Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Tv'de izledim de, bu bölümde hiç khalessi yoktu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 tyrion zaten bir şok oldu atılan tribi görünce, anlamlandıramadı...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yekeyeke said: Ardeth said: jofrinin de sifresi cozuldu sado mazoymus lan cocuk Geçen sezon ablayla yatak başı oyunları esnasında zaten çözülmüştü ya.. ya ben onu etrafını korkutmak icin safi psikopatlık gibi düsünmüstüm ama öldürme falan diyince resmen islandi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 zeper said: tyrion zaten bir şok oldu atılan tribi görünce, anlamlandıramadı...=) tyrion hayatında ilk defa bu tribi yediği için bence tatlı ve şirin gelmiştir ama hayatının böyle geçeceğini bilse koşarak kaçardı hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 cofrinin manyak olduğunu ben ilk bölümün jeneriği akarken anlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Arkadaşlarla iddiaya girdik, ilk kimin kelle gider diye. Kitapları okumadık, ben cofri gider dedim, starkların annesi ile kingslayer kapışıldı. Kim kazanırsa yemeği kapacak, her bölüm cofriye dayanmak harbi zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yavan bölümdü bari 2 sevişme sahnesi koysalardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ilk bölümde tywin başganın yazdığı mektupta kesin bi olay var abi terbiyesiz herif altından bi şey çıkmasını bekliyorum bakalım ilerde allaaaaan lannister ı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 3. ve 4. kitapta theona nolduğunu anlatmıyordu galiba 5e yeni geçicem spo yedim diziden galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 5. kitaptan daha fazla spo vercekse izlemeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 yazık lan kimin kitabını okuduysanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Theon'un başına gelenleri aşağı yukarı tahmin edebilmek için beşinci kitabı okumaya gerek yok. Ama tabii işin ayrıntıları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 beter olun yoo hayvan gibi spoiler vermek zorundalar şimdi 5. kitaptan, 2. sezon kitapla alakasız geliştiği için, 3 te böyle olcak falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 EVET HEP SPOILER LANET OLSUN İZLEMİYORUM ARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 dsfsds, kitaptan spoiler vermek yasak olduğuna göre diziyi konuşmak yasak olur bundan sonra lel http://www.baynote.com/wp-content/uploads/2013/01/infinite-loop.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 sansa ne salak bi kızsın sen ya, ivmeleniyor mu ne bunun salaklığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Norak said: moar sansa: http://i2.minus.com/iuMjj7MMPVAuX.jpg - http://i.imgur.com/YG6kvim.jpg http://rgifs.gifbin.com/052010/1274779903_glen-big-baby-davis-tongue.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Komutan said: Theon'un başına gelenleri aşağı yukarı tahmin edebilmek için beşinci kitabı okumaya gerek yok. Ama tabii işin ayrıntıları var. dizidekinin aksine theonun kurtulma şansıda vardı 2. kitapta 5.kitaba kadar da akıbeti belli diildi(diilmiş). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 razzRaziel said: sansa ne salak bi kızsın sen ya, ivmeleniyor mu ne bunun salaklığı. bi an icin babasindan akıllı bu diyecektim ama değilmiş babası gibi saf (kalpli) çıktı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Rukin said: Komutan said: Theon'un başına gelenleri aşağı yukarı tahmin edebilmek için beşinci kitabı okumaya gerek yok. Ama tabii işin ayrıntıları var. dizidekinin aksine theonun kurtulma şansıda vardı 2. kitapta 5.kitaba kadar da akıbeti belli diildi(diilmiş). Üçüncü kitapta büyük ölçüde belli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 http://i.imgur.com/osB8khg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Bir yerde şu üstteki gibi diğer karakterle içinde yapılmış memelere denk gelmiştim, adresini bilen var mıdır? Bran için "see people having sex for the first time / paralyzed for life" vardı o çok iyiydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 o nasıl düello lan öyle -sağdan vuruyorum haaa bak göstere göstere agır agır sen de gıcını dön soldan savur ohhgg yeaa daha iyi bi yerde bitmeliydi bölüm. ama zevkle izledim özlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Norak said: dsfsds, kitaptan spoiler vermek yasak olduğuna göre diziyi konuşmak yasak olur bundan sonra lel http://www.baynote.com/wp-content/uploads/2013/01/infinite-loop.png Bir kac mesaj kurala uymuyor diye gitti ama bu benim de kafami karistirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 süperdi düello, hiç bulup da bulanmayın heh. bölümün en iyi kısmıydı çok net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar