dsici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Llama said: biri bana... dragonun neden eti pişirdiğini özelden yazar mı çiğ yersen kurt olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Llama said: biri bana... dragonun neden eti pişirdiğini özelden yazar mı Daha ergen oldugundan mutevellit, artislik yapiyor. Bir de mangal tadi apayri ya. Hayvanat bile hastasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Pişmiş sevdiğinden değil o kesin de, öm atayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 PM atsanız bari ? kış hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 siradan bir baslangic oldu. Ama siradan baslangici bile iyi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 dreagloth said: Pişmiş sevdiğinden değil o kesin de, öm atayım ben Gayet de o sebeple, kitaplarda başka bir açıklaması yapılmadı. Bildiğin başka sebep varsa bana da mesaj at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 keyfinden yiyo lan size ne, tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=vEg4SEch27w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kitaptan balık tarifi vermeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Llama said: biri bana... dragonun neden eti pişirdiğini özelden yazar mı ahaha aynı şeyi merak ettim ya sırf ejderha ağzından ateş çıkarıyor bakın die koymuşlar bariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 asoiaf evreninde ejderhalar çiğ et yemiyor diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 ejderhanin keyfine karisilmaz diye hatirliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 len her şey mantıklıda, ejderhanın ateşinemi takıldınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 hani cgi pahalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 kitapları bok gibi. dizi iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 iyi başladı, şöyle sağa sola bi göz attık (bi arya yoktu galiba). olaylar gelişsin bakalım. yalnız soğutan en büyük detay bi şekilde spoiler yemiş adamların söyliyim mi ha söyliyim mi diye etrafta gezmeleri (iş, çevre vs). gelecekle ilgili hiç bi bok bilmeyen sadece ben kalmışım gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Güzel bölüm de, bu dizi niye bu kadar kısa yahu, bi solukta bitiyo. Keşke daha uzun çekseler bölümleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2013 Devler mantıklı ama Ejderhanin çiğ et yememesi mantıksız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 böyle april fools mu olur lan http://hbowatch.com/peter-dinklage-april-season-four/ ilk 5 saniye falan yüreğime indi edit: iki sayfa önce verilmiş zaten, alakasız bir yerde görünce nasıl lan oldum bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 razzRaziel said: yalnız soğutan en büyük detay bi şekilde spoiler yemiş adamların söyliyim mi ha söyliyim mi diye etrafta gezmeleri (iş, çevre vs). gelecekle ilgili hiç bi bok bilmeyen sadece ben kalmışım gibi hissediyorum. Ya boyle gerilip gerilip bir tane geciricen oyle tipin agzinin ustune. Soyle bilmemneresin koduum, otur kendi kendine soyle simdi deyip uzaklasican eleman mal mal bakarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Mortis said: Llama said: biri bana... dragonun neden eti pişirdiğini özelden yazar mı ahaha aynı şeyi merak ettim ya sırf ejderha ağzından ateş çıkarıyor bakın die koymuşlar bariz valyria çeliğinide sırf parlıyor diye gösteriyorlar ama? whitewalkerların swordda o şekilde? çok tatlı olmuş sahne neden öyle diyorsun ^^ sırf savaşta vurduğunu göstermek için savaş sahnesi yapıyorlar bir şey diyor muyuz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Llama said: biri bana... dragonun neden eti pişirdiğini özelden yazar mı kız etleri pişirerek yemelerini öğretmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 dragon evet kitapta bi süre yemek yemiyorlar hep çiğ verdiği için, sonradan hatırlıyor ejderhaların pişmiş et yediğini, pişirip veriyordu ve whelpler aynen gömüyordu eti. öyle hatırlıyorum ben, okuyalı o bölümü oldu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2013 jefry nezaman pompişleyecek bakalım bu kadını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar