üzülüyordu muhtemel admin kadrosunu kestirecek sehrin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 ahahahj advisorzonedd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 sör koymayı unutmuşum başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Cuce said: Tywin bi kıyamayıp oğlumsun benım gıt hand of the kign olş dediğinde biraz bişeye benziyodu o akdar, az bucuk arya ile ilişkiside işte ehti, yoksa seerefsizin ödne gideni işini iyi yapıyo ama şimdi allah için. herkes işini iyi yapsa kimsenin derdi olmaz westerosta. :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Ardeth said: Suark said: 50 kere sordu targeriyan kızı bana aitsiniz dimi kendinizi kesersiniz dimi die, tüm kontrlü alınca bence adayı yıkacak başlarına. Ejderinide alır gider. biraz daha dusundum bu boyle olacak galiba cunku kiza burda yasayan ailen falan var mı diye sordu herhalde kizin ailesine bisey gelmesin diye. ha bi de sör level 30 advisorzoned ona eger sivilleri oldurme dersen tek birini bile oldurmezler falan dedigi icin oyle karar verdi sanirim. zati kolelerin haline üzülüyordu muhtemel admin kadrosunu kestirecek sehrin asd Dranerys aç kalıp kırmızı olan ejderi yiyor 5. kitapta. ashudas troll bu arada aman inanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Flassh said: said: jamieden adi olmadığı kesin jamie kafesten kurtulmak için kendine hayran olan çocuğu resmen biçti lan. bu kacıncı sezon kacıncı bölümde oldu ya hatırlamıyorum heç s2 e7. 40dk 13 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Lectre said: Ardeth said: Suark said: 50 kere sordu targeriyan kızı bana aitsiniz dimi kendinizi kesersiniz dimi die, tüm kontrlü alınca bence adayı yıkacak başlarına. Ejderinide alır gider. biraz daha dusundum bu boyle olacak galiba cunku kiza burda yasayan ailen falan var mı diye sordu herhalde kizin ailesine bisey gelmesin diye. ha bi de sör level 30 advisorzoned ona eger sivilleri oldurme dersen tek birini bile oldurmezler falan dedigi icin oyle karar verdi sanirim. zati kolelerin haline üzülüyordu muhtemel admin kadrosunu kestirecek sehrin asd Dranerys aç kalıp kırmızı olan ejderi yiyor 5. kitapta. ashudas troll bu arada aman inanma. bugün ejderini satan yarın yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 of tahminler çok iyi ya. xD 10 bölüm bu arada di mi sezon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 tahmin okumak diziyi izlemekten daha eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar