Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bunlarin merkezi hep UK'ymis. Ne pis yer yahu. Deep Web'den bu da zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 o napmış kanını mı akıtmış neresini napmış anlamadım :D amacınız nedir ayrıca onu hiç anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 kötüyüz olm genlerde var anasını satim. hadi cemaat bu cuma cumaya gidip töbe edip af dileyelim, "ya ama onlarda insan" dememek lazım demekki. yani adam yazmışsa binlerce sene önce bi bildiği varmış demekki. vay aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Vay anasını, bunu da dine çevirdi ya la adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 geyik önceki sayfada başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bunu tanrılar kurban istio diye yapanlarda vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 of, işyerinde imgur bloklu. patiye embed edilenleri görebiliyorum, ama tıklayınca nanay. eve gidince bakayım bi de gerge'yi tiksindiren neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bazi insanlar insan degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 reampage said: di said: Spoiler'da olsa imaja tiklayip buyutup okumayacaktin yani ? Peki. =) Abi iğrençlik içerir adlı bir spoilerı okumazdım, okumuyorum yani bilemedim. Siz okuyomusunuz birde sadece ortada olanı okudum yetti O konuda haklisin tabi de nebleyim ben imaja bakmadan once altindaki yaziyi ve imajin sol ustunde yer alan yazinin ilk iki cumlesini okudum yetti. Okumadim gerisini. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 iğrençlik translate kasıtlı olarak hiv bulaştırma hedesi ve bundan keyif alanlar mazolar felan. tuzak kurmacalar milleti hasta etmeceler, yada gidip kasıtlı hasta olmacalar ( adamın kanayan yerini yalamış falan yani ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 deep web de paticik kuralım mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 ben sadece sakızlarınızı yere atmayın kuşların gagalarına yapışıyoru okudum yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 özeti: http://eksisozluk.com/entry/31455136 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 he bir de live human doll efsanesi vardır ki: gerge'nin koyduğu yanında jetix kalır. http://i.imgur.com/ygH0x69.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 abi gerçek olamaz bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 film senaryosu olur bundan korku filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 bence götünden sallıyor millet abi. 30k dolar tokatlamak için senaryo yazmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Onun gercek olduguna inanman ama bugchasing olayi gercek. BBC belgeseli filan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Suark said: film senaryosu olur bundan korku filmi aklıma bu geldi, şu konuşulanlarla başlicak film. birileri yalan bunlar dicek, birileri korkup geriliyor olcak. sonra aradan biri çaktırmadan gircek bu işlere, sonra olaylar gelişcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 birileri fazla bağımsız avrupa sineması izlemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 abi işte deep web böyle bi yer esasında. bunlar özetlesin. insan dediğin varlıktan her şey beklenir. ben şaşırmıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enes218 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 gerçek değil dimi abi bu gerçek değil, adam eğlenmiş sadece dimi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 gerçekse bayağı eğlenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Human centipede izleyip en sapık ne çıkarabilirim diyen bi elemanın komposizyonu işte, kiralık katil ilanlarıyla aynı tier. NaturalSpringWater said: özeti: http://eksisozluk.com/entry/31455136 Bak bu güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 sivas ve istanbuldaki toplu gey partileri deep webden düzenlendi. deep web gey forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar