Red Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 bakalım oynayın da yazın. tam bir bf oyunu olmuş mu multisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 oyunfor'da gayet iyi fiyatı da oynamam ki ben bunu. Oynayacağımı bilsem alırdım. Öyle denemelik takılıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arondrin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Origin bedava Battlefront season pass veriyor. https://www.origin.com/irl/en-us/store/free-games/on-the-house Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Beta'yı oynadım biraz, Theed City (Naboo) map'ini oynadım ve beğenmedim oyunu... Yarın deniyeceğim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 nası oynadınız ya beta'yı? pre order mı ettiniz? 6 ekim değil mi open beta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 DA2019 said: Abi greenmangamingden alsana indirimli bu hafta. Ya da durmaplayden? durmaplay 169.50 gmg 175TL. dün ps4'te oynuyordun biraz yorum yapsana :( yine 200lük olucaz mı bu ayda?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 greenman'de pre purchase yapınca standart edition'ı upgrade'ler de geliyor mu? trooper class bonuslar dışındaki her şey pre purchase standard edition'da var gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 mokoko said: DA2019 said: Abi greenmangamingden alsana indirimli bu hafta. Ya da durmaplayden? durmaplay 169.50 gmg 175TL. dün ps4'te oynuyordun biraz yorum yapsana :( yine 200lük olucaz mı bu ayda?? Abi ilk oyundan pek bir farkını göremedim açıkcası. Bunlarda Fifa 17-18-19 modeli gitmeye başlıyor sanki. Naboo haritası var ve defans hep kazanıyor. Balansda biraz sıkıntı var sanırım. İlk oyundan farkı sınıflar var, heavy, assault, special vs diye. Ama herkes heavy oynuyor mesela. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Open Beta'sı yarın mı bunun, bi indirip bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 evet hafta sonu boyunca open beta, 15 gb sanırsam download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 -Deno- said: greenman'de pre purchase yapınca standart edition'ı upgrade'ler de geliyor mu? trooper class bonuslar dışındaki her şey pre purchase standard edition'da var gözüküyor. Deluxe vs almaya pek gerek yok bence, başta avantaj sağlıyo sadece. Kartlar vs cratelerden çıkıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 İlk oyun çok kötüydü, Beta'yı görmeden preorder yapılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Battlefielddeki squad sistemini bi getiremediler oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Kimse ilgilenmedi, ben yine de yazayım buraya. PS4 Open beta key, betaya erken başlamak isterseniz: C6RT-JLNJ-B2JP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 ben onu alır çok güzel denerdim de bu haftasonu ps'ten uzakta olacağım. o yüzden kimsenin hakkına girmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=250887416&postcount=233 Şunu yaparsanız 5 dakika içinde mailinize beta key geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 grafikleri ve ortam ne güzel olmuş ya oyunda. kuşlar yapraklar çer çöp falan gerçekçilik hissini çok güzel yaratıyor. combat da hoşuma gitti izlediğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 zipzip said: http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=250887416&postcount=233 Şunu yaparsanız 5 dakika içinde mailinize beta key geliyor. benim olmadı ya. mail us diyor ya. basıyorum. sürekli dönüyor zımbırtı ama bitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Onu bi kaç kere denemek gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 ahmedinejad said: grafikleri ve ortam ne güzel olmuş ya oyunda. kuşlar yapraklar çer çöp falan gerçekçilik hissini çok güzel yaratıyor. combat da hoşuma gitti izlediğim kadarıyla. Grafikler hakikaten çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 abi 3rd person'mış bu İNANILMAZ GÖZÜKÜYOR GRAFİKLER https://go.twitch.tv/moonmoon_ow moonmoon oynuyo şu anda pc'de acayip gözüküyor @da ps'te de böyle mi? aldırıcak kendini resmen oyun bana ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 İlk oyun da 3rd person oynanıyordu, ilk oyunda da grafikler muhteşemdi de gameplayin içine etmişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 ilk oyunu sadece pc de betada oynamıştım hatırlamıyorum okadar ama bunu ps4 için düşünüyorum. ps4 te fps yerine 3rd person tercih ederim o yüzden heyecanlandım. almicam diyodum ama aldırıcak galiba kendini ... yine 200lük olucaz bu ay ... of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2017 ne demek 3rd person ya. iyice coluk cocuga oyun yaptilar. almiyorum mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 yok ya ilk oyun da fps'ydi. istersen 3rd de oynanıyor diye ilk oyuna 3rd person shooter demek saçma. Yapımcı da zaten DICE. ilk oyunda ben bayağı eğlendim bir SW fanı olarak, o atmosfer vardı. Ama content yoktu. Season pass diye sattıkları base game'de olması gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar