Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 olm ahahaha çok komik lan çat diye saçma sapan müzik girdi en dramatic yerde ahahahaha ayrıca podric koçum benim adfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 3 podrick in hatun olayı iyiydi güldürdü :) asıl olaylar şimdi başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Sonu neydi öyle ya çok şaşırdım birde niye alakasız bir şarkı girdi anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 abii sonunu hiç beklemiyordum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 herkes içinden "ulan gene mi yırttı şanslı pezo" falan derken, laaap diye hareketi yapıp müzikle besleyip izleyen herkesin aslında bunu görüp sevinmek istediğini düşünmüşler. O adam için bizi kederin içine sokmak istememiş yönetmen, biz sevinen tarafız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 3 anlaşıldı ki bu hikayede başına kötü birşey gelmesini garantilemenin kesin yolu delikanlılık yapmak. ceymi ilk defa delikanlılık yaptı, onda da ned styla aldı ödülünü lol danaryos WHURRAAAH MAH DURAHGOONZ günlerinden bugüne ilerleme kaydetti gibi. çetin ceviz pazarlık filan. stannis cofri'den kötü hale geldi sanırım nihayet, belasını bulacak tez zamanda inşallah. podrick ve tyrion: http://media.avclub.com/images/410/410891/16x9/627.jpg 4. bölüm trailer danaryos adama kazık attı galiba, orduyu alıp orduya kestirtecek heh. acaba adamların ocp failsafe'i var mı "YOU CANNOT KILL YOUR MASTAH" diye, yoksa büyük fail olur heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 said: Hiç beklemiyordum adamın elini çaaatt diye kesti :) 4. Bölüm harika gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 sam çok yazık ediyosun şu storylinelara diziyi izleyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 dizi bitince belki okurum vaktim olursa ve hevesim kaldıysa, öbür türlü keyif aldığım bir dizinin tadını kaçırmış olurum yok yere. nihayetinde düzgün fantezi kitaplarının bini bir para ama büyük prodüksiyon tv/sinema adaptasyonları yok gibi birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 noldu ceyminin diyetini aldilar dun heralde asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 bütçeden bağımsız, yapmıcıların screenwriterların beyinsizliğinden dizi bok gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 dizi niye bok gibi olsun ya, kendi ekseninde gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 eksenine sıçayım -valar morghulis -yes all men must die but we are not men -xDxD GURL POWER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 3x03 Artık en iyi kılıççı Barristan kaldı tartışmasız haha Bu son 2 dakka muhabbeti geyik mi ciddi mi? Gerçekse nerden bulcaz o 2 dakikayı 2 versiyon indirdim aynıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Sparkcaster said: bütçeden bağımsız, yapmıcıların screenwriterların beyinsizliğinden dizi bok gibi. İzleme madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bargain showdu bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 [spo]"if you're Jamie and you know it clap your hands" yazıyor The bear and the maiden fair in altında youtubeda ahdushaudha[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 en sonda ne oldu oyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Bölüm iyiydi de Bear and the Maiden Fair bi Rains of Castamere kadar iyi olmamış. Birde harbi çok alakasız şekilde girdi şarkı sonda. Just call him "Tri-Pod" ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Ops.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Jaegerjaquez said: olm ahahaha çok komik lan çat diye saçma sapan müzik girdi en dramatic yerde ahahahaha ben de bu torrenti indirmişim kırk yılın başı yorumlara bakmadan bi torrent indirdik işe bak anasını satiym oha gitti lan adamın eli hiç beklemiyodum oha kıyamam yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 dizi boşluğunda seyrediyorum, çok gereksiz bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Nasil bir bolum sonuydu o. Birde Tyrion un eleman kopartti gulmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 daha 1. sezondan elin gideceğinin spoilerini almıştım, her bölüm aha gitti el diye izlemekten kurturdum rahatladım sonudna oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hKuljINsDKc dayanamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar